kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kimler var bu siteyi kullanan? buranın kültürü nasıldır? nasıl kullanılır? yeni girdim de siteye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 welcome to internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sen de varsa yoksa welcome. git bi çay demle bari o kadar hoşgeldin ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ayrı yazılıyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ben bu siteyi genelde ürün alırken kullanıyorum arama motoru çok iyi makineyi yazıyorum ya da lensi bütün fotoğraflarda zaten exif bilgileri oluyor o açıdan çok işe yarıyor. Bir de fotoğrafı satışa çıkabiliyorsun fln ama çevremde satan kimse çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 saturation sharpen fullenmiş üzerine contrast basılmış ama shadow highlight contrast düşürülmüş hdri yakin ve ötesi fotoğrafların sergilendiği yer. nerdeyse hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 aktif olarak kullanıyorum ben bir kaç aydır, hesabımı evvelden açmıştım da fotoğrafları bir kaç aydır yüklüyorum http://500px.com/inanaksoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar