monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 benim tabletin tel ozelligini aktive edebilmek icin rootlayip official rus firmware i yuklemistim. dunden beri guncellestirme var diye bildirimlerde takildi kaldi gitmioda ben de dedim iyi guncelestirsin madem merakta etmistim nolcak acep die. cihaziniz kaydedildi gibi bir mesaj verdikten sonra cihaziniz modifiye edilmis cart curt dedi. simdi guncellestirmeler umrumda diil bu modifiye edilmis muhabbetinin bir sakicasi var midir ? tableti bloke eder, programlar acilmaz vs gibi bisey olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Çözeceğimden değil de, bilenler daha kolay yardım edebilsin diye marka model falan yazsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ha ben genel bir durumdur diye düşünmüştüm hani modele bağlı olmaz demiştim. Cihaz Galaxy tab 2 7.0 p3105 modeli. Ben official rus firmwarei attım imei falan aynı görünüyor ama modeli p3100 olarak değişti bu sayede telefon özelliğini kullanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 manuel olarak internetten guncellestirmeyi indir at tablete cwm den kendin yapicaksin. rom dan roma degisiyor o bazilari otomatik kendisi guncelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Telefon desteği var ama TR Rom ları mı desteklemiyor ? Başka orjinal ROM kurunca telefon özelliği mi açılıyor? Ulan bileydim böyle bir çözüm olduğunu Acer Iconia alıcağıma 150 kağıt daha verip bundan alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Güncelleştirmeler umrumda değil de tableti bloke etcek bir sorun çıkarmasın bu uyarı bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 öyle bloke falan edemezler ya. Herkes telefonuna custom rom kurabilir. sadece OTA alamamışsın. iyi de olmuş. OTA bişileri bozabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben açıkçası cihazınız kaydedildi diyince aha dedim şimdi imei 3105 üzerine kayıtlı, cihazda custom kurduğum için 3100 görünüyo bi sakatlık çıkmaz umarım kafasına girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar