Kaish Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yuh[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ha evet biraz saçma ama oldu böyle bişi. Muhtemelen ailesi yuzundendir. Yoksa kimse sınav için durduk yere atlamaz herhalde. Ama bole bişi oldu sıkmıyorum yani :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: NuKe, 24 Kasım 2004 15:02 tarihinde demiş ki: intihar için mantık arama. Her İnsan her an intihar edebilir. Ben ortaokuldayken kızın biri dersten düşük aldı diye sınıfın camından atlamıştı. (Bizim sınıfta deildi yani duyduk.) Yani intiharda mantık aranmaz. N çeşit insan arasında bunlarında olması gayet mantıklı[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 gece vakti clubdan geldim kafa güzelken nereden düştüyse aklıma bi bakayım dedim... 5 yıl olmuş sen gideli... saduncum allah ruhunu şad etsin, gitmene değil kalamamana çok kırgınım.. biz hep kardeşimiz dedik sen bizi yarı yolda buraktın bizi.. hani o akşam sen çok sinirliydin webcamden hap içişini izletmiştin millete, evdekilere sorunca çıktı demişlerdi.. polisi taksicisi arkana takmıştık da yine bulamamıştık.. o sevdiğim dediğin kadın korkupda senin ona uğrayıp gittiğini söylememişti bize.. biz seni ararken haber gelmişti köprüden atlayan birisi tarife uyuyor diye.. biz gidipde babanın ağlamasını gördük ya.. işte o gün bu gündür seni hiç affetmedik.. babamın ölümünde ağlamadım ama senin ölümüne dayanamadım.. hep kendimizi suçladık yeterince destek olamadık diye.. hiç anlatmadın.. hiç konuşmadın öylece gittin.. sessizlik kaldı seni hatırlatan bir de annenin o çağresiz çırpınışı... huzur içinde yat kardeşim.. seni çok özledik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 gece gece dıken dıken oldu tuylerım.allah rahmet eylesın arkadasa canlı canlı ıntıhar etmesı cok garıp ve uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 5 yıl oldu mu ya? :( mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 zaman çok çabuk geçiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Oha çok kötü oldum...Bilmiyodum böyle bişey olduğunu zamanında Allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben de ilk defa şimdi okudum. önce patinin ilk organize trollü mü dedim ama başınız sağolsun vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hic tanimiyordum kendisini, topici vardi ordan okuyunca ogrenmistim. basiniz saolsun. gercekten cok aci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben de ilk defa görüyorum. çok yazık genç yaşta, huzur içinde uyusun. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 üzücü. özellikle şu son yazılan mesaj içimi burktu. da bu arkadaşın son hareketlilik tarihi nasıl 2007 ben onu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tüm yakınlarının başı saolsun, cidden içim burkuldu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tekrar başımız sağolsun..Mekanın cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ne kadar cok zaman gecmis... umarim iyi ve guzel bir yerdesindir. ruhun şad olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ilk defa görüyorum böyle bişi :S allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 WindShade said: direk benım 2 sene boyunca duzensız beslenmem alkol almam ver sureklı sıgara lık ıçmem[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - geçmiş olsun... 2 senedir böyle yaşadıysan benim durumum vahim o.O 4-5 senedir senin mantığında yaşıyorum yakındır benimde senin gibi olmam. =) eğer olurda aynı porblemi yaşarsam beraber eve çıkarız takılırız :D dalga geçmiyorum ha amaç moral olsun farklı moral sistemi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aga adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 edit: fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Olm millet dalga mı geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aha oha. sadece ilk sayfayı okudum yeni konu sandım ben.. yuh abi bi acaip oldum.. allah rahmet eylesin.geç te olsa başı sağolsun tüm yakınlarının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Beyler bayanlar,üzgünüm ama adam vefat etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mesajın atıldığı tarihe giç dikkat etmedim :/ allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar