Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli Cizgi Roman:KARABASAN

Daesu

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 27 November 2003 00:10 tarihinde demiş ki:
cizimler vasat.
daha iyisini ben yapcam inşallah bikaç arkadaşla...+[hline] ..scripta manent

nie bea tamam belkı cok cok super olmasada bence cok guzel oldugu yerlerı var... hea keske yapın daha ıyıysını yapın keske.. aman ne sevınırım..
walla yıldıraya yurt dısından teklıf gelmıs kabul edılmıs fln dıye bıttı anladıgım benım guzel bır serıydı.. turk fonu koyalım ısın ıcıne fln bıraz kotu olmus bencede...

çok taksim kokuyor dergi.. kahraman turk, anaeşya bir "muska" aksakallı dede de var. ama kahramanın saclar uzun. yanı tam taksım kokuyor. turk havasına zorla sokulmus bence...[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamiicam...

"Kara basmaaaa iz olur..."

*!kacar*[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kışın çok gereksiz bir çizgi roman.
zaten herkes karabasan :p
"Beni de bekle doggieaa"
*!peşinden koşar*[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çizimler belki todd mcfarlane veya diterlizzi kadar süper değil, ama bence övülmesi gereken bir dergi..

adam zaten 4 sayı çıkartçakmış, 4 sayı çıkartmış ve bitirmiş, teklifle felan alakası yok..
beğenilirse tekrar devam edilebilirmiş..

daha iyisini yapabileceksiniz çıkın yapın, sizi tutan mı var?
hem bize de faydanız dokunur şöyle güzel çizgi romanlar okumuş oluruz keyifleniriz.

örümcek adam ve hulk serileri berbat..
hulk'ta kafa göz yaran etrafı mahveden, aksiyonun tepesine varan çizgi romanlar beklerken neredeyse tek bir sayfasında bile hulk göremedim ben de almadım..
örümcek adamın bir kaç dergisini aldım ultimate dışında çizimler berbat hikaye berbat, ultimate de kötü ama olsun hiç yoktan iyidir..

x-men desen arkabahçe'den çıkanlar da, yeni orjinaller de aşırı berbat..
yok xavier kaybolmuş da, yok juggernaut gücünü kaybetmiş trial of juggernautmuş da..
pfff.

1numara'nın çıkardığı örümcek adamları ve x-men'leri özledim..
todd mcfarlane'in çizdiği örümcek adam - wolverine maceraları süperdi..
x-men'in de çok hoş bölümleri vardı..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
said:
horacegoesskiing, 26 Kasım 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
karabasan su an bitti.
cizimler vasat.
daha iyisini ben yapcam inşallah bikaç arkadaşla...+[hline] ..scripta manent

Ya horace senin çizimlerin çok hoş, çok şirin oluyor genelde. Böyle karanlık, ya da en azından konusu karanlık bir çizgiromanın senin elinden çıkacağını düşünmek enteresan geliyor bana nedense. (yani karabasan gibidir dciye düşündüm ama tabi tarz farklı ise stilde farklı olabilir!)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...