Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 isvec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bulmasan daha iyi sanki ya, nasil cirkin bi ayakkabidir o oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ispanyaya git. abi local vans store yok mu? bunu yapan elemanlar var ebayde falan satıyorlar ve unique oluyor genelde hani aynı model olmasada yaptırabilirsin ayakkabı + 80 100 eur gibi bir rakama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tık şuradanda belli bir yere kadar yaptırabiliyorsun sanırım. birde van doren serisi var sitede şuan onada bir göz at derim. hani tam nokta atışı olmasada güzel bir şey bulabilirsin :) ha zaten yazmışsın oraya baktığını. sipariş olması lazım eu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 varda cok detay yok bunda da, bunun gibi firmalar varmi diye oyuzden sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hmm anladım keds var yine bu türde bayanlara yönelik daha çok ayakkabı üretiyor desenli falan. kışlığa yakın alacaksanda benim bildiğim etnies var ama böyle değil, yine tatlı ayakkabılar. keds var ama gayet detaylıdır, ebayden falan birsürü satıcıya ulaşabilirsin fiyatlarıda normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Makul bir fiyata ben yapabilirim sana onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bende yaparımda yıpranma/performans konusunda söz veremem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar