Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancılar Türk oldugum icin benimle dalga geçiyorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wow, I never picture Turkish guys with such light hair and eyes. It reminds me of the blond-haired, blue-eyed baby Jesus in the church Nativity set when I was a kid, which even then I realized was completely inaccurate. Anyway, this guy's definitely got the beard of a Turk!

It all depends on what type of bird the Turk managed to catch
Mesaj tarihi:
Well, the Ottoman Empire has once included countries like today's Ukraine, Slovakia, Bosnia and Hungary, and some people in today's Turkey have roots in those Lands. When I visited Istanbul, I've seen a certain number of Turks who had similar features and colors like this actor's. Power of History! Also, don't forget that the mothers of practically every Turkish Sultan were captives from all the Empire - in Mediterranean areas, natural fair-haired women have always had a special appeal .
Mesaj tarihi:
http://jefffsbeardboard.yuku.com/reply/296769/Re-Kivanc-Tatlitug-beard#.UUtBmhyLBcc

konuda buymuş
kıvanç tatlıtuğ sakal tutorial falan aratıyomuş heralde
Mesaj tarihi:
Cons said:

http://jefffsbeardboard.yuku.com/reply/296769/Re-Kivanc-Tatlitug-beard#.UUtBmhyLBcc

konuda buymuş
kıvanç tatlıtuğ sakal tutorial falan aratıyomuş heralde

haha konuyu açan benim zaten , sarışın ve yeşil gözlüyüm yani adam öyle türk olmaz demeye getiriyor , alt tarafa inerseniz Osmanlı padişahlarının sarışın olduğunu anlatıyorum
Mesaj tarihi:
Komm said:

Nasıl bir site la öyle o? Birbirlerinin sakallarını mı övüyorlar bütün gün. Umut Sarıkaya karikatürleri gibi.

adamlar sakal uzatıyor ama ortamları güzel yani takip ediyorum türklerin trollükleri yok en azından
Mesaj tarihi:
Komm said:

Sakal uzatma üzerine diyorsun... Ortam iyiyse biz de gelelim pilavlı toplantı falan yapıyorlarsa.

lectre belli ediyor kendini , adam türk trolliyelim hemen diyor :d
  • Yeni Oluştur...