Privhunter Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Her renk ekranın fiyatı farklı oluyormuş supply/demand yüzünden sanırım. Siyah 400 TL Beyaz 450 TL Mavi 500 TL demişti kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi 500 lira ekran ne lan ahah, 500 liraya chrome book var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yetkili servis tekeli de en bebek gibisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Privhunter said: Yalan olmadı hata bizim dediler yeni ekran taktılar. Ama bi kağıt imzalattılar bi daha olursa bakmayız diye. öyle bi hakları yok. değiştirilen parçanın garantisi 2 senedir ve değiştirildiği andan itibaren başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 değiştirilen parçanın garantisini ne bozuyor önceden belirtsinler yazsınlar öyle emme yaparsam olur gömmeye saymam falan ne o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Bende dün S3 ekranını kırdım cihaz hiç bişi göstermiyor değişim için 320-350 arası istediler o kadar vereceksem yeni telefon alırım diye düşünüyorum. Ama sorunum rehberi ve bazı resimleri yedeklemek onları ekranda bişey göremezken yedeklemenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bilgisayara bagla telefon aciksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ekran kilidi var bilgisayara takınca açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 görmeden açman lazım kilidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ekranı görmeden açmayı denedim olmadı, ya ben beceremedim yada dokunmatikde bozulmuş düşünce, bir programla falan rehberi ve resimleri kurtarmanın bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ek hafiza karti taktiysan onun icindekileri kurtarirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 rehberi zaten gmaile yedeklemiş olman lazımdı, yapmadıysan geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar