fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evde yalnızım 2 hafta kadar. Bana yemek önerin kolay acemi cinsinden
Komm Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yumurtalı sucuk Yumurtalı patates Yumurtalı soğanlı Yumurtalı peynir Sadece yumurta Salçalı ekmek.
rotr Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fede said: melemen makarna melemen ne lan amele? menemen denir ona.
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yumurtayı özleyeyim çok severim kendisini ama pazardan bu yana sanırım 20 tane yedim. Tavuk ciğeri aldım soğanlı falan yapacağım şimdi. Yarına kuru fasulye denemem olacak 2. defa ilki susuz falan birşey olmuştu.
iarwain Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 a.k.unuz tavukların.ülkede tavuk kalmadı.
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evet ya tavuk olmasa aç kalacak bekar kesim
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 www.yemeksepeti.com böyle bi site var çok kullanışlı.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 birdaha okudumda ben evde 2 hafta yanlız olucam varya o evde ne yemeekler pişer ne yemekler abooo kavrulmuş fıstık kokuları yayılır her tarafa
pontipati Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tavuk göğüs falan baya kolay yapması onun dışında hazır pişmiş şeyler de olur
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Elektrikli fırının var mı? Ona göre önereyim.
moncici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tavuk göğüsü kuşbaşı kestiriyosun bi tavaya bi tatlı kaşığı tereyağ ve biraz zeytinyağı atıyosun üstüne 500 gram tavuk kuşbaşıları atıyosun üstüne 1 bardak süt, köri, pul biber, tuz ve istediğin baharat kısık ateşte 15 dakkaya hazır.
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 SeaGle said: Elektrikli fırının var mı? Ona göre önereyim. Fırın,mikser,düdüklü vs vs herşey var
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kızartma türlerinde baharatları en son atıyormuşuz kötü bir tecrübe oldu.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Tavuk göğsü ya da incik, but vs alıyosun. O sana kalmış, göğüs kuru olur, incik daha güzel vs. Ağzı tadına göre. Ben incik tercih ederim ama. Herneyse; Onları ne çok ince ne çok kalın olacak şekilde geniş geniş parçala. Serçe parmak kalınlığında fln olacak. Onları kes ayır kenara. Pattisleri yuvarlak yuvarlak kes. Yine çok kalın olmasın, serçe parmak kalınlığı. Bi kapta salça sulandır, zeytinyapı, tuz, biber, diğer baharatlar fln ne istersen kat. Karıştır. Sivri biber al, onları ortadan ikiye yar. Ayır kenara. Domates seversen domates de kes yuvarlak şekilde. Serçe parmak kalınlığı yine ideal. Fırını öneden 180-200 arasına çıkar beklet bu arada. Şimdi fırın tepsisini zeytinyağı ile yağla önce, ince bi film tabakası olsun yeter. Sonra pattisleri diz. Pattislerin üstüne tavukları koy. Domates ve biberi serpiştir. Sonra yaptığın salçayı gezdir bunların üstünde. Bi çay bardağı da su ekleyebilirsin çünkü fırında kalıyor uzun süre, kurumasın çok fazla. Ver fırına. 45 dk fln sürüyor herhalde. Arada çıkarıp tavuklar ve pattisler pişmiş mi kontrol et, ona göre belirle zamanı. Fırından fırına fark ediyor. Afeyto.
Öne çıkan mesajlar