di Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Yok ya, bilip bilmeden atlayanlar kadar iyi degil hic biri. =)
Sequo Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Dur hadi tüm darbeleri çakıp öyle yatiyorum aushd Öptüm hadi iyi geceler:)
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Uyurken de böyle sayıklarsın. Playbook said: google money google ferrari key on money google ferrari
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sen şimdi uyuyon ama ya arabaları çizerlerse
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok öyle. bugünün gazetesi, yanında sen, yanında ferrari ve kimlik olmazsa inanmayız. en iyisi sen klip çek koy :D
Playbook Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sequo babanın işler iyi heralde :D gri arabanın önündeki resmini begendim ama
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sequo bu fotoları hangi siteden buluyorsun
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti :)
Sequo Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Playbook said: sequo babanın işler iyi heralde :D gri arabanın önündeki resmini begendim ama
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo said: Dur hadi tüm darbeleri çakıp öyle yatiyorum aushd Öptüm hadi iyi geceler:) Ya hadi ben zengin değilim çok anlamam da, senden çok daha zengin insanlar tanıyorum hiçbiri senin kadar görgüsüz değil, niye bu kadar zorluyosun ki? Para var huzur var konsepti seni hiç bulmamış anlaşılan. Git bi vakıf falan kur bi işe yara o kadar paranla, böyle faydasız amaçsız nereye kadar?
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci said: di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti :) yok lan asıl komik olan senin 21k lık saat alınca sevindirik olman
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Theridone said: sen şimdi uyuyon ama ya arabaları çizerlerse Şuan güldüm ya, saatten olsa gerek
Sequo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DeathLord said: Ya hadi ben zengin değilim çok anlamam da, senden çok daha zengin insanlar tanıyorum hiçbiri senin kadar görgüsüz değil, niye bu kadar zorluyosun ki? Para var huzur var konsepti seni hiç bulmamış anlaşılan. Git bi vakıf falan kur bi işe yara o kadar paranla, böyle faydasız amaçsız nereye kadar? Fakir olmak zor zanaat di mi?
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci said: di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti :) Ha gayret, az kaldi bosalican.
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo said: Playbook said: sequo babanın işler iyi heralde :D gri arabanın önündeki resmini begendim ama hahahahah super
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Theridone said: cempostaci said: di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti :) yok lan asıl komik olan senin 21k lık saat alınca sevindirik olman 4k lik saat takiyorum dedigimde aldigim tepkiyi gorunce, yillik bonusumu aldigimda 21k lik saat aldim dedigim zaman ne tepkiler gelecek acaba demistim. tesekkurler sende 65. tepki veren uye oldun sanirim. casio en iyisi degil mi kanka ?
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 o cocugu da m googleladın seninki mümkün degil, uyuyodur bu saatte
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ben de bunları izliyorum işte http://www.youtube.com/watch?v=ejM_1MJN4PY
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 he bi de arabaların hepsi ayrı garajda bir araya getir trollemicem söz
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 insanlarin kelime haznesi paralari ile dogru orantili sanirim. fakirler cumle kuramiyorlar resmen. hep ayni seyleri tekrar ediyorlar.
Sequo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Playbook said: o cocugu da m googleladın seninki mümkün degil, uyuyodur bu saatte Vallaha uyuyor saçları uzun zaten şuan daha önceden çekilmiş bir foto arşivden çıkardım senin için :) Herkese iyi geceler arkadaşlar güzel eğlendik :)
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sequo benim facebooktan yakinim, hersey gercek.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci said: 4k lik saat takiyorum dedigimde aldigim tepkiyi gorunce, yillik bonusumu aldigimda 21k lik saat aldim dedigim zaman ne tepkiler gelecek acaba demistim. tesekkurler sende 65. tepki veren uye oldun sanirim. casio en iyisi degil mi kanka ? yok kanka ben rolexciyim.
Öne çıkan mesajlar