Expite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Merhaba arkadaşlar diablo accountumu satmak istiyorum hazır sınavda yaklaştı üniversite hayatı yakındır oynamasam daha iyi olacak. Satın alıcak arkadaşa e-mail - telefon - şifre her türlü değişimde yardımcı olucam. 60 Level Barbarian ve 45 Level Demon Hunter var account'un içinde. İki karakterin üstüde orta kalite itemler ile dizili bolca jewelry malzemesi var karakterde yanlış hatırlamıyorsamda 500k civarı para olucak ilgilenen arkadaşlar. 0534 088 50 14 ya da özel mesajla iletişime geçebilir. İstanbuldan arkadaşlar ile yüzyüze ya da eft ile ödeme kabul ediyorum teşekkürler. battlettag : Marlock#2464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 pahalıya satıyosun daha dün vardı bi acc 45 paragon level monk acc 50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 oyunun kendisi 69 euro arkadaşım dalga geçiyosun sanırım satan arkadaşın insiyatifidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?27,6811338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 d&r'da fln 90 lira. sanırım 6 taksit. güvenlik problemi yok. 500k gold dediğin zaten 0.09 TL. tabii keyif senin ama zor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Oyunun kendisi 75 TL olsa dahi içinde 2 tane karakter var level ile uğraşma zahmetinden kurtarıyorum işine gelen alır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ya tabii. ama hala şu 2 sorunu çözemiyorsun 1) sen o accountu her türlü geri alırsın kimlik olduğu sürece. bu da karşı tarafta güven sorunu yaratır. 2) içinde 40 50 paragon kasılmış karakterler olan hesapları millet 50 60 a satıo neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 O durum herkes için geçerli bu konuda güven olmak zorunda üzerime cep telefonumla görüşmeler yapıcam dediğim gibi isteyen arkadaşada istediği zaman bilgileri değiştirme imkanı sunucam arayıp söylemesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 1-60 max 2 saat suruyo bi arkadasin var ise yoksa oynama zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 tipe bak, insan bi boyar üstünü başını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sataman o paraya... Kasılı char dediğin paragon level 1... 500k para dediğin 5 kuruş... Vatanda %25 indirim ile 70 75 liraya iniyor sıfır kutulu vs.vs. Adamlar açıklamış hala dik kafalılık ediyorsun gerek yok böyle hareketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi herifle ugrasmayın iste hala haklı oldugunu sanıyor bırakın topici bi kenarda curusun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kandırmaya çalışıyorsunuz adamı. ucuza kapatacaksınız gül gibi accountu aklınız sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bi paket malboro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Hani bu sey gibi.. Telefonu aliyosun kullanip satmaya kalkiyosun. Fiyati yüksek bulduklarinda da "ama o kadar app yükledim alete" demek gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yok öyle bişi dğeil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sana fikrini soran olmadi ki. Hayir neden polemik yaratip konuyu dagitiyosun. Birakin adam satsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 korsan değilsen applara telefona verdiğin kadar para veriyosun onun için pek alakası yok ama benzer sonuçta trde kim telefon appına para veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bi ben mi veriyom la :( edip: gerçi ben zengin adamım veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 incdarkness said: 1-60 max 2 saat suruyo bi arkadasin var ise yoksa oynama zaten sdf 2 saat içerisinde 60 level olursan sana ücretsiz vericem accountu video çek 2 saat2de 60 ol vericem. Son olarak ben kimsenin pahalı veya değerli değil laflarını duymak zorunda değilim gerçekten satın almak niyetinde olmayan arkadaşlar sadece bakıp geçebilir tartışmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 dostum sansini fazla zorlama bence 2 saatte 60 olmak zor bisey degil arkadasin 60 level gelicek seni mp 10 da act III de hic durmadan kasicak exp itemlarin varsa gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Tekrar ediyorum satın almayı düşünmeyenler lütfen kendilerini yorup yazma zahmetine girmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 zahmet değil yahu niye zahmet olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Şimdi işyerinde bakamadım da, google a "1 to 60 in 2 hrs diablo 3" yazınca şu çıkıyor; http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=1+to+60+in+2+hrs+diablo+3&btnG=Google%27da+Ara&meta=&safe=active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 screwy said: abi herifle ugrasmayın iste hala haklı oldugunu sanıyor bırakın topici bi kenarda curusun gitsin. shit got real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar