Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 istediğin kadar perception olsun whispering shadows atmadan o gizli kapıları etkileşimli hale getiremiyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ben hep whispering shadows kullandıgım için bilemeyeceğim bulmak için ne gerekli ama şansını kaçırdın diye birşey yok. dönüp dolaşıp günler sonra da gelsen açabiliyorsun. bir de eagle eye işe yarıyor perception gerektiren secretlarda ( 2 tane çark.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Den of thieves mi ne var orada hirsiz reis'i oldurmem lazim ama secret olayi yuzunden ulasamiyorum adama bende perception var 24 yine de reveal olmuyor cozum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şehirden whispering shadows scrollu satın alabilirsin 350golda bi kerelik kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sirf grid yuzunden oynamiyorum su oyunu, keske bole bi mallik yapmasalardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Gerçekten o olaya alışıyorsun. ve combatı çok keyifli olduğu için sorun olmuyor. bir de combat dışında grid grid ilerlesen de dura dura ilerlemiyor. Direkt normal pürüssüz gidiyorsun sadece çapraz hareket edemiyoruz. Yani exploration yaparken etraftaki mağralar, chestler, shrinelar vs gayet güzel geziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dümdüz ilerlersen güzel geziliyor gerisi vomit inducing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Masticore said: Den of thieves mi ne var orada hirsiz reis'i oldurmem lazim ama secret olayi yuzunden ulasamiyorum adama bende perception var 24 yine de reveal olmuyor cozum nedirq için aldığın npc kız buluyor zaten secretları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Aa ? Kim o kiz ya benim party doluydu goremedim oyle biri yemekciyi kovayim hemen cok bozdu son zamanlarda tadi,tuzu kalmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 temple daki kız. q i de o veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yanlız o perception ile açılan gizli geçit anca lever açtırıyor, bir kasaya ulaşıyorsunuz. lvl 2 ye giden kapı kitap olan odada solda duvarda kalıyor. Might ile duvarı yıkarak geçiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Karşımıza 2 yada daha fazla düşman geldiğinde saldıracağımız rakibi seçebiliyor muyuz? Yoksa tamamen rastgele mi saldıryoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fenris said: temple daki kız. q i de o veriyor zaten. ben başka bir quest yapiyodum 3 kisiyi bulmamızı istiyordu ortak quest demek ki... Hmm simdi anladım niye temple'dan questi alamadıgımı party full diye meh.. (e ben hep bir kişi boş mu bırakıcam party'den ,quest icin ) cunku temple'a git kizla konus quest al diyordu polis orç amca ama yoktu birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Apis said: Karşımıza 2 yada daha fazla düşman geldiğinde saldıracağımız rakibi seçebiliyor muyuz? Yoksa tamamen rastgele mi saldıryoruz? Seçiliyor, target üstü beyazımsı oluyor, ama çok belirgin değil açıkcası. bazen wind ile arkaya itiyorum bir tanesini, diğerini öldürüyorum o sırada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mouse ile seçebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Masticore said: fenris said: temple daki kız. q i de o veriyor zaten. ben başka bir quest yapiyodum 3 kisiyi bulmamızı istiyordu ortak quest demek ki... Hmm simdi anladım niye temple'dan questi alamadıgımı party full diye meh.. (e ben hep bir kişi boş mu bırakıcam party'den ,quest icin ) cunku temple'a git kizla konus quest al diyordu polis orç amca ama yoktu birşey. Temple daki ikinci kişi veriyor quest i, ilk girdiğindeki değil. Ondan da görememiş olabilirsin bir ihtimal. Yukarıda portreler çıkıyor, ikincisine geçip questi alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 öyle görünüyor. o üç kişi arama q i bütün dünyaya yayılmış bi q. aradığın adamlardan biri oranın bossu. mouse ile düşman seçmek zor oluyor bazen, en kolayı tab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ben direk daldım adama, let him leave tarzı bir seçenekte vardı onu deneyen oldu mu =) Benim party i bayağı bir kastırdı yanlız protection spelleri, mana potionları içe içe bir hal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ya ben warrior zorluğu hiç sevmedim. taktik, kavga zorluğunu filan değil de ayak işini arttırıyor. daha çok git gel, daha çok rest filan yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 level kaçsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 iki party de 16 (ilki 20 ydi galiba) ya geldi bıraktım, bi sürü bug la karşılaşınca. patch le filan deniycem ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 warrior napıyo ki neci? barbar ile aynı mı? bende barbar var. warfare ne kadar iş görüyorsa o kadar iş görüyor. geri kalan herşey pasif bonus. gerçi çok sağlam critliyor namussuz böyle unblockable bir de, kalkanı adamın eline veriyorsun resmen sdfsd. kaç saat oynadım bilmiyorum lvl 15 işte party. henüz oculus rift deneme fırsatım olmadı. deneyenlerin yazdığı yorumlar, fiziksel rahatsızlıklar işte onları bu oyunda grid sistemiyle yaşıyorsun sdfsd. tamam abartmayayım o kadar ama cidden fiziksel rahatsızlık duyuyorum. dungeonda veya koridor kafası tasarlanmış ormanlarda falan sorun yok da mesela lighthouse ile castle portmeyron arası gözüm midem bozuldu be eheh. f1,f2,f3,f4 tab tavsiye ederim. oyunda ne kadar az mouse kullanırsam o kadar rahat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 warrior zorluk seviyesi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fenris said: iki party de 16 (ilki 20 ydi galiba) ya geldi bıraktım, bi sürü bug la karşılaşınca. patch le filan deniycem ilerde. ne gibi buglar var ileride çok böyle gamebreaking şeyler mi? bayıyor mu ben daha level 12-13 üm . yeni seahaven'a geldim. warrior zorlukda oynuorum, dediğin gibi ilk bir 10. levela kadar sürekli potion abanıyordum her saniye rest yapıyordum. Dungeonın bir kısmını temizleyip geri dönüp resupply yapıp tekrar giriyordum falan ama son 2-3 levelda sanki biraz daha rahatladım combatlar daha hasarsız potion harcamadan geçiyor. Fakat ben şu an zorluk seviyesinden memnunum oyunun. Böyle potion, supply management yapmak hoşuma gidiyor. Adventurer seviyede oynasam tahminen 100 lerce potion birikdirdi satardım gibime geliyor. Bu denge o bakımdan iyi hoşuma gitti benim. Bir de harita küçük zaten travel time çok zaman almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 o kadar potion düşmüyor. bir de satarken 25 gold falan tanesi. expert training için bile fabrikasını satman lazım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar