OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Adam müthiş bir mastürbasyon tutkunu.Yaşamında ki herşeyi buna bağlı...Birgün arkadaşının çiftliğini gezmeye gittiğinde,gözüne ineklerde kullanılan süt sağma makineleri takılır.Bizim ki hasta olur,gözlerine inanamaz."Aman tanrım" der,"ben yıllarca boşuna elimi bileğimi yormuşum,bu alet tam bana göre." Hemen arkadaşıyla pazarlığı bitirip,makineden bir tane alır ve eve gidip denemeye koyulur.Aletini makineye takar ve çalıştırır.Makine çok hoşuna gider,kahramanaımız zevkten dört köşe...Bir posta,iki posta,üç posta derken,o gün için artık yeterli olduğunu düşünüp,süt sağma makinesini durdurmaya çalışır ama makine durmaz.Aletini makineden çıkarmaya çalışır çıkmaz...Hemen arkadaşına telefon edip makineyi nasıl durdurabileceğini sorar.Arkadaşı yanıtlar;"Valla onlar otomatiktir,her inekten sekiz kilo süt almadan bırakmaz." :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Güzel ama genel kullanımda bir forumda biraz müstehcen kaçmış.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 puhaua baya güsel.. aşırı müstehcenlik bi yanı yok gayet iyi..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! [Bu mesaj Gadabriel tarafından 22 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :) eheh iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ahaha cok gusel =)[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :-)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 güzelmis, :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 mukuku yonetiyor belden asagi fikralarda.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Buna da müstehcen demeyin artık.. Mini mini bir kuşumu anlatıcaz artık. Argo müstehcenlik hepimizin hayatında var. Hiçmi masturbasyon yapmıyosun, hiçmi sevişmiyosun, hiçmi küfretmediniz. Yapmayın allasen..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Walla buraya yazarken yazim mi yazmiim mi die tereddüt ettim ama en sonunda "yazz anasını satim" dedim içimden :P Bu arada madem konu açılmışken bir tane daha yazim. :) Sirketin Bilgiislem departmanindan gelen son derece alimli genç kiz, yeni ise baslamis olan genç adamin bilgisayarini kurmasina yardim ediyordu. Kurulum tamamlandiktan sonra kendini begenmis tavirli gence döndü ve bir password seçmesini istedi. Zaten taciz için firsat kollamakta olan genç hemen cevabi yapistirdi: Penis. Hafifçe bozulan kiz, genç adamdan password'ünü kendisinin girmesini istedi ve bilgisayarin verdigi cevabi okuyarak kahkalara boguldu. PASSWORD REJECTED, NOT LONG ENOUGH :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 güzelmis ama forumda biraz sapik gibi kaldi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: nedanko, 22 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Buna da müstehcen demeyin artık.. Mini mini bir kuşumu anlatıcaz artık. Argo müstehcenlik hepimizin hayatında var. Hiçmi masturbasyon yapmıyosun, hiçmi sevişmiyosun, hiçmi küfretmediniz. Yapmayın allasen.. +1 o kdr Cem YILMAZ abimiz film yapmış. Filmde ne küfürler ediyor. Onlar müstehcen midir nedir olmuyorda bu fıkra mı oalcak allah aşkına :D Okuyun,gülün,eğlenin walla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ikinci fikra klasik oldu artik bilmeyen yoktur sanirim,ama ilk duydugumda baya gulmustum :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 not long enough haha =),duymuştum bunu.Bunlar normal fıkralar bişi yok bu fıkralarda müstehcen demeyin..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. [Bu mesaj -Kobe- tarafından 22 Kasım 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Eheh ıkıncı fıkrada supermıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 1.si daha iyi =P[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 lol 2. ye güldüm 1. fıkra ters köşe yapmadı okurke nzate ntahmin ettim öyle bitecegini[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ehee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: nedanko, 22 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Buna da müstehcen demeyin artık.. Mini mini bir kuşumu anlatıcaz artık. ahahha ben buna koptum[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 arkadaşı kolpacıymış. piyasada arasan bulamazsın öyle süt sağma makinesini. yok yani öyle bişey yalan. düğmesi var çıt kapanıyor.dayımlarda var.ben sadece süt sağılırken gördüm köyde başka alakam yok :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Fistan, 23 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: arkadaşı kolpacıymış. piyasada arasan bulamazsın öyle süt sağma makinesini. yok yani öyle bişey yalan. düğmesi var çıt kapanıyor.dayımlarda var.ben sadece süt sağılırken gördüm köyde başka alakam yok :P Çevir kazı yanmasın şimdi . Açık açık desene kullanıyom dehşet bişi diye :D .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben gulemedim yaa ufff :([signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ehhe kopanzi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ahah güzelmis ama cokta müstehcen degil.en azından argo kelimeler vs yok cogu fıkrada oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 heh ilk fıkra güzel :p ikincide iyimiş heh [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Kasım 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar