xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 merhabalar mail client inda toplam 6 mail kullaniyorum bunlarin 3 tanesi insan gibi olmayan mailler ve yillardir birike birike toplamda 30gb oldular ve hdd de yer kapliyor. silmek isime gelmiyor ama clienttan yapilan search u etkilemeden mailleri bilgisayarda saklamadan %100 her zaman gmail den veriyi alarak client i kullanmak mumkun mu ve mumkunse nasil? yani atiyorum search yapinca yine hepsi cikacak ustune tiklarsam yada ek i indirirsem veriyi alacak ama search yaparken contentte de arama yapacak ve hdd m de hic yer kaplamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 oncelikle biraz celisiyor dediklerin, mail clienti ne kullaniyorsun? Bir de, mail client maili download etmesin ama search ettigimde contentte arasin diyorsun, simdi bir kere bu sacma, maili gormeden nasil arasin ki? Ancak sunu yapabilirsin; Mail icin headerlari download ettirirsin client'a ve subject ile sender icin arama yapabilirsin. Maili acmak istediginde download eder sadece; thunderbird icin ornek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Aynen. Client olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama eM Client yapar bunu rahatlıkla, onu kullan, hayatının geri kalanında bana teşekkür et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 mail.app os x. yok abi o bi isime yaramiyor mesela bazi ufak programlar var notifier gibi direk babalar gibi search yapiyor ustune basincada gmail.com a giriyor oyle bisry lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Postbox'un arama özelliği çok iyi diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 outlook 2013 ü kullandınmı bilmiyorum ama çok iyi olmuş imap aramada vs. Hızlı sağlam stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 OS X diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya hepsi aptal gmail in olayi diger mailler de IMAP ama hicbirinde boyle bir sacmalik yok sil diyinde siliniyor junk diyince junk diyor apply rule diyinde apply yapiyor hepsi ama birtek gmail lerde sknti var toptan kapattim account u rahatladim. hicbirseyin bedavasini kullanmicaksin diye bosuna demiyorlar 80 tane filter var bir tanesi ise yaramiyor 18000 tane spam mail var 1 yilda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar