Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Gün Evdeyım Çünkü...

WindShade

Öne çıkan mesajlar

said:
NuKe, 24 Kasım 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
intihar için mantık arama. Her İnsan her an intihar edebilir. Ben ortaokuldayken kızın biri dersten düşük aldı diye sınıfın camından atlamıştı. (Bizim sınıfta deildi yani duyduk.) Yani intiharda mantık aranmaz.

N çeşit insan arasında bunlarında olması gayet mantıklı[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
gece vakti clubdan geldim kafa güzelken nereden düştüyse aklıma bi bakayım dedim... 5 yıl olmuş sen gideli... saduncum allah ruhunu şad etsin, gitmene değil kalamamana çok kırgınım.. biz hep kardeşimiz dedik sen bizi yarı yolda buraktın bizi..

hani o akşam sen çok sinirliydin webcamden hap içişini izletmiştin millete, evdekilere sorunca çıktı demişlerdi.. polisi taksicisi arkana takmıştık da yine bulamamıştık.. o sevdiğim dediğin kadın korkupda senin ona uğrayıp gittiğini söylememişti bize.. biz seni ararken haber gelmişti köprüden atlayan birisi tarife uyuyor diye.. biz gidipde babanın ağlamasını gördük ya.. işte o gün bu gündür seni hiç affetmedik.. babamın ölümünde ağlamadım ama senin ölümüne dayanamadım.. hep kendimizi suçladık yeterince destek olamadık diye.. hiç anlatmadın.. hiç konuşmadın öylece gittin..

sessizlik kaldı seni hatırlatan bir de annenin o çağresiz çırpınışı... huzur içinde yat kardeşim.. seni çok özledik..
Sosyal ağlarda paylaş

WindShade said:

direk benım 2 sene boyunca duzensız beslenmem alkol almam ver sureklı sıgara lık ıçmem[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -

geçmiş olsun... 2 senedir böyle yaşadıysan benim durumum vahim o.O 4-5 senedir senin mantığında yaşıyorum yakındır benimde senin gibi olmam. =) eğer olurda aynı porblemi yaşarsam beraber eve çıkarız takılırız :D

dalga geçmiyorum ha amaç moral olsun farklı moral sistemi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...