Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official Paticik US Serverı -Eastern Time-Warsong-PvP

Eno

Öne çıkan mesajlar

Yaptığımız uzuuun testler, serverda oynayacak olan guildlerin araştırması, doluluk oranı vs gibi bidi bidilerden sonra, Warsong sunucusu bizler için ideal...

Hepinizi bekliyoruz.

Golden Horde guildi de Warsong da kurulacaktır... Hepimize hayırlı uğurlu olsun...

İyi eğlenceler![signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ping 350-600 arası değişiyor. 256k adsl bağlantım. Ancak hissedilir bir lag kesinlikle yok. Çok rahatım. Level 5 oldum 1saat 30 dakka played ile.. ;)

Eno - Undead Warrior - Warsong PvP[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 23 Kasım 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
Ping 350-600 arası değişiyor. 256k adsl bağlantım. Ancak hissedilir bir lag kesinlikle yok. Çok rahatım. Level 5 oldum 1saat 30 dakka played ile.. ;)

Eno - Undead Warrior - Warsong PvP

Gratz , darısı bizlerin başına :)[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

queue list hakkında bir açıklama buldum forumlarda:

"Server queues are put in to limit the amount of people located in the new player area. When thousands of people are in the same area is causes the server to lag. Once players begin to spread out from the new player areas the caps will be increased. "[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

benim guild'im sanırım CST 1 nomerolu server da oynicak. A la başlıyodu ismi. bizim büyük bi allienceımız olcakmış sanırım vs. vs. size katılamıycağım için üzgünüm :([signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.

[Bu mesaj sLog tarafından 24 Kasım 2004 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warsong eastern'daki ilk server degildi. Sabah inceledigimizde warsong pvp serverlarinin en sonuncusuydu. PvP Arthas, Bleedhollow, Shattered Hand, Mannoroth, Skullcrusher, Warsong. Population eastern'da primetime olmasina ragmen medium-highdi. Ilk haftanin boyle gecmesi normal.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
[Golden Horde]Berke Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...