Reactive Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayvencığın evden çıkabileceği tek biyer vardı oda balkondaki pencere 7.katta oturuyoruzz vee ölüsünüde bılaadım heryerde aradım ama yok napcamı bilmiyorum bukadar üzülceğimi hiç tahmin etmezdşm inanamıyorum heralde balkonda uçan sineğin tekini yakalıcam diye balkondan düştü anlamıyorum Umarım geri döner[signature][hline]Someone help me Oh please God help me They are trying to take it all away I don't want to die Time moving slowly The minutes seem like hours The final curtain call I see How true is this? Just get it over with If this is true, just let it be Wakened by the horrid cream Freed from the frightening dream Gıcırtılı Dizeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Benım kedımde dusmutu balkondan arabanın altında oyle korkmus bır sekılde bulmustum.Sessız sedasız yerlere saklanıyorlar.Sok gecırıyorlar bır yerde.Iyıce baksydın her yere.Mutlaka bır yere cekılmıs oyle masumca beklıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kedinin dönmesi zor biraz :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 iyi bak etrafa bacağı falan kırıldıysa yada dışarıya alışık değilse perkinsin dediği gibi uzun bir süre bir yerde siner saklanır fazlada uzaklaşmaz o bölgelerden. İyi ara sizin orayı mamasını cartını curtunu falan kullan. (gerçi o durumda kendi kedinden başka 50 tane kedide üşüşür başına)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 7. katta kedinin dönmesini mi bekliyorsun yahu?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bence evin içinde kaybolmuştur.Bende bi aralar kaçtı zannettim sonra vitrinin arkasında çıktı 2 gün göremedim kediyi az daa açlıktan ölüomuş:([signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim kedim de 7. kattan atladı ve aynı şekilde ben de ölüsünü bulamadım. gerçekten çok üzülmüştüm. seni anlıyorum.[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben 11. kattan atlayıp ölmeyen kedi biliyorum[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Benımde gozumun onunde 25 metreden kedı dustu.Hayvana hıcbısey olmadı.hatta kosmaya devam etmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: skyly, 12 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki: ben 11. kattan atlayıp ölmeyen kedi biliyorum paraşütle atlamış olmalı..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet o ihtimalde cok yuksek benim kedim 3. kattan düştügünde agacın ustune düşmüştü 2 saat aramıstık. seninkinden bi haber cıkmadı mı hala?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bulamadinmi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hala bulamadım bi haftadan fazla oldu bakmadığım yerde yok arabaların altına balkonların altına ehryere baktım ama yook bundan sonrada bulacağımı zannetmiyorum kendi mama tabğından kendi maması dışında bişey yemeyen kesi bi haftadan fazla yaşayamaz bukadar hayl kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ayrıca 7. kattan atlayıpta ölmeme ihtimali büyükmüş ama bacağı felan kırıldıysa durumuna gerçekten üzülüyorum başka bi hayvan beslemek bana çok saçma geliyo 2yııl bi hayvan her kapıdan girişinde seni karşılıyor sonra bi sabah uyanıyosun yok artık bundan sonra hayvan felan beslemem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 geçmiş olsun benim kedim de 5inci kattan düşüp öldü, kedin için en hayırlısı düşüp bir yerine bişe olmadan o şaşkınlıkla bir yere sığınmış olması ve şimdi de bir yerlerde yaşıyor olması sanırım aynı şeyi ben söyleyemedim çünkü 1.5 gün yaşadı ve iç kanamadan öldü bu konuda değerli dostum athea'nın bir tespiti var, onu da iletmeden geçemeyeceğim, kediler ecelleriyle ölmeleri dışında böyle saçma sapan şeylerden kolay kolay ölmezler, senin kedin "gitmiş" seni terketmiş demişti bana...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 blackrose güzel dedin.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 64) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadmytime Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sen ne uhraşıon kediyle yeter begeliosa gelsin gelmiosa gelmesin başlıcam kedinede sanada töbe töbe kedin ölmüştür öölmüş arama hiç yemiştir satanistin biri kendini boş tabutala cenaze evine git mesar taşı filan al bulursun kedini yenmiş bi şekilde biyerlede bulabilirsin!!Ewinde bodrum katı filan varsa oralara bakk belki soğuktan korunmak için felan gitmiştir biyerlere[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 inşallah bulunur canını sıkma :([signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar