Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/basbakan-a-ok-a-2-yil-hapis-istemi/gundem/gundemdetay/14.03.2013/1680103/default.htm?ShowPageSkin=1 said: Başbakan’a ‘ok’a 2 yıl hapis istemi Samsun’da iki üniversiteli, ’4+4+4’ sistemine karşı düzenlenen eylemde hedef tahtasındaki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına dart attıkları iddiasıyla haklarında 2 yıla kadar hapis cezası istendi hmmffs hmffs demokrasi kokuyor (dipt not: tabi ki gazete olayı istediği gibi kırpıp sunmuştur bu davanın içinde belki izinsiz gösteri yapmak gibi şeyler de olabilir ya da başka şeyler ama yani yine de heheh..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 gerçek demokrasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Sevgili Başbakan'ım hastalanmış yatıyor, ona konu açmayın iki densize açın. Neyse, buradan Sayın Başbakan'ım acil şifalar diler, bir an önce iyileşmesini temenni ederim. Allah (c.c) zeval vermesin, o bize çok lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extraproximity Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bi prof un deyimiyle kokuşmuş(?) İngiliz parlamenter sisteminde bariz hakarete giren konularda bile adamlar bunlar demokrasinin cilvesi diyorlar. İleri demokrasi cilvenin zerresini sevmiyor sanırım... Tabii haber konunun ne kadarını anlatmış o meçhul... Yine de: Polis devletinden korkuyorduk, Judokrasi çıktı karşımıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ananızın bacınızın fotografına dart atsalar gülüp geçecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 başbakanı üzmek allahı üzmektir başbakana dart atmak allaha dart atmaktır. hemen katrana bulayıp tüyle kaplansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sonra da tren rayına oturtup faruk sürene öptürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ahlaksız terbiyesizler! hemen zindana atın bunları yargılamadan, sabah akşam 100 falaka vurun. sonra da padişahımızın hasta yemeğini hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Suikast planı yapmaktan bile yargılayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ardeth said: (dipt not: tabi ki gazete olayı istediği gibi kırpıp sunmuştur bu davanın içinde belki izinsiz gösteri yapmak gibi şeyler de olabilir ya da başka şeyler ama yani yine de heheh..) eylem, prostesto filan için izin alınmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 akıllanmıyor mu bu insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sandalye said: Ardeth said: (dipt not: tabi ki gazete olayı istediği gibi kırpıp sunmuştur bu davanın içinde belki izinsiz gösteri yapmak gibi şeyler de olabilir ya da başka şeyler ama yani yine de heheh..) eylem, prostesto filan için izin alınmıyor zaten. ben olasılık olarak yazdım onu olabilir de olmayabilir de. izin almışlardır ama iznin azcık ötesine geçtiyseler mesela yine suç olarak göstermişlerdir. bir sürü şey olabilir, devlet haklı diye demiyorum, medya dandik diye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 GERÇEK DEMOKRASİYİ BÜNYESİNDE SİNDİREMEYENLER LAİKÇİ DİKTATORYANIN HAKİM OLDUGU KÜBA GİBİ ÜLKELERE GİDEBİLİRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 1938 model darbecilikten 2013 model ileri demokrasiye, begenmeyen yüce başbakanımın dedigi gibi istedigi yere gidebilir, yunan bile olabilir benim için sakıncası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 MasterHapLo said: muhtemelen devlet buyugune saygisizlik vs dendir. vardi galiba oyle bir yasa sallamiyorsam. bi ara gencler rte ye dio nun selamini yapmislardi. polisler de basbakana hareket cekiyorlar diye bunlari goz altina almisti. Dio'nun İtalyanca tanrı olması, yazılanın bir anlamda "gençler rte'ye Allahın selamını vermişlerdi, polis içeri aldı" olması. Olayın saçmalığı da düşünülünce bir güldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar