Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech yeni G serisi

reampage

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
sabonis said:

aaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh G100S, g3'e çok benziyor sanki... videoda tam göstermiyorlar ama ergonomisi böyle ise, direk 3 tane falan alırım. g3'ten 1 tane almıştım ve bozulduğunda çok ağlamıştım, bu sefer dersimi aldım.

surround kulaklık da almayı düşünüyordum, g430'u bekleyeyim madem mayıs başında falan alırım artık cooler master veya bunu...

Kulaklık alacaksan Sennheiser'dan başkasına bakma derim. Kulaklık konusunda 1 numara adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

sabonis said:

aaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh G100S, g3'e çok benziyor sanki... videoda tam göstermiyorlar ama ergonomisi böyle ise, direk 3 tane falan alırım. g3'ten 1 tane almıştım ve bozulduğunda çok ağlamıştım, bu sefer dersimi aldım.

surround kulaklık da almayı düşünüyordum, g430'u bekleyeyim madem mayıs başında falan alırım artık cooler master veya bunu...

Kulaklık alacaksan Sennheiser'dan başkasına bakma derim. Kulaklık konusunda 1 numara adamlar.

katılıyorum. en rahat ettiğim kulaklık şu ana kadar. g35 almıştım bende 2 3 hafta fln kullandım. geceleri uyutmuyordu ağrıdan. g35den önce 7 8 sene fln hatta belki daha fazla plantronics a90 kullandım, bozulduğu gün ağlayacaktım nerdeyse. g35 i aldıktan sonra dolar kurunun artmasıyla aldığım fiyata sattım şu an gamescon 780(http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-780) kullanıyorum çokta memnunum. koca kafalı olduğum için bununla rahat ediyorum g35 koca kafalılar için değil.

mouse g3 kullanıyorum ondanda memnunum. daha öncesinde g3 ün atası mx300 vardı oda güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...