Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: baaluo, 19 Kasım 2004 12:40 tarihinde demiş ki: ...alirim yanima priest buffbot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya zaten hızlı lvl ıstıyorsan senden haric 4 kısı kasan adam lazım devamlı quest yapıcan valla bir haftada 30 olursun.ben lvl 25+ olduktan sonra artık content bolglere gecıp topluk yaparım gıcıklıgına adam keserım muahaha tabı rogue ile :P[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 o yuzden kalabalik bir guilde girmek cok onemli, sansima ilk girdigimde 200 kisilik bir guilde davet edilmistim, daha sonrada cok isime yaradilar.. Hangi elite quest icin grup arasam karsima cikardilar 5-6 kisilik gruplardan, tum elite'leri bitirmistik lvl 20-30 arasi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Elufulec, 17 Kasım 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Arkadaslar belirsiz olan birsey kalmadi zaten. US boxuyla EU sunucularinda oynayamayacaksiniz. Yeni yapilan aciklamalar da $oyle: Blizzard EU versiyonu ciktiktan sonra US serverlarinda oynayanlarin isterlerse EU serverlarinda oynamalari konusunda cali$malar yapacak. Bunun nedeni uluslararasi guildler ve yurt di$indan arkada$lari ile oynamak isteyen insanlar. Ancak bu aciklamalar karakter transferi ile olmayacagi, US oyuncularinin EU accountu alarak oynayabilecekleri yonunde. Ancak bu olay US versiyonu piyasaya ciktiktan 3-4 ay sonra gercekle$ebilecekmi$. Karakter transferi ile ilgili aciklama ise oyunun sisteminin buna musait oldugu, ancak bu konuda blizzard'in $u an bir karara varmadigi yonunde. TRT ankara studyolarindan Rodeo bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 merak etmeyin ucunda para olduktan sonra olmayacak iş yoktur, UO'da bile yıllar sonra amerikadan avrupa sunucularına dolu dolu accountları olduğu gibi transfer etme olayını getirdiler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 zaten mantiksiz olur oyun cikar cikmaz trasferin acik olmasi. eu dakiler level 1 -10 iken servera binlerce level40+ adam damliyor oynatmazlar yasatmazlar valla. 3 ay sonra falan onlarda glisince yapilir bence garanti bende eu ya gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Valla yeni duyumlar alıyorum, dediklerine göre US proxy ile türk CC kartınızı kullanabilirsiniz (bu sadece kayıt için) oynamak için proxy e ihtiyacınız yok. Sanırım blizzard kredi kartlarını limitleyeceğine ip leri limitlemiş.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 "The regionally specific servers will start with the North American launch. Blizzard is therefore strongly advising European players not to buy the North American version of the game, as access to North American servers will be limited to residents of North America , Australia and New Zealand . Alternatively, players are recommended to pre-order the European version of the game to guarantee a box copy on the day of launch—as well as guaranteed access to the European Final Beta Test. " "For those European gamers still wishing to play with their American friends on the North American servers, and vice versa, Blizzard will provide a means to make this possible after the European launch. " http://www.blizzard.co.uk/press/041122.shtml[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu son haber ilaç gibi geldi iyi Europeı bekliyim ben avrupada serverların alman hakimiyetine geçmesinden korkuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar