hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet arklar ben conn yapmk istiorum vd veya delphi ile ama delphi tercihimdir arama yap tutoriallarda bakfln demein. tutorialdeki link down olmuş. Vede ben delphi tercih ettigim icin pek bilgi bulamadım delphi istememin sebebi delphide daha fazla bilgimin olması vb ile ilgili hiç bilgim yok sadece azcık mantıgını biliyorum oda delphiden lutfen yrdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Delphi hakkında bilgin oldugunu soylemissin sadece. Ne gibi bir yardım istiyorsun ?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yazısıyı okusan? connector yapımı ile ilgili yardım istedim bir link yada bir örnek umarım şimdi daha açıklayıcı olmuşumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar