Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yaptığımız uzuuun testler, serverda oynayacak olan guildlerin araştırması, doluluk oranı vs gibi bidi bidilerden sonra, Warsong sunucusu bizler için ideal... Hepinizi bekliyoruz. Golden Horde guildi de Warsong da kurulacaktır... Hepimize hayırlı uğurlu olsun... İyi eğlenceler![signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahlejas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 12.129.209.x ve 206.16.235.x dışında başka ip varmi?[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. -=Mahlejas Malkocoglu=- -=Faarooq The Scout=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hayırlı olsun eu açılınca onda da belirlesin biri[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hele bi eu açılsın da.. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Eno pingler nasıl serverlarda birde bağlantını yazarsan sevinirim.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 beyler serverda oynayanlar yazsin nicklerini benim nick lorlas elf durid feanturi - human paladine [Bu mesaj zebani200 tarafından 23 Kasım 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 benim akinoku elf hunter olacak[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ping 350-600 arası değişiyor. 256k adsl bağlantım. Ancak hissedilir bir lag kesinlikle yok. Çok rahatım. Level 5 oldum 1saat 30 dakka played ile.. ;) Eno - Undead Warrior - Warsong PvP[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Geri kaldim deli olucam burda hala gonderemediler shu cd keyleri. Horde kismi kasarken biz burda ot topluyuruz.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Eno, 23 Kasım 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Ping 350-600 arası değişiyor. 256k adsl bağlantım. Ancak hissedilir bir lag kesinlikle yok. Çok rahatım. Level 5 oldum 1saat 30 dakka played ile.. ;) Eno - Undead Warrior - Warsong PvP Gratz , darısı bizlerin başına :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 CD-Key'i mi yolladılar, yoksa kutu mu elinize geçti?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kutuyu buraya yollamalari icin teleport olayin ashmish olmalari lazim :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 1 hafta önceden yollamaları yeterliydi bunun için :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 tüh ben Frostwolf de başliycam sizi kesemiyecem üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hayırlı olsun beyler darısı bizim basımıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bende Stormrage'de basladim.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 karakter isimlerini yazalim arkadaslar. Sadece Golden Horde, degil, oynayan herkes yazarsa en azindan iletisim olur. Goyal - Warsong lvl4[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 queue list hakkında bir açıklama buldum forumlarda: "Server queues are put in to limit the amount of people located in the new player area. When thousands of people are in the same area is causes the server to lag. Once players begin to spread out from the new player areas the caps will be increased. "[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yav neden ısrarla farklı farklı serverlarda oynuyorsunuz, anlayabilmiş değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 benim guild'im sanırım CST 1 nomerolu server da oynicak. A la başlıyodu ismi. bizim büyük bi allienceımız olcakmış sanırım vs. vs. size katılamıycağım için üzgünüm :([signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. [Bu mesaj sLog tarafından 24 Kasım 2004 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hislerini çok iyi anlıyorum aynı dertten müstaribiz :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wedge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Venjin - Troll Shaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bo warsong serveri ilk server oldugundan baya lagli olucak diyor herkes yol yakinken baska server belirlense?[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Warsong eastern'daki ilk server degildi. Sabah inceledigimizde warsong pvp serverlarinin en sonuncusuydu. PvP Arthas, Bleedhollow, Shattered Hand, Mannoroth, Skullcrusher, Warsong. Population eastern'da primetime olmasina ragmen medium-highdi. Ilk haftanin boyle gecmesi normal.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hmm ok ozman[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar