Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bir şey öğrenmek istiyorum.
ADSL'de aylık sabit ücret ödüyoruz bu tamam.Peki aylık mb/gb sınırımız var mı yani şöyle desek 3gb sınır olsa 3gb'ı geçince + ücret ekleniyor u faturaya ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
normal 256 k alırsan aylık 49 milyon ve download sınırı yok.
birde 3 gb kotalı olan var onda 3 gb'yi geçersen kb başına ekstra ücret alıyorlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
3gb kotalı olan yine 256K adsl ama 49 yerine 29 milyona aylıgı. Nete sadece surf icin gunde bi saat fln giriyorum diyosan daha mantıklı kotalı alman ama eger download yapıyosan digeri daha ucuza geliyo.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
256 lık adsl 30 milyon dendi az önce bana telefonda, kampanya varmış ayrıntılı bilgisi olan var mı ?[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
Muhtemelen 59 milyon olan bağlantı ücreti düşürülmüştür. Yoksa bir kısım kullanıcı 30 milyon, bir kısmı da 49 milyon olmaz[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
256/64 59.000.000 TL 29.000.000 TL 3gb kota.
harbiden öyleymiş pah[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
said:
streamin, 24 Kasım 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
bu arada download yada uploadin herhangi birindemi 3 gb gecersek kota doluyo yoksa sadece downloadmi

downloadda geçersen sadece kotayı aşıyosun..
  • Yeni Oluştur...