Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya ne denirki bunlara taraftarlığının içine sçtılar ya böylemi taraftar olunur biri açıklasın bana git maçını izle çık yani maça gidiyorsun rahat rahat oturup maçı izleyeceksin adam sana sen niye oturuyorsun lan .t diye bağırıyor ne diyeyim ben bu adama bu adamlardan herşey beklenir. sporun güzelliğinin içine ettiler ya helal olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bide 3 maç seyircisiz maça çıkma cezası almış beşiktaş.. az bile vermişler ceza.. ama en azından yönetim sıyrılmaya çalışıyordu. kaçamadılar.. az da olsa yara aldılar. yazık ya bu tür olayların yaşandığı için insanlığımdan utanıyorum. kınıyorum bu tür olayları. futbol, basketbol, hentbol vs. bunların sadece bir spor dalı olduğunun bilincine varılması lazım artık. olayların b*kunu çıkarmamak lazım ya nedir bu böyle.. rezillik rüsvalık.. bide bu günlerde dört bi yan karışır oldu. bir takımın (ismini hatırlayamadım) basketbol oyuncuları seyircilere daldılar yumruk yumruğa filan.. sonra yine bir basketbol takımı oyuncuları yine seyirci ile birbirine girdi. ve en sonunda da bu bıçaklanma olayı oldu.. neler oluyor anlamıyorum... ölen 16 yaşındaki çocuğunda ailesine acil şifalar.. umarım bundan sonra bu tip olaylar yaşanmaz..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu arada çocuğun -ki ilk kez maça gelmiş kendisi- suçu omuzunun adama çarpmasıymış..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesela dışarda bir fenerli,galatasaraylı,beşiktaşlı kişi birbirinin takımını bilmeden nasıl yanyana geliyorsak tanıışıp arkadaş oluyorsak neden stad da bunları yapamıyoruz sseyircilik demek küfür etmek karşıdakileri ezmeye çalışmak söz kavgaası etmek değildir sadece takımını desteklemektir ama bunlar türkiyede şimdilik güç..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ölen kişi daha 15 yasındaymıs 16'ya girmek üzereymiş gün alıyormus fln...Yazık ya nasılb ir milletiz biz?Nasıl böle birşey yapabilioruz.Gerçi öldüren adamın niyeti belliymiş baştan silahla girmiş ama ne diim.[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar