kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kimler var bu siteyi kullanan? buranın kültürü nasıldır? nasıl kullanılır? yeni girdim de siteye :D
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sen de varsa yoksa welcome. git bi çay demle bari o kadar hoşgeldin ediyorsun.
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ben bu siteyi genelde ürün alırken kullanıyorum arama motoru çok iyi makineyi yazıyorum ya da lensi bütün fotoğraflarda zaten exif bilgileri oluyor o açıdan çok işe yarıyor. Bir de fotoğrafı satışa çıkabiliyorsun fln ama çevremde satan kimse çıkmadı.
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 saturation sharpen fullenmiş üzerine contrast basılmış ama shadow highlight contrast düşürülmüş hdri yakin ve ötesi fotoğrafların sergilendiği yer. nerdeyse hepsi aynı
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 aktif olarak kullanıyorum ben bir kaç aydır, hesabımı evvelden açmıştım da fotoğrafları bir kaç aydır yüklüyorum http://500px.com/inanaksoy
Öne çıkan mesajlar