Deacon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 10 kisilik bir ekiple egitim amacli olarak 2 haftaligina avrupa'ya gidiyoruz. Daha once hic yaptirmadigim icin bilgim yok. Bu seyahat sigortasini en karli ve mantikli sekilde nerde yaptirabiliriz? Hangi firmalari onerirsiniz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 akbanktan 90 tlye yaptırmıştım ben 270 günlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 3-4 acenteden teklif al işte ama içeriğine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Garanti'ninki en hesaplısıydı ben çıkarken. Zaten seyahat sigortaları ülkelerin zorunlu tuttuğu tüm şartları kapsıyor, ülkeler de Türk'ler gelmesin diye şart üstüne şart koştuklarından içerikleri bayağı geniş oluyor sdf Ha şöyle bir şey var, eğitim için gittiğinizi kanıtlarsanız ve SGK'lı 25 yaş altı çalışanlarınız varsa SGK onlara sağlık sigortası yapıyor (vize alırken kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama ben Almanya'da 1 sene kadar hayat sigortası yerine kullanmıştım SGK'nın verdiği hizmeti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 90 lira falan neymis uhuuuuv. Bugun bi arkadas garanti'den 15 gunlugune 9 euro dedi. Nasil bu kadar ucurum oluyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Dün yaptırdım 4.08 Euro 10 gün İspanya için HDI sigorta. Felaket kazıklıyorlar tur acenteleri veya bankalar seyahat sağlık sigortasında dikkat edin. İstiyorsanız benim yaptırdığım yerin iletişim bilgilerini verebilirim tanıdık sigortacı olduğu için en azından korkmuyorum. Bir de seyahat sağlık sigortasının tek olayı o ülkede ölürseniz tabutun Türkiye'ye getirilmesidir. Vizede istenen de budur. Yoksa hasta oldum doktora gidecek sigortam olsun diyorsanız orada fiyatlar bambaşka yerlere gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bu yaz Berlin'e 2 haftalığına giderken Akbank'tan 100 tl ye mi ne 3 aylık sigorta yaptırdım. Ağır enfeksiyon geçirdim ve en yakın hastaneye kaldırıldım. Cebimden 100 euro verdim herşeyi yaptılar. Dekontu falan aldım TR ye dönünce herşeyi yolladım Akbanka 1 hafta içinde yatırdılar. Başınıza bişey gelirse fiştir dekonttur onları almayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar