GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hadi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: asterothtan sonrasi banlanir. Direkt asteroth'u banlasalar daha kolay olmaz mi ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kimseyi banlememek en kolayi, ama kolayin pesinde degiliz, gorevimiz ADALET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ben avukatım sonra problem olmasın bak! bak diyorum!!! aha çekiç!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: asterothtan sonrasi banlanir. Aşkolsun Şükrü, asteroth mu olduk şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 emre desem anlasilmazdi nerden kesilicegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 isim vermeyin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 niye taylan? lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 di said: aquila said: asterothtan sonrasi banlanir. Direkt asteroth'u banlasalar daha kolay olmaz mi ? sdf Hop Tim, ayıboluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Theridone said: isim vermeyin beyler Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 üff çok klitesi priamti ya neden daha iyisini yapmadık ki.. muhteşem, epik, insanların yıllarca hatırlayacağı türden şeylerle banlanmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Asteroth said: Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. ilkokulluydum, liseliydim. adeta escape gibiydim o vakitler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Asteroth said: Theridone said: isim vermeyin beyler Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. off hayır ama lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 terlidon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o coco'nun lafıydı lan özledim. nerelerdesin coco =/ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 şimdi bu piramitten ban yeniyor mu yenmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 adamına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o zaman bana bişey olmaz nelere dayandı bu bünye... EDIT: challenge accepted durumu oluşmasında yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o değil de ben niye seni hep bir "taylan" olarak kabul etim ki? benzer nickli bir de taylan mı vardı? yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Taylan kim İldeniz?! öyle biri yok lan o senin öbür kişiliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 merhaba ben taylan, ildenizin haşin alt benliğiyim ama bu ibneye söylemeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 esmer ve yavşak mısın taylan kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Theridone said: Asteroth said: Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. ilkokulluydum, liseliydim. adeta escape gibiydim o vakitler :( ana olm ben de teridon diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kımıl kımılım, şanzelize kafe mekanım, bi kolamı içmeye gelin Dj Apo her akşam bizi coşturuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 olm çok kötüymüş ya dırıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar