Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ya da sanıyosundur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sabonis said: aaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh G100S, g3'e çok benziyor sanki... videoda tam göstermiyorlar ama ergonomisi böyle ise, direk 3 tane falan alırım. g3'ten 1 tane almıştım ve bozulduğunda çok ağlamıştım, bu sefer dersimi aldım. surround kulaklık da almayı düşünüyordum, g430'u bekleyeyim madem mayıs başında falan alırım artık cooler master veya bunu... Kulaklık alacaksan Sennheiser'dan başkasına bakma derim. Kulaklık konusunda 1 numara adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 rapper256 said: sabonis said: aaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh G100S, g3'e çok benziyor sanki... videoda tam göstermiyorlar ama ergonomisi böyle ise, direk 3 tane falan alırım. g3'ten 1 tane almıştım ve bozulduğunda çok ağlamıştım, bu sefer dersimi aldım. surround kulaklık da almayı düşünüyordum, g430'u bekleyeyim madem mayıs başında falan alırım artık cooler master veya bunu... Kulaklık alacaksan Sennheiser'dan başkasına bakma derim. Kulaklık konusunda 1 numara adamlar. katılıyorum. en rahat ettiğim kulaklık şu ana kadar. g35 almıştım bende 2 3 hafta fln kullandım. geceleri uyutmuyordu ağrıdan. g35den önce 7 8 sene fln hatta belki daha fazla plantronics a90 kullandım, bozulduğu gün ağlayacaktım nerdeyse. g35 i aldıktan sonra dolar kurunun artmasıyla aldığım fiyata sattım şu an gamescon 780(http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-780) kullanıyorum çokta memnunum. koca kafalı olduğum için bununla rahat ediyorum g35 koca kafalılar için değil. mouse g3 kullanıyorum ondanda memnunum. daha öncesinde g3 ün atası mx300 vardı oda güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 En rahat ettiğim kulaklık demişsin ama modelini yazmamışsın. Yoksa marka mı demek istedin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar