Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: ya haklısınızda, şu kilit noktada ya katliam yapıcan ya da adamları kabul edicen abi. yenemiyoruz yani.E onlarda ayrılmak değil demokratik ortamda kapışalım demişler, süper işte. nesi kötüki bunun? Düşün. bir adam gelip bir aileye zulm ediyor, senelerce. gidip karısına, kızına tecavüz ediyor, bebeğini oğlunu fln öldürüyor atıyorum köpeğini kesiyor, arabasını yakıyor vs. sonra bir gün "tmm tmm gel barış" dediğinde o ailenin babası "oh be sonunda" diyor. durum buna benziyor gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ortalık dinsin savaş bitsin her iki taraftan da ölümler bitsin ama doğru şekilde yapılsın, lafta kalmasın en azından benim istediğim bu meydana çıkıp konuşmak kolay, o konuşanın "ben yaptığım suçları üstleniyorum" demesi kolay değil o yüzden samimi gelmiyor yalan söylüyor dahdaki maşalar değil yöneticiler gleip teslim olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 babacum un söylediğine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 nordlydian said: biz de Menteşe Beyliği'nin eski topraklarında yeniden kurulmasını istiyoruz. Bu isteğimizi bir bildirge ile hükümete ileticez. eğer kabul görmezse, biz de dağa çıkıcaz.. (Tepe de olabilir zira buralarda fazla yüksek dağ yok.) yaşasın Menteşe Beyliği , yaşasın Demokratik Menteşeoğulları!! Senin taleplerin ve isteğin en azından bir gerçeğe dayanıyor fakat bir kusurun var 5000 yıllık değilsiniz ey yüce menteşeoğulları halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: Suark said: ya haklısınızda, şu kilit noktada ya katliam yapıcan ya da adamları kabul edicen abi. yenemiyoruz yani.E onlarda ayrılmak değil demokratik ortamda kapışalım demişler, süper işte. nesi kötüki bunun? Düşün. bir adam gelip bir aileye zulm ediyor, senelerce. gidip karısına, kızına tecavüz ediyor, bebeğini oğlunu fln öldürüyor atıyorum köpeğini kesiyor, arabasını yakıyor vs. sonra bir gün "tmm tmm gel barış" dediğinde o ailenin babası "oh be sonunda" diyor. durum buna benziyor gözümde işte bunu T.C. yaptı ve adamlar gel tamam barış diyor. daha ne istiyorsun yahu? kafalar değişiyor desek de oldukça zor tabii hayat boyu doğru kabul ettiğin şeyleri sorgulamak. en azından sorgulamaya başlanabilmesi bile güzel ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: Suark said: ya haklısınızda, şu kilit noktada ya katliam yapıcan ya da adamları kabul edicen abi. yenemiyoruz yani.E onlarda ayrılmak değil demokratik ortamda kapışalım demişler, süper işte. nesi kötüki bunun? Düşün. bir adam gelip bir aileye zulm ediyor, senelerce. gidip karısına, kızına tecavüz ediyor, bebeğini oğlunu fln öldürüyor atıyorum köpeğini kesiyor, arabasını yakıyor vs. sonra bir gün "tmm tmm gel barış" dediğinde o ailenin babası "oh be sonunda" diyor. durum buna benziyor gözümde düzelteyim ben benzetmeyi, bir aile ve bir adam arasında husumet var,ama aynı evde yaşıyolar. Bu adam bıdı bıdı ediyor, evin erkeği adamı dövüyor, sonra o adam gelip çoluğu çocuğu kesiyor tabi keserken onunkilerde gidiyor, sonra evin direği erkek saldırıyor adama ama dövemiyor adamı, olan evin eşyalarına ve ailelere oluyor. Sonra iki adam arasında kanka beraber yaşayalım bence barışı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 geçenlerde de aynısını söyledim şimdi de söylemek istiyorum, türkiye 40 yıllık bu savaşı malesef çapulcu ordusuna karşı kaybetti. türkiye dünyaya karşı verdiği askeri izlenimini de kaybetti bu olayla. geçmiş olsun artık önüne gelen atar yapabilir bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 askeri itibarımız zedelendi bittik biz sdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 5000 yıldır bu topraklarda olmayabiliriz ama en azından 5000 yıldır burada olanlar gibi kalleş değiliz. Şöyle bir haritaya baktım da bağımsız olsak İtalya, İspanya ile yarışırız turizmde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: düzelteyim ben benzetmeyi, bir aile ve bir adam arasında husumet var,ama aynı evde yaşıyolar. Bu adam bıdı bıdı ediyor, evin erkeği adamı dövüyor, sonra o adam gelip çoluğu çocuğu kesiyor tabi keserken onunkilerde gidiyor, sonra evin direği erkek saldırıyor adama ama dövemiyor adamı, olan evin eşyalarına ve ailelere oluyor. Sonra iki adam arasında kanka beraber yaşayalım bence barışı oluyor. bu daha doğru olabilir evet. ama başta adamın bıdıbıdısı haklı mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: geçenlerde de aynısını söyledim şimdi de söylemek istiyorum, türkiye 40 yıllık bu savaşı malesef çapulcu ordusuna karşı kaybetti. türkiye dünyaya karşı verdiği askeri izlenimini de kaybetti bu olayla. geçmiş olsun artık önüne gelen atar yapabilir bize. dünya üzerinde düzenli orduyla gerilla savaşı kazanmış bir devlet yok, kafanı yorma bişi olmaz. zaten başkalarının maşasıyız ordumuzla, çok bişi değişmez. zaten atarın göstermelik; amerika höt dedi mi al sana göt diye oturuyoruz başka bişey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: geçenlerde de aynısını söyledim şimdi de söylemek istiyorum, türkiye 40 yıllık bu savaşı malesef çapulcu ordusuna karşı kaybetti. türkiye dünyaya karşı verdiği askeri izlenimini de kaybetti bu olayla. geçmiş olsun artık önüne gelen atar yapabilir bize. evet nası bütün dünya bugün çapulcu ordularına karşı savaş kaybeden amerikaya atarlanabiliyorsa bizede atarlanırlar http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 calimero said: işte bunu T.C. yaptı ve adamlar gel tamam barış diyor. daha ne istiyorsun yahu? kafalar değişiyor desek de oldukça zor tabii hayat boyu doğru kabul ettiğin şeyleri sorgulamak. en azından sorgulamaya başlanabilmesi bile güzel ama.. lafla yürümüyor ama. ispat lazım. ben gördüğümü yazdım zira yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi noluyo hepiniz kürt müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: Suark said: düzelteyim ben benzetmeyi, bir aile ve bir adam arasında husumet var,ama aynı evde yaşıyolar. Bu adam bıdı bıdı ediyor, evin erkeği adamı dövüyor, sonra o adam gelip çoluğu çocuğu kesiyor tabi keserken onunkilerde gidiyor, sonra evin direği erkek saldırıyor adama ama dövemiyor adamı, olan evin eşyalarına ve ailelere oluyor. Sonra iki adam arasında kanka beraber yaşayalım bence barışı oluyor. bu daha doğru olabilir evet. ama başta adamın bıdıbıdısı haklı mı peki? bilemiorz ki, haklılı çok başka bi kavram. olabilir de olmayabilirde, bence değil; ama olan eve ve aileye oluyor. Gel senle tavla atalım, tartışalım haklı olan üstün gelen kazansına çeviriorz olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: evet nası bütün dünya bugün çapulcu ordularına karşı savaş kaybeden amerikaya atarlanabiliyorsa bizede atarlanırlar http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: escape said: geçenlerde de aynısını söyledim şimdi de söylemek istiyorum, türkiye 40 yıllık bu savaşı malesef çapulcu ordusuna karşı kaybetti. türkiye dünyaya karşı verdiği askeri izlenimini de kaybetti bu olayla. geçmiş olsun artık önüne gelen atar yapabilir bize. evet nası bütün dünya bugün çapulcu ordularına karşı savaş kaybeden amerikaya atarlanabiliyorsa bizede atarlanırlar http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War amerikan orudusu > türk ordusu demiceksin herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: Suark said: escape said: geçenlerde de aynısını söyledim şimdi de söylemek istiyorum, türkiye 40 yıllık bu savaşı malesef çapulcu ordusuna karşı kaybetti. türkiye dünyaya karşı verdiği askeri izlenimini de kaybetti bu olayla. geçmiş olsun artık önüne gelen atar yapabilir bize. evet nası bütün dünya bugün çapulcu ordularına karşı savaş kaybeden amerikaya atarlanabiliyorsa bizede atarlanırlar http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War amerikan orudusu > türk ordusu demiceksin herhalde? yok atarlanamıolar neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Myshkin said: Suark said: evet nası bütün dünya bugün çapulcu ordularına karşı savaş kaybeden amerikaya atarlanabiliyorsa bizede atarlanırlar http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War şaka? noldu ya yanlış link mi verdim, irak falan da linki verebilirim olmadı ama bu daha bi official loss ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 calimero said: escape said: geçenlerde de aynısını söyledim şimdi de söylemek istiyorum, türkiye 40 yıllık bu savaşı malesef çapulcu ordusuna karşı kaybetti. türkiye dünyaya karşı verdiği askeri izlenimini de kaybetti bu olayla. geçmiş olsun artık önüne gelen atar yapabilir bize. dünya üzerinde düzenli orduyla gerilla savaşı kazanmış bir devlet yok, kafanı yorma bişi olmaz. zaten başkalarının maşasıyız ordumuzla, çok bişi değişmez. zaten atarın göstermelik; amerika höt dedi mi al sana göt diye oturuyoruz başka bişey değil.. ya arkadaşlar şu "amoroko torkoyoyo yönotoyor" olayı daha bitmedi mi? yok öyle bişey ya yok. hele orduda hiç yok. tamam zamanında bı şekilde yönetildi ama şuan şu son 5 6 senedir yok öyle bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 calimero. Lütfen Türkiye Cumhuriyeti'nin Kürtler'e eziyet ettiği, karısına kızına tecavüz edip öldürdüğü, Kürdistan'dan toprak istediği, vermeyince daha da zulm ettiği konusunda kaynak göster. Zira buna inanıyorsun şu dediğine göre. Ve eğer inanılır, gerçekliği sorgulanmayacak kaynaklar varsa paylaş lütfen. Ama cidden söylüyorum elle tutulur kaynaklar göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 amerika ırak savaşını kaybetmedi ki .s alacağını aldı gerekli adamları yerleştirdi gizli üsleri kurdu, çekildi. gazeteden haber okumayın bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 evet senden alalım haberi dimi :) kaybetmeyi ne olarak tanımladığına bakar o, bi israil olamadı neticede. ayrıca vietnamda bal gibi kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: ya arkadaşlar şu "amoroko torkoyoyo yönotoyor" olayı daha bitmedi mi? yok öyle bişey ya yok. hele orduda hiç yok. tamam zamanında bı şekilde yönetildi ama şuan şu son 5 6 senedir yok öyle bişey.. ee peki amerika istese bi tuşla bize sattığı uçakları düşürür gerçeğide mi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 HAYIR HIC DE KAYBETMEDI AMERIKA BI KERE TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar