bliksem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 BBC TR - Link Buldozerle banka kapısına dayanan adam "Olay nedir?" said: Eurogroup'un gece yarısı sona eren toplantısında Rum bankalarındaki mevduat hesaplarına getirilen vergi yükümlülüğü, Rumları şoke etti. Eurogroup toplantısında sağlanan siyasi anlaşmaya göre, Güney Kıbrıs bankalarındaki mevduat hesapları tıraşlanacak. Buna göre 100 bin Euro'dan az hesabı olanlardan yüzde 6,75, 100 bin Euro'yu aşan hesaplardan ise yüzde 9,9 oranında vergi alınacak. AB'nin ekonomik krizle mücadele kapsamında Güney Kıbrıs'a vereceği kredi karşılığında talep ettiği şartlar arasında yer alan mevduat hesaplarının kırpılması haberinin duyulması üzerine onlarca kişi, bankalar ile işbirliği yapan kurumlardan paralarını çekmek için çaba gösterdi. Ancak mevduat hesabı olanların sistemin çalışmadığı sürprizi ile karşılaştıkları bildirildi. Rum gazeteleri, Eurogroup'un karını 'şok', 'bizi uykuda yakaladılar' ve 'Avrupa'da daha önce görülmemiş karar' şeklinde duyurdu. "Vladimir Putin" said: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu sabah Kremlin idaresi yönetimi, yardımcıları ve ekonomik konulardan sorumlu danışmanları ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov’un gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, görüşmede Avro bölgesindeki ekonomik durum ele alındı. Peskov konu ile ilgili olarak “Putin Kıbrıs’ta banka mevduatları için ek vergi getirilmesi konusundaki olası kararı değerlendirirken böyle bir kararın kabul edilmesi durumunda haksız, profesyonelce olmayacağı ve tehlikeli olacağını söyledi” dedi. Kıbrıs'ta 20000'i aşkın Rus vatandaşı yaşamakta. Aynı zamanda Kıbrıs içinde ve dışında yaşayan Rus vatandaşlarının da yaklaşık 20 milyar dolarlık fonları da Kıbrıs'ta bulunuyor. Bu yüzden Putin'in sert bir tepki vermesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 alir kibrisi altlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://assets0.ordienetworks.com/images/user_photos/1162108/Screen_shot_2010-11-29_at_9.39.56_AM_width_600x.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 tr yi gaza getirir putin yıkar kıbrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://video.ntvmsnbc.com/sunucuya-saka-yapti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kıbrıs+rus (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 anlamadım ben normalde vergi yokmuydu da vergi getirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 adamın parasına el koyuyorlar belli oranlarda. gasp yani bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 az bile yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://randomoverload.net/wp-content/uploads/2010/03/9be3c25997aption.jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Gürcistan'a atılan tokatın benzerini görür müyüz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kim kime tokat atıyor? dayatan eu zaten yoksa yardım paketi alamayıp telef olacaklar. rusya mı eu'ya kafa tutacak? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 rusya muhattab olmaz eu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 adamı indirecekler sonunda sıcak denizlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 liberal said: kim kime tokat atıyor? dayatan eu zaten yoksa yardım paketi alamayıp telef olacaklar. rusya mı eu'ya kafa tutacak? lel Eu guk dese hemen KESERIM ULAN GAZINIZI diye cikisiyor putin, yapma etme abi diyip susuyorlar, dunya benim oynatmazsaniz gazimi alir giderim cekiyor lan herif direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 liberal said: kim kime tokat atıyor? dayatan eu zaten yoksa yardım paketi alamayıp telef olacaklar. rusya mı eu'ya kafa tutacak? lel Korkarım bütün Avrupa dogalgaz sebebiyle Rusya'nın kapısında yatar durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 liberal said: kim kime tokat atıyor? dayatan eu zaten yoksa yardım paketi alamayıp telef olacaklar. rusya mı eu'ya kafa tutacak? lel kes. cevap verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Merkel'den geri adam geleceğini hiç sanmam. Söylediğiniz şekilde doğal gaz fiyatları üzerinde oynanabilir ama geri adım attırmaz büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Rusya gazı kıssa avrupa latte içemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Latteyi gectim yasayamaz lan bunlar gazsiz, ak hukumetcilik hizmetleri sagolsun biz alistik misal dogalgazsiz yasamaya, burda herifler son ayar cayir cayir yakiyor putin az kissa gazi isyan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sen tasarruflu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 tr ye getirsinler paraları ne idüğü belirsiz bir adaya yatırcaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Viktor said: Latteyi gectim yasayamaz lan bunlar gazsiz, ak hukumetcilik hizmetleri sagolsun biz alistik misal dogalgazsiz yasamaya, burda herifler son ayar cayir cayir yakiyor putin az kissa gazi isyan cikar Hayır bizde tehlike anında kullanmak üzere katalitik soba kültürü var; http://byturco.com/haber_resim/2212katalitik.jpg Avrupa ciden gg olur ssafdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yalnız doğalgaz gg üşüyoruz değilde,doğalgaz gg göremiyoruz daha doğru olur.rusyadan alınan doğal gazın %90 ından elektrik üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 liberal said: Merkel'den geri adam geleceğini hiç sanmam. Söylediğiniz şekilde doğal gaz fiyatları üzerinde oynanabilir ama geri adım attırmaz büyük ihtimal. hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar