Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 27-28 Kasım tarihleri arasında bendeniz "Karate Kender'in" de müsabık olarak katılacağı bir turnuva için Türkiye'yi temsil ederek Prag'a gidiyoruz kasım sonunda. Her yıl olduğu gibi Türkiye'nin adını dünyada karate camiası duyacak fakat bu yıl farklı olarak kenderler de katılabiliyormuş ;). Esas büyük coşkuyu tarih yaklaştığında ve toplanan ödülleri sıralarken yaşarız ama dayanamadım, şimdiden açtım konuyu.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bol şanslar edit: boş yazmışım [Bu mesaj Deli333 tarafından 02 Kasım 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 allah yardımcınız olsun boş gelmeyin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 altın istiyoz ona göre :-P[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 başarılar[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çok sağolun gelecek bi ton şey zaten renk renk... Altın ağırlıklı inşallah. Benim kuşağım için orada bulunmak bile oldukça büyük başarı sayılır ama buna rağmen ben bile getirecem birşeyler bekleyin ve görün ;)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hadi bakalım :)[signature][hline] ''DELİ OLMADAN VELİ OLUNMAZ''Elhamdülillah delirdim ve düzeldim.Ben bana deli gözüyle bakan salakların 7 göbek sülalesinden daha akıllıyım.İsteyenle istediği yerde kültür kapışması yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Zaman geldi. Çarşamba sabahı 5.00'da Kadıköy'den Atatürk Havalimanı'na doğru akıyoruz topluca. Kaç tane müsabık olduğunu bilmiyorum ama ufaklıkların velileriyle birlikte 42 kişilik bir kafileyiz. Emin olduğum bir şey Türk karate-do'sunu en iyi şekilde temsil edeceğimiz. Dilerim Pazartesi günü geri döndüğümde iyi haberleri buraya yazabilirim. Bir haftalık herkese mutlu patiler.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başarılar.Umarım en iyi şekilde temsil edersin ülkemizi.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kolay gele şüle altın madalya ile felan dönersin inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hade bahalım,beklioruz haberleri. başarılar sanada;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 basarilar sadece karate mi taekwandoda varmi? eyup hocalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sadece karate... Hatta sadece Traditional Karate. Bu yüzden de sadece bizim klüp. Hakkı Koşar'ın... Ama sonuçta ay yıldız ı göğsümüze takarak, Türkiye'yi temsilen gitmemiz önemli ;)[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Başarılar kender, Kenderyurdu seninle.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başarılar dostum. kesende altın madalya olmadan gelme :) siparişleride unutmazsın inşallah ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar