LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu oyunları nhepsi çok benziyor birbirine. bence 1ini alınca diğerlerine gerek kalmıyor hatta.. gelin M.A.X oynıyalım :D [eski turnbased ama güzel strateji] (real time ı suxor)(ve ben daha 1 bölüm zor geçeridm ceasarda :D. mundar hesabı olabilri yani)[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 şimdi biriniz bana yardımcı olun oynuyorum şu an nostalji yapıyoz ama trade nasıl yapıcam başka devletlerle onu bulamadım gibi buldumda karıştırdım bişiler bozuldu :p bilen birisi varsa yazsın nasıl olcağını ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 şarap ve oil olive ile kalkanda iyi para getirmeli.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 getiriyodur da nasıl trade yapcam onu bi bilsem işte[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ticaret ekranına girip, ticaret yolu rotası satın alıyorsun...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bencede pharaoh süperdi(szaten bu seriden tek bunu oynadım :D ) ama beni uyuz eden tek şey bi barracks tan sadece bir tabur asker çıkarmanızdı....bi de ben tarla yapamamıştım bi türlü o oyunda.....ama büyük piramiti yapmak için kasışımı unutmuyorum....[signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 oyoyoyoyoy ne oyundu harbiden ya zewkle oynanır diyemiçem simdiki zaman için ama baımlısı olmustk o zmn be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ahhh ahh carpathia ya olive oil satılmadığını gördüğümde ne dumur olmuştum be....elimde patlamıştı 8 tane oil fabrikası :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Geçenlerde yine Pharaoh oynadım. Özlemişim mereti. Ceaser 3 üde askerdeyken oynardım. Baya bir zaman geçirmiştik. Sezar'ı mutlu etmeye çalış dur.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Off evet warya eskı anılarım depreştı ne oynardın Sezar 3 ü[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar