Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyundaki kisayollarla ilgili ufak bi sorun yardim lutfen

Gladric

Öne çıkan mesajlar

şimdi durumu soyle açıklıyım oyunda bildigimiz uzere kısa yollar var 1 den 10 a kadar vs buraya buyuler style lar koyuyosunuz ve onları kullanarak anliyosunuz fakat oyunun kontrol sistemi bana cok ters geliyo ve yavasş kaliyorum bu yuzden bu kisa yollari 1 den 10 a kadar olanlari 1 den 10 a kadar degilde baska tuslar halinde ayarliyebilirmiyim mesela bi style kullanmak icin ben numpad 8 tusu yada atıyorum / tusunu kullanmak istiyorum bu mumkunmu baktim biraz bulamadim yardim ederseniz sevinirim..[hline]Us Kay Server -=Merc=-
Sosyal ağlarda paylaş

numpad'i bilmem ama ben default'dan farklı bir tuş takımı kullanıyorum.. Gayet de hızlı olmamı sağlıyor biraz anlatayım tuşları..

Yön tuşları olarak okları değil asdw tuşlarını kullanıyorum..

Nearest enemy "Q" Attack "E" Stick "F" Sprint "X" Face "Z"

Koşarken yönümü mouse ile değiştirebilmek için Mouse Look "CRTL" ye ayarlı..

RvR da stick'ken etrafıma bakabilmek için mouse'un sağ tuşu free look.. CRTL + Sağ Tuş ile etrafıma bakabiliyorum...

Mouse middle Button Strafe Toggle.. Yani ona basıp "A" veya "D" ile sağa sola strafe yapabiliyorum..

asdw nin bana faydası.. kısa yol tuşlarınandan 12345'e kolay erişim sağlaması ki bunlar da zaten genelde ya combo style'lar yada hemen basmam gereken mezz, snare ve DD'ler..

Item İnformation : Alt
Sell Item : Backspace
Nearest Object : "Y"
Get Object : "G" ---> böylece hızlı loot toplama işlemi gerçekleşiyor..

Center Camera : "é" tilde yani..

Bu tuş takımı CS oynadığım yıllardan kaldı ama şu anda RvR için çok kullanışlı.. Özellikle 1-2-3-4-5'e kolay erişim.. Mouse'look vs. stick, face, sprint vs. gibi tuşların hemen elimin altında olması büyük kolaylık sağlıyor..

İstersen bi dene, elin alıştığı zaman çok kolaylık sağladığını sende görürsün...

Umarım faydalı olur..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+
Ezzz lvl42 Runemaster
Charismatic Young Savage
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

çok saol bende simdi zaten bakiyodum seninkine benzer bisiler yaptim bende nede olsa eskiş q1 ciyiz :P ama faydasi olacak heralde cok saol bu arada camelot dizininde inf dosyasi falan var ona baktim ordanda ayarlanabilir bisiler ama fazla kurcalamadim simdilik[hline]Us Kay Server -=Merc=-
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hoşgeldin :)

thalion'un dediği gibi kişisel ayarlar önemli artı 1-2 patch note da şööle atraksiyonlar vardı

"
- You can now use target macros with the %t or %T fields. For instance, type "/macro /say Hello, %t!" - this will set up a macro that will say hello to your current target.
"
bunu combatta kullanmanın bi yolu var mı bilmiyorum

bi de:

"If you click on an item's icon in the merchant window, so that the icon of the item you want to purchase is attached to your mouse cursor, you can use the slash command "/mbuy #" where # is the number (from 1 to 100) that you would like to purchase.

This will allow you to macro exact quantities onto your quickbar: eg: /macro BUY50 /mbuy 50

NOTE: Buying multiple items is the same as if you selected the item and clicked "buy" X times. This means that if you are buy 10 of an item that is already stacked in stacks of 10, you are buying 100 total items.
"[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
Jenissary......Scout of The Hun
Kalimax........Theurgist of The Hun
www.the huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kalima, 26 Mart 2003 15:35 tarihinde demiş ki:
"
- You can now use target macros with the %t or %T fields. For instance, type "/macro /say Hello, %t!" - this will set up a macro that will say hello to your current target.
"
bunu combatta kullanmanın bi yolu var mı bilmiyorum

/macro INC /g INCOMING %t !!!!! ----> Exp grubunda pullersan pull'ladığın mob'un adını verir..

RvR grubundaysan "INCOMING AVALONIAN/FIRBOLG" vs. gibi bir çıktı verir :) bizimkiler kullanıyor, INC ALBS vs. yazana kadar tek tuş direk grubu uyarıyorsun..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+
Ezzz lvl42 Runemaster
Charismatic Young Savage
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
valla ben oyuna basladigimdan beri w a s d ile oynuyorum ... A ve D strafe Right mouse mouselook .... stick - face -walk - nearest enemy - nearest ground - get item - last attacker - nearest friend gibi tuslar wasd ye yakin tuslara ayarli .. use ve use2 F2 F3 ... Derida nin UI sini yukleyinceye kadar grp member targetlama olaynini numpad tuslarina ayarlamistim ... 1 e basinca grup liderini 8 basinca sonuncu adami seciodum.. healer olunca yararli oluyo .. ama healer helper sayesinde cok gerek kalmadi ona... bu arada last attacker i herkese oneririm ... ozellikle caster classlara cok faydali oluo... mesela dagdan tastan biri sizi interupt edio last attacker+face ile bulup durdurma sansiniz oluo boylece gorevinize dewam edeiiosunuz. %t li chat macrolarini genelde raidlerde veya bodygard muhabbetinde yapiolar... %t oyuna buyuk kolaylik sagladi chat msjlarin cabuklugu acisindan isallah daha da iyileri gelir catacombsta lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 12 Kasım 2004 12:24 tarihinde demiş ki:
dsfsadsf ne gunlerdi be bizde noobtuk :)

Benim gozumde hala noobsun dopos.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

oha tarihe bakmadım bi an gerçekten yazdığını sandım :P

[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?

[Bu mesaj Nyrio tarafından 12 Kasım 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...