Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedimi kaybettim

Reactive

Öne çıkan mesajlar

Hayvencığın evden çıkabileceği tek biyer vardı oda balkondaki pencere 7.katta oturuyoruzz vee ölüsünüde bılaadım heryerde aradım ama yok napcamı bilmiyorum bukadar üzülceğimi hiç tahmin etmezdşm inanamıyorum heralde balkonda uçan sineğin tekini yakalıcam diye balkondan düştü anlamıyorum
Umarım geri döner[signature][hline]Someone help me
Oh please God help me
They are trying to take it all away
I don't want to die
Time moving slowly
The minutes seem like hours
The final curtain call I see
How true is this?
Just get it over with
If this is true, just let it be
Wakened by the horrid cream
Freed from the frightening dream
Gıcırtılı Dizeler
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kedinin dönmesi zor biraz :([signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 55)
Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bak etrafa bacağı falan kırıldıysa yada dışarıya alışık değilse perkinsin dediği gibi uzun bir süre bir yerde siner saklanır fazlada uzaklaşmaz o bölgelerden. İyi ara sizin orayı mamasını cartını curtunu falan kullan. (gerçi o durumda kendi kedinden başka 50 tane kedide üşüşür başına)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 12 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
ben 11. kattan atlayıp ölmeyen kedi biliyorum
paraşütle atlamış olmalı..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene
Sosyal ağlarda paylaş

hala bulamadım bi haftadan fazla oldu bakmadığım yerde yok arabaların altına balkonların altına ehryere baktım ama yook bundan sonrada bulacağımı zannetmiyorum kendi mama tabğından kendi maması dışında bişey yemeyen kesi bi haftadan fazla yaşayamaz bukadar hayl kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmüyodum
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca 7. kattan atlayıpta ölmeme ihtimali büyükmüş ama bacağı felan kırıldıysa durumuna gerçekten üzülüyorum başka bi hayvan beslemek bana çok saçma geliyo 2yııl bi hayvan her kapıdan girişinde seni karşılıyor sonra bi sabah uyanıyosun yok artık bundan sonra hayvan felan beslemem heralde
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun
benim kedim de 5inci kattan düşüp öldü, kedin için en hayırlısı düşüp bir yerine bişe olmadan o şaşkınlıkla bir yere sığınmış olması ve şimdi de bir yerlerde yaşıyor olması sanırım

aynı şeyi ben söyleyemedim çünkü 1.5 gün yaşadı ve iç kanamadan öldü

bu konuda değerli dostum athea'nın bir tespiti var, onu da iletmeden geçemeyeceğim, kediler ecelleriyle ölmeleri dışında böyle saçma sapan şeylerden kolay kolay ölmezler, senin kedin "gitmiş" seni terketmiş demişti bana...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

sen ne uhraşıon kediyle yeter begeliosa gelsin gelmiosa gelmesin başlıcam kedinede sanada töbe töbe kedin ölmüştür öölmüş arama hiç yemiştir satanistin biri kendini boş tabutala cenaze evine git mesar taşı filan al bulursun kedini yenmiş bi şekilde biyerlede bulabilirsin!!Ewinde bodrum katı filan varsa oralara bakk belki soğuktan korunmak için felan gitmiştir biyerlere[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...