Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

KuddusiMavra said:

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

çocuklar...coşmayın. TSK'da "milli politikalar izleyelim,amerika'dan-nato'dan bağısmsız politika izleyelim"diyen general ve amirallerin hepsi ergenekon-balyoz davalarından içerideler. şu an ki hükümet 100% amerikan imalatı olan bir hükümet.bunu artık en akepe yandaşı adamlar bile görmeli. amerikanın imal ettiği bir hükümet amerikan çıkarlarına aykırı adım atamaz.

bu "musula dalalım,kerkükü alalım,filistinde çay içelim..."muhabbetlerini unutun gençler...
biz Atatürk'ün kurduğu devletimizin sınırlarına sahip çıkamıyoruz,ne musulu-kerkükü-filistini allah aşkına?

E iyi de bu ergenekon hikayesi cikmadan önce de herkese amerikanin usagi diyordunuz, e girenler usak, disardakiler usak herkes usak anasini satiyim.

içeri girenler neden amerikan uşağı olsun? bana muhalefet olsun diye apar topar klavyeye davranmaktan vazgeç adam. içeri girenler uzun yıllardır amerikan politikalarına karşı duran insanlar. hepsinin ortak özelliği budur...

Veli Küçük,Sedat Peker,Semih Tufan Gülaltay,Tuncay Özkan,Levent Ersöz,Yalçın Küçük,İbrahim Şahin vs vs hepsi melek abd karsiti.

:) sen bir kere Tuncay Özkan'ı o listeye katarak yanlış yapmışsın.Ayrıca bu davanın en komik yanı da daha önceden çeşitli suçlardan hüküm giymiş insanlarla tertemiz insanların aynı örgüt üyesi olmakla suçlanmalarıydı.

bana muhalefet olsun diye sarılmayın klavyeye. bu yazdığın insanların hiçbirisi komuta kademesinde etkili-yetkili insanlar değildi.ben ergenekon ve balyoz isimli davakar nedeniyle hapsedilen kuvvet komutanlarını,genel kurmay başkanını ,yüksek rütbeli generalleri kastediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda başladı kıvırmaya yine =)

O generallerin kimi desteklediğini, kimi desteklemediğini sen nerden biliyorsun be adam?

Ben de diyeyim mesela Ergenekon'dan içeri alınanların hepsi Amerika'nın özel yetiştirip yerleştirdiği elemanlar mevcut hükümet temizledi askeriyemizi, Allah onlardan razı olsun tuttukları altın olsun seçimde %100 olsun etc...

Bu laflar ne kadar saçmalıksa seninkiler de o kadar saçmalık kusura bakma.

Arkasında hiçbir dayanağı olmayan argümanları Newton kanunları kadar sabit birer gerçekmiş gibi anlatabilme yeteneğine saygı duyuyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

@ÇetinTaş
Yazdıklarında ağıra gidecek bişey yok, ama sen ve senin gibilerde genel olarak var olan hastalığı unutmuşsun geçmişi unutmak ve istediği gibi hatırlamak gibi.

Ergenekon soruşturması başlamadan önce, sen bu generallerin albayların hiçbirinin ismini dahi bilmezken seni bilemem tabi ama genel olarak senin kafa yapına sahip, senin okumaktan zevk aldığın yayın organları, yazarlar,gazeteciler ordunun amerika'nın kontrolü altında olduğu, hükümetlerin amerika yandaşı olduğu hikayelerini anlatırlardı sürekli. Bugün Ergenekondan içeri alınanlar ile dün Amerika yandaşı olmakla suçladığınız insanlar aynı insanlar.

Yazdıklarının yarısını okuyor olduğuna bile inanmıyorum bu arada.

edit: Sayfa başı, araya girilmiş vs.

hayır...yazdıkların yanlış...aydınlık dergi iken şimdi ergenekon-balyoz davaları nedeniyle hapsedilen komutanların nato toplantılarında "iran-rusya-çin ile ilişkileri geliştirelim" dediklerini yazdı. hüseyin kıvrıkoğlu çizgisindeki tüm komutanların anti-amerikancı yönlerini hep övdü,takdir etti.şener eruygur,ilker başbuğ,fırtına paşa,ığsız paşa gibi komutanlar asla ve asla amerikancı olarak değil;aksine amerikan karşıtı olarak her zaman hem aydınlık dergisinde,hem gazetesinde ve hem de ulusal kanal'da yazıldı,söylendi.

meseleye dışarıdan,kulaktan dolma bilgilerle baktığını son bir kez daha ispatladın. amerikancı olduğu söylenen-düşünülen paşalara örnek istiyorsan emuhtıra veren yaşar büyükanıt,hilmi özkök ve şimdiki genel kurmay başkanı...

sen benim neyi okuyup okumadığımı boş ver. Ne okuyorsun,ne anlıyorsun, nereden geldin,nereye gidiyorsun?Faydalı bir insan mısın kendine,ailene,çevrene,topluma?Bunlara kafa yor.

Kal sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Ahanda başladı kıvırmaya yine =)

O generallerin kimi desteklediğini, kimi desteklemediğini sen nerden biliyorsun be adam?

Ben de diyeyim mesela Ergenekon'dan içeri alınanların hepsi Amerika'nın özel yetiştirip yerleştirdiği elemanlar mevcut hükümet temizledi askeriyemizi, Allah onlardan razı olsun tuttukları altın olsun seçimde %100 olsun etc...

Bu laflar ne kadar saçmalıksa seninkiler de o kadar saçmalık kusura bakma.

Arkasında hiçbir dayanağı olmayan argümanları Newton kanunları kadar sabit birer gerçekmiş gibi anlatabilme yeteneğine saygı duyuyorum bu arada.

sen dahil bir takım insanlar saygı görmek,karşılıklı adam gibi tartışılmayı hak etmek istiyorsanız hakaret etmeyeceksiniz. hakaret ettiğiniz an da yazdığınız hiçbir şeyi ciddiye almayacağım. hakaret etmeden,kendinize hakim olarak gelip tartışacaksanız varım,her zaman.

içerideki insanlar ile ilgili benim ya da senin bir şey söylememize gerek yok. hemen hepsinin tek tek özgeçmişlerini incelediğinde (sedat peker ve benzeri tipler değil kastettiklerim),hangi görevlerde bulunduklarını okuyunca zaten neyin ne olduğu çıkıyor ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Seele said:

KuddusiMavra said:

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

çocuklar...coşmayın. TSK'da "milli politikalar izleyelim,amerika'dan-nato'dan bağısmsız politika izleyelim"diyen general ve amirallerin hepsi ergenekon-balyoz davalarından içerideler. şu an ki hükümet 100% amerikan imalatı olan bir hükümet.bunu artık en akepe yandaşı adamlar bile görmeli. amerikanın imal ettiği bir hükümet amerikan çıkarlarına aykırı adım atamaz.

bu "musula dalalım,kerkükü alalım,filistinde çay içelim..."muhabbetlerini unutun gençler...
biz Atatürk'ün kurduğu devletimizin sınırlarına sahip çıkamıyoruz,ne musulu-kerkükü-filistini allah aşkına?

E iyi de bu ergenekon hikayesi cikmadan önce de herkese amerikanin usagi diyordunuz, e girenler usak, disardakiler usak herkes usak anasini satiyim.

içeri girenler neden amerikan uşağı olsun? bana muhalefet olsun diye apar topar klavyeye davranmaktan vazgeç adam. içeri girenler uzun yıllardır amerikan politikalarına karşı duran insanlar. hepsinin ortak özelliği budur...

Veli Küçük,Sedat Peker,Semih Tufan Gülaltay,Tuncay Özkan,Levent Ersöz,Yalçın Küçük,İbrahim Şahin vs vs hepsi melek abd karsiti.

:) sen bir kere Tuncay Özkan'ı o listeye katarak yanlış yapmışsın.Ayrıca bu davanın en komik yanı da daha önceden çeşitli suçlardan hüküm giymiş insanlarla tertemiz insanların aynı örgüt üyesi olmakla suçlanmalarıydı.

bana muhalefet olsun diye sarılmayın klavyeye. bu yazdığın insanların hiçbirisi komuta kademesinde etkili-yetkili insanlar değildi.ben ergenekon ve balyoz isimli davakar nedeniyle hapsedilen kuvvet komutanlarını,genel kurmay başkanını ,yüksek rütbeli generalleri kastediyorum.

bak ne demissin
said:
hepsinin ortak özelliği budur...

kac yasinda adamsin ne yazdigini mi bilmiyor musun ? türkcen mi kötü? yada trollüyorsun milleti burda
Levent Ersöz Emekli Tuğgeneral
Veli Küçük Emekli Tuğgeneral
Hurşit Tolon Emekli orgeneral, eski 1. Ordu Komutanı
Bu adamlarin döktügü kanin icine atsam seni bogulursun. ayiptir günahtir.
Kim ne yapmis asagi yukari biliyor insanlar. Ha arada varmidir sucsuzlar olabilir onu ben bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de eklemeden gecemedim,
sipeys, kirmizi hap mavi hap durumu yok ortada.

amerikan mandasi olmazsan iran olucaksin diye bi sart yok.

once kendi halkinin iyiligini dusunen, karakteri oturmus insanlar olucak bi kere ulkeyi temsil eden makamlarda. gidip elalemin destegiyle biyerlere gelmis, ruzgarin yonune gore sekil/gomlek degistiren tipleri secersen kendine temsilci olarak onlar da kimlerden destek aldiysa onlarin yararina calisir. bi bakarsin coktan birilerinin mandasi olmussun.

karakteri oturmadigi icin de youtubeda izlersin bi gun ak dedigine yarin kara dedigi binlerce ornegi.
Sosyal ağlarda paylaş

daha iki gün önce teröristin dağdan inip kutlamalara katıldığı,aponun ulusa sesleniş yaptığı bi ülkedeyiz Tuncay Özkanın amerikancımı değilmi olayına takılmışlar ahaha
bu ülke kardak krizinde kahraman ilan ettiği komandoları bugün terör örgütü kurmakdan yatırıyor.biz neyi konuşuyoz.şaka gibiyiz.
kimse de haklı maklı değil..
Sosyal ağlarda paylaş

aferin yahu. hata mı buldun,helal olsun.yok mu bir paticik oscarı?verelim sana.
içerideki 300e yakın general,amiral,yüksek rütbeli subay,yazar,gazetecinin arasında sedat peker ve numunelik birkaç isim var.ben baştan beri vatansever insanlardan bahsediyorum. 3 senedir yazdıklarımdan sedat peker ve benzerlerini kastetmediğimi sanırım sen dahil herkes anlamışsınızdır. anlamadıysanız sıkıntı benimle ilgili değil diye düşünüyorum...

şimdi fark ettim...hurşit tolon'u sen neye dayanarak diğerleri ile aynı gruba koyuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır anlamıyor da adam asla nasıl bir yapıysa.
Ben gidip Engin Alan'a verdim oyumu ergenekon'u destekleyen birisi miyim sence?

Ama sen çıkıp koca soruşturmayı Amerika'ya karşı çıkanları içeri aldılar, Amerika yanlılarını tuttular diye özetlersen saçmalamış olursun gayet basit.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ben şaka bir yana 2 yol görüyorum;

1- Akıllıca bölünmek, federasyon çözümünü de içeriyor bu yol.

2-Daha çok zarar görerek, daha çok can vererek, daha büyük sıkıntılarla bölünmek.

Şuanki manzara budur.

ahah speyskeyk tam bir ingiliz muhipleri cemiyeti üyesi

"inglitere dünyayı yönetiyor biz parçalanmış bir imparatorluğuz, kurtuluş savaşını kazanmamız imkansız, en iyisi onların güdümüne girmek"

bu da 2013 modeli lol

iyiki senin gibi adamlar azınlıktaymış o zaman, onuruyla haysiyetiyle yaşayan insanlar varmış da ortadoğu daki diğer parçalanmış yobaz ülkeler gibi olmadık
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyleyim. O zamanla bu zamanı bir tutmak ne kadar mantıklı sence? O zamanki iletişim, askeri teknolojileri ile bu zamankiler sence biraz farklı değil mi?

Bana dünyada Amerika'ya karşı gelmeye götü yiyen kaç ülke var şuanda sayar mısın (manyaklar tarafından yönetilmeyen) ?

Bizim etimiz budumuz ne peki?

Bu ülkeyi ben Amerikan mandası haline getirmedim. Zaten uzun yıllardır bu haldeyiz. Ben bunu değiştirmenin felaket olacağını söyleyip bu şekilde devam etme taraftarı olanlardanım.

Sen istersen savaşıp değiştirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

içerideki 300e yakın general,amiral,yüksek rütbeli subay,yazar,gazetecinin arasında sedat peker ve numunelik birkaç isim var.ben baştan beri vatansever insanlardan bahsediyorum. 3 senedir yazdıklarımdan sedat peker ve benzerlerini kastetmediğimi sanırım sen dahil herkes anlamışsınızdır. anlamadıysanız sıkıntı benimle ilgili değil diye düşünüyorum...

şimdi fark ettim...hurşit tolon'u sen neye dayanarak diğerleri ile aynı gruba koyuyorsun?

Malatya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, görülmekte olan Zirve Yayınevi katliamı kapsamında üç kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi ile ilgili olarak Tolon'un da aralarında bulunduğu dört kişi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

KuddusiMavra said:

Malatya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, görülmekte olan Zirve Yayınevi katliamı kapsamında üç kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi ile ilgili olarak Tolon'un da aralarında bulunduğu dört kişi ...

sen bu hükümetin bu yargı sisteminin yaptığı suçlamalara inanıyorsun,bu belli de...benim bunlara inanmamı neden bekliyorsun?referansımız zirve yayınevi davasına bakan sdavcının yaptığı suçlamalar mı olacak?

hee,4 kişinin boğazının kesilmesi(bak bu olayı önemsemiyorum anlamı çıkmasın,kesinlikle kimler yaptıysa o hayvanlar cezalarını çeksinler) 40000 kişinin katledilmesinden daha mı önemlidir ki konuyu her zaman ki gibi sulandırdın,buralara getirdin?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Vurma daha yaşlı adam, bişey olucak şimdi üzerimize kalmasın.

şu tarz da burada pek ravaçta, hastasıyım. elle tutulur en ufak bir şey yazdığın yok,sadece benim yazdıklarıma muhalefet olsun diye trollüyorsun fakat ben de başkaları gibi üşenmiyorum,sana takır takır cevabı ağzının ortasına şırrank diye basıyorum...
2iniz,3ünüz,5iniz bir araya gelseniz ne yazar? her türlü ağzınızı kırdım,daha hala yaşlı adam,vurma diyorsun? doğru,bir de genç olsaydım,o zaman hiç bir şey söyletmezdim size de işte olgunluk denen şey de bu olsa gerek B)-
Sosyal ağlarda paylaş

E arkadas senin tartisma kaybetmen mümkün degil ki zatem, subjektf sallayip sallayip gidiceksin yine.

Hakimler yalanci, savcilar yalanci, biz cahiliz zaten bi sen biliyosun bir de pacavra mecmualarin.

Sabahtan aksama FB tv izleyen kafadasin zaten, agzina agzina vursak psikolojik üstünlük bizde diyip gidiceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

KuddusiMavra said:

Law said:

benjani said:

bebek katilinin meclise girmesini sindirceksiniz galiba

Evet adam bebek katili, ama seninde savunduğun değerler için yani ülken için bir çok adam devletin bekası adı altında senelerce işkenceler yaptılar, cinayet işlediler. (Herhalde onlarıda sindiremiyorsunuzdur gibime geliyor, yoksa bunu sindiren apo yuda hayli hayli sindirir.)

Ve onlar halen devletin bir çok kademesinde görev yapıyorlar. Apodan pek bir farkları yok rahat ol. Sadece senin takımın yapınca görmemezlikden gelebiliyorsun.

Kısaca al birini vur ötekine.

ya olm, bu forumda ne kadar çok apo sempatizanı varmış anasını satayım!şu viktor ve türevleri yanarlı dönerli perinçek-apo fotoları yapıştıracaklarına ara da forumda ki bu apo sempatizanları için de bir şeyler yapsınlar.

Kafa karıştırmaya gerek yok.
Apo = Bu ülke tarihinin gelmiş geçmiş en büyük namussuzu,haini,şerefsizi, katili...

İşkenceci=kötü,aşağılık insan.

Ama hiçbir şekilde Apo= İşkenceci insan şeklinde bir denklem uzayda yoktur.Olsa olsa senin gibi sempatizanların (hadi yumuşatayım biraz)ya da en iyi ihtimalle kafası karışıkların kafalarında vardır o denklem...

Çok çabuk gaza gelen ve bundan dolayı çam devirmekden ortada yeşil alan bırakmayan, ilginç bir adamsın, sürekli aynı hataları yapıyorsun (çetiştaş sın galiba). Daha öncede yazmıştım okudğunu anlamadan yine beni birşey olmakla itham ediyorsun . Bu sefer pkk sempatizanı oldum ! Pkk sempatizanı, üyesi, taraftarı vs değilim. Bu terör örgütünü hiçbir şekidle savunmuyorum. Ama cevap yazmak için beni aldın kafanda koydun bir yere ve oradan savunmaya geçiyorsun. Ama işte boşa yazmış oldun kendini yordun.

Ama o kadar çabuk gaza gelen bir insansın ki, daha önce de sana aynısını yazmıştım tekrar yazayım sen her zaman haklısın böyle devam et.

iktidara gelse forumun tamamını (aydınlık tayfası hariç) vatan hainliğinden idama gondericek adama laf anlatıyorsun lol
Sosyal ağlarda paylaş

Demokratik çözüm için, kültürel hakların tanınması, türk-kürt eşitliğinin sağlanması için "bunlar halkın değil teröristlerin talepleridir" diyenlere nevroza katılan milyonlar en güzel cevabı verdi.

Bununla beraber şunu söylemek gerekiyor, gerilla çekiliyor ama ülke demokratikleşeceğine AKP hem kürt halkına hem toplumun geri kalanına karşı sürecin başından beri saldırganlığını koruyor, yeni bir korucu ordusu kuruluyor, muhaliflere yönük terörize etme ve tutuklama furyası devam ettiği gibi 4. yargı paketiyle tutuklamalar daha da kolaylaşıyor ve salıverilme şartları daha da zorlaşıyor, polis, özel güvenlik birimleri daha fazla terör estiriyor, gerici, cinsiyetçi uygulamalar daha da sertleşiyor.

AKP kendisine karşı muhalefetin birleşik olmayışından yararlanarak bir yandan çözüm arayışındaki kürt hareketini kendine mahkum etmeye çalışıyor, diğer yandan kendisine muhalif tüm kesimlere saldırının dibine vuruyor, 29 ekimi kutlamak istediği için üstüne gaz sıkılan insanların, başörtüsü takmadığı için tacize uğrayan kadınların, tecavüz politikalarına maruz kalan kadınların, eğitimin sağlığın piyasalaştırılmasından mağdur olanların bugün AKP'yi kürtlere yeterince baskı ve faşizm uygulamadığı için eleştirmesi aslında kendi topuğuna sıkmak oluyor

Eğer Kürt hareketi AKP'nin istediği gibi, gerçekte Türkiye'yi daha da az demokratik bir yapıya kavuşturacak İslam ve piyasacılık tabanlı bir çözüme evet demek zorunda kalırsa, başkanlık rejimine evet demek zorunda kalırsa bunun bedelini tüm toplum öder, bunu gerek eğitimin, sağlığın hızla daha da özelleştirilmesiyle ve hak olmaktan çıkışıyla, gerek muhalif kesimlere dönük daha fazla operasyon baskı ve tutuklamayla, gerek cinsiyetçiliğin ve gericiliğin daha sert bir şekilde dayatılmasıyla, Suriye'ye yönelik savaş politikalarının hız kazanmasıyla, ucuz işçi politikalarıyla görürüz. Bu açıdan Kürt halkının haklı taleplerinin yanında durmak her aydının görevidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...