Playbook Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 o ne abi beyazlatcam derken dişsiz dede olmayalım :D kullandın mı bunu? ekşi de fln baktım pek bişey yok dişleri kaybedersin yazmış kısaca :)
Playbook Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben hiç dişçiye gitmedim hayatımda çürüğüm dolgum ağrım vs olmadı hiç çok şükür. bunu yaptırdıktan sonra bişey olmaz dimi ?
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sensodyne Total Care & Whitening + Listerine Ultraclean + Diş İpi + ?????????? = PROFIT
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ya şuraya iğrenç sarı diş resmi koyasım var ama nasıslsa biri şikayet edecek ve moderasyon gösterimden kaldıracak. meh
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 diş yıkamayla dişlerim beyazladı yalanına sene bilmemkaç olmuş hala insanlar inanıyor mu ya.
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Fin said: dişler sızlıyormuş diye duydum ben = sonra baktım dişlerim yeterince beyaz.sigara kafein kullanayım biraz dişler sızlıyor hatta yapıldıktan sonra direk gidip uyumak gerekiyor çünkü 2 saat sonra ilk gün sızlama , hatta ağrı oluyor biraz. sonra geçiyor ama 2 - 3 güne
Playbook Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 5 seanstan 2 hafta ağrı sancıyla geçiyor yani /chicken
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 adını bilmiyorum ama dişin üstüne kaplama yapıyorlar,araba gibin... En iyisi o galiba,dişe zarar vermiyor ve beyaz görüntüye sahip oluyorsun Edıt: Çözüm budur $$$ .Geri kalan yöntemlerin hepsi zararlı diye biliyorum ben. http://www.uzmantv.com/yaprak-porselen-nasil-uygulanir
Öne çıkan mesajlar