there Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mause um bilgisayarıma bağlı olduğu halde bilgisayar mauseyi algılayamıyor spy derseniz değil çünki format attım sırf onun için çalışmıyorsa diye yinede tanımıyor acaba ne yapabilirim mauseyi başka bilgisayara takınca çalışıyor lütfen yardım edin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ps/2 portun bozulmuş olabilir. usb bir mouse dene[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 baska mouse la dene[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mouse 'u Çalıştıramadığın makinedeki işletim sistemi ne?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Pek aşırı bilgim yokta Ps/2 portum bozulduysa düzeltmem için bir çözüm varmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sistem win98[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yardımcı olun lütfen arkadaşlar ya çözemedim gitti sorunu.s[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başka bir fare denedin mi ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 herşey niye spy veya virüse bağlanır anlamıyorum pc kapalıyken dene mouse takmayı açtığında da olmassa, başka mouse dene. ya da mouse'un sürücülerini felan kaldır öyle dene. belki bir çakışma vardır düzeltebilirsin belki[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yazın ben bu olay yüzünden anakartı deiştirdim allahtan garantideydi :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Başka fare denedim ilk seferde onu tanıdı ikinci açılışta tekrar gitti başlangıçta bilgisayara bağlı Ps/2 bağlantılı bir fare bulanamdımı ne dio ne yaptıysam olmuyor neyse yardımcı olmaya çalıştığınız için yinede teşekkürler.s[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Sensible, 21 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Mouse 'u çalıştıramadığın makinedeki işletim sistemi ne? Farenin çalışmıyor olmasının işletim sistemiyle bir alakası olacağını düşünmüyorum. Giriş ile ilgilidir çok büyük ihtimalle. Ayrıca fareyi alırken yanında disket türü birşey çıktıysa ordakileri yüklemeni öneririm.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Fareyi alırken diskette verilmedi hiçbişey verilmedi abi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 peki bilgisayarına başka mouse takınca çalışıyomu?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eğer sorun porttansa usb mOuse alırsın sorun kalmaz[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar