Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic X

Norak

Öne çıkan mesajlar

ben hep whispering shadows kullandıgım için bilemeyeceğim bulmak için ne gerekli ama şansını kaçırdın diye birşey yok.

dönüp dolaşıp günler sonra da gelsen açabiliyorsun. bir de eagle eye işe yarıyor perception gerektiren secretlarda ( 2 tane çark.. )
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten o olaya alışıyorsun. ve combatı çok keyifli olduğu için sorun olmuyor.

bir de combat dışında grid grid ilerlesen de dura dura ilerlemiyor. Direkt normal pürüssüz gidiyorsun sadece çapraz hareket edemiyoruz. Yani exploration yaparken etraftaki mağralar, chestler, shrinelar vs gayet güzel geziyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

temple daki kız. q i de o veriyor zaten.

ben başka bir quest yapiyodum 3 kisiyi bulmamızı istiyordu ortak quest demek ki... Hmm simdi anladım niye temple'dan questi alamadıgımı party full diye meh.. (e ben hep bir kişi boş mu bırakıcam party'den ,quest icin ) cunku temple'a git kizla konus quest al diyordu polis orç amca ama yoktu birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Karşımıza 2 yada daha fazla düşman geldiğinde saldıracağımız rakibi seçebiliyor muyuz? Yoksa tamamen rastgele mi saldıryoruz?

Seçiliyor, target üstü beyazımsı oluyor, ama çok belirgin değil açıkcası. bazen wind ile arkaya itiyorum bir tanesini, diğerini öldürüyorum o sırada :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

fenris said:

temple daki kız. q i de o veriyor zaten.

ben başka bir quest yapiyodum 3 kisiyi bulmamızı istiyordu ortak quest demek ki... Hmm simdi anladım niye temple'dan questi alamadıgımı party full diye meh.. (e ben hep bir kişi boş mu bırakıcam party'den ,quest icin ) cunku temple'a git kizla konus quest al diyordu polis orç amca ama yoktu birşey.

Temple daki ikinci kişi veriyor quest i, ilk girdiğindeki değil. Ondan da görememiş olabilirsin bir ihtimal. Yukarıda portreler çıkıyor, ikincisine geçip questi alacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior napıyo ki neci? barbar ile aynı mı? bende barbar var. warfare ne kadar iş görüyorsa o kadar iş görüyor. geri kalan herşey pasif bonus. gerçi çok sağlam critliyor namussuz böyle unblockable bir de, kalkanı adamın eline veriyorsun resmen sdfsd.

kaç saat oynadım bilmiyorum lvl 15 işte party. henüz oculus rift deneme fırsatım olmadı. deneyenlerin yazdığı yorumlar, fiziksel rahatsızlıklar işte onları bu oyunda grid sistemiyle yaşıyorsun sdfsd. tamam abartmayayım o kadar ama cidden fiziksel rahatsızlık duyuyorum. dungeonda veya koridor kafası tasarlanmış ormanlarda falan sorun yok da mesela lighthouse ile castle portmeyron arası gözüm midem bozuldu be eheh.

f1,f2,f3,f4
tab

tavsiye ederim. oyunda ne kadar az mouse kullanırsam o kadar rahat ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

iki party de 16 (ilki 20 ydi galiba) ya geldi bıraktım, bi sürü bug la karşılaşınca. patch le filan deniycem ilerde.

ne gibi buglar var ileride çok böyle gamebreaking şeyler mi? bayıyor mu

ben daha level 12-13 üm . yeni seahaven'a geldim.

warrior zorlukda oynuorum, dediğin gibi ilk bir 10. levela kadar sürekli potion abanıyordum her saniye rest yapıyordum. Dungeonın bir kısmını temizleyip geri dönüp resupply yapıp tekrar giriyordum falan ama son 2-3 levelda sanki biraz daha rahatladım combatlar daha hasarsız potion harcamadan geçiyor.

Fakat ben şu an zorluk seviyesinden memnunum oyunun. Böyle potion, supply management yapmak hoşuma gidiyor. Adventurer seviyede oynasam tahminen 100 lerce potion birikdirdi satardım gibime geliyor.

Bu denge o bakımdan iyi hoşuma gitti benim. Bir de harita küçük zaten travel time çok zaman almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...