Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yarin bir kac uyemiz sabahtan (birkac zaman araliginda) oyunlarini alicak. O zaman hemen toplanip server pinglerini vs'i degerlendirip burada duyuracagiz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Befounder, 23 Kasım 2004 04:43 tarihinde demiş ki: Yarin bir kac uyemiz sabahtan (birkac zaman araliginda) oyunlarini alicak. O zaman hemen toplanip server pinglerini vs'i degerlendirip burada duyuracagiz. sagol ping onemli ewt:)[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bu arada yabancilarda alincakmi yoksa turk powermi clan bi arkadasi yolladim application yapti bile simdi geldi aklima sormak:)ingilizce falan olunca sayfa alirsiniz diye dusundum[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Su ana kadar gelen applicationlari onayladim, yalniz hem application doldurmayi hemde ana siteden account create etmeyi unutmayin.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben oyunu yarin sabah alabilicem ancak :( herneyse yarin oglen saat 1.30 bi finalim var sonra oyuna giricem sinir bi durum yani o zamana kadar server falan secersiniz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Simdi soyle sabah 11 gibi oyunu ben alicam. Ebgames den ismarlayan arkadaslara soyliyim 10 da aciliyor store lar sabahtan gidip alabilirler sayet ben adamin basinin etini yedim ve guzel bir aciklama aldim sonunda. Oyunlar burda ! Bizde ve 23'u sabahi satisa sunacagiz dedi. Erkenden almanizi tavsite ederim hehe ! Neyse yarin aldigimda turkiyeden birine(eno) virginia dan (EST) birine (ben) ve Kuzeyden, Seattle dan (befounder) a pingleri test ettirdikten sonra server belirleyecegiz. Muhtemelen EST olucak cunku en mantiklisi o gozukuyor ama yine de belli olmaz tabiki. Saat 12-1 gibi ben server i buraya yazarim. Baktiniz hicibir yazi yok siz EST PVP serverlarinda bir tanesine girip baslayin. Not: Oyunu benden once alacak birini tanimiyorum. Cok hizliyimdirda... :)[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 buyuk bir organizasyon olursa bizde 5-10 kisi katilabiliriz olaya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bekleriz Tharkas, memnuniyetle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Başarılar herkeze, Herzaman yanınızdayız TR ACaDEMY[signature][hline]Mutlu İnsan - w0w defAultgame - gamerbug [Bu mesaj nindalf tarafından 23 Kasım 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Çok güzel yarıldım. :) Bundan sonra Golden Horde sloganımız; Ne Mutlu Horde'um Diyene! olucak kabul ediyormusunuz?[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Official forumlara da aktarmali bence göremedim demin bakinirken[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hallettim [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 24 Kasım 2004 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar