fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sirat said: rune priest bence her eve lazım. GM fire, GM earth. light ı da vermişler gm. o olmadan doğru dürüst bi kombinasyon zor oluyor. hiç sevmedim büyü okul dağıtımını. normalde oynuyorum gerçi. pek koymaz heralde. 15 e kadar sorunsuz geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben ful range oynayanları anlamadım, çok sağlam range koyan moblar var, onlara gelince ne yapıyorlar acaba, ya da boss lar dipleirne gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 defender ve rune priest siz olmuyor anladığım kadarıyla. dwarf oyunu olmuş :P bi de elf erkek sesi ne iğrenç öyle be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Rhom said: Dwarf Defender, Barbarian, FreeMage, Ranger compuyla oynuyorum. Yol yakından reroll mü yapsam ben ranger- freemage- crusader - rune priest Adettendir Ranger basladım (nostalji) nasil iyimi ranger ? yoksa reroll yapiyim mi ha bir de adventurer mi warrior mod mu oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Warrior oynuyorum ve epey zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 warrior epey min-max istiyor başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben çok beğendim Ranger'ı. Air Magic, Bow, Dual Wield Dagger, Hayvan gibi Evade. Daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 2 Dwarf Axe Scout + 2 human freemage faceroll direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: Bu oyun niye 6 GB RAM recommended ya, HD4000 li iş yeri laptopumda çalışmaz herhalde değil mi? 4GB ramle oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 optimizasyon kötü ama. grafikler hem kötü hem kastırıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Elemental Forge'daki earth elemental bossu kestim Grakrul muydu neydi. Forge'da o drow tipli bandit ile de konuştum. Çantamda banditlere ait bir mektup var. Ancak Portmeyron'daki lord'un banditlerin kökünü bul questi devam etmiyor. Bu yüzden Seahaven'a giden yoldaki nöbetçi geçmeme izin vermiyor. Oyun mu buglandı ben mi birşeyi eksik yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 arcane said: Elemental Forge'daki earth elemental bossu kestim Grakrul muydu neydi. Forge'da o drow tipli bandit ile de konuştum. Çantamda banditlere ait bir mektup var. Ancak Portmeyron'daki lord'un banditlerin kökünü bul questi devam etmiyor. Bu yüzden Seahaven'a giden yoldaki nöbetçi geçmeme izin vermiyor. Oyun mu buglandı ben mi birşeyi eksik yaptım? Portmeyron daki adam ile konuş, castle a tekrar gir, orada göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 hangi adam? portmeyron zaten castle'ın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ne diyor lord mektubu gösterince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bana değil canım, evrak kabule ver onu, sonra iki üst kattan mühürlet öyle getir diyor. EDIT: Sayfa başı dreagloth said: ne diyor lord mektubu gösterince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: stables da seahaven açılıyor. ordan devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 arcane said: hangi adam? portmeyron zaten castle'ın adı. Kaleye tekrar girsen lordu görüceksin, konuşunca aradaki gardiyan kalkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 dreagloth said: ne diyor lord mektubu gösterince? mektubu lorda gösteremiyorum sorun orada sanırım. kalede lord dahil herkesle konuştum, gardiyan kalkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi gardiyan kalkmıyor zaten. kasabada stables dan seahaven a gidiyorsun. rune priest fire dmg a gidiyorsa mace yerine magical focus kullanması mantıklı olur, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 evet, sonuçta ne kadar büyük critlersen o kadar iyi. sorpigal'i diyorsun? ona bir bakayım ya. at mat vardı orada bir köşede hatırladım gibi. aha. harbiden stables'a gitmemiş olmammış sorun. ben o binayı keşfetmemişim ki. önündeki barrelı kırıp içmişim, kapıyı görmemişim ahah. pack horse var bir de 2k'ya. neler kaçırmışız. yardım edenlere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 böyle iyi ama ben bi reroll yapıcam. bladedancer freemage rune priest shaman veya druid şeklinde (muhtemelen shaman) ilerleyince baya kolay oluyor diyorlar. bi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ben hiç stables'a uğramadan Seahaven'a gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fenris said: böyle iyi ama ben bi reroll yapıcam. bladedancer freemage rune priest shaman veya druid şeklinde (muhtemelen shaman) ilerleyince baya kolay oluyor diyorlar. bi bakalım... Benim grup bu(shaman), grulken miydi o earth ele boss, ilk seferde kasmadan almıştım, genelde zorlamıyor pekbirşey(warrior zorluk tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fenris said: abi gardiyan kalkmıyor zaten. kasabada stables dan seahaven a gidiyorsun. rune priest fire dmg a gidiyorsa mace yerine magical focus kullanması mantıklı olur, di mi? Gardiyan kalkıyor, sizde nasıl kalkmıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 oha çıktı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar