Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mail client cilesi

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

merhabalar

mail client inda toplam 6 mail kullaniyorum bunlarin 3 tanesi insan gibi olmayan mailler ve yillardir birike birike toplamda 30gb oldular ve hdd de yer kapliyor. silmek isime gelmiyor ama clienttan yapilan search u etkilemeden mailleri bilgisayarda saklamadan %100 her zaman gmail den veriyi alarak client i kullanmak mumkun mu ve mumkunse nasil? yani atiyorum search yapinca yine hepsi cikacak ustune tiklarsam yada ek i indirirsem veriyi alacak ama search yaparken contentte de arama yapacak ve hdd m de hic yer kaplamayacak
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle biraz celisiyor dediklerin, mail clienti ne kullaniyorsun?

Bir de, mail client maili download etmesin ama search ettigimde contentte arasin diyorsun, simdi bir kere bu sacma, maili gormeden nasil arasin ki?

Ancak sunu yapabilirsin;

Mail icin headerlari download ettirirsin client'a ve subject ile sender icin arama yapabilirsin. Maili acmak istediginde download eder sadece;

thunderbird icin ornek
Sosyal ağlarda paylaş

ya hepsi aptal gmail in olayi diger mailler de IMAP ama hicbirinde boyle bir sacmalik yok sil diyinde siliniyor junk diyince junk diyor apply rule diyinde apply yapiyor hepsi ama birtek gmail lerde sknti var toptan kapattim account u rahatladim. hicbirseyin bedavasini kullanmicaksin diye bosuna demiyorlar
80 tane filter var bir tanesi ise yaramiyor 18000 tane spam mail var 1 yilda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...