Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Traditional Karate-Do Şampiyonası

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

27-28 Kasım tarihleri arasında bendeniz "Karate Kender'in" de müsabık olarak katılacağı bir turnuva için Türkiye'yi temsil ederek Prag'a gidiyoruz kasım sonunda.

Her yıl olduğu gibi Türkiye'nin adını dünyada karate camiası duyacak fakat bu yıl farklı olarak kenderler de katılabiliyormuş ;).

Esas büyük coşkuyu tarih yaklaştığında ve toplanan ödülleri sıralarken yaşarız ama dayanamadım, şimdiden açtım konuyu.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sağolun gelecek bi ton şey zaten renk renk... Altın ağırlıklı inşallah.

Benim kuşağım için orada bulunmak bile oldukça büyük başarı sayılır ama buna rağmen ben bile getirecem birşeyler bekleyin ve görün ;)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Zaman geldi. Çarşamba sabahı 5.00'da Kadıköy'den Atatürk Havalimanı'na doğru akıyoruz topluca. Kaç tane müsabık olduğunu bilmiyorum ama ufaklıkların velileriyle birlikte 42 kişilik bir kafileyiz.

Emin olduğum bir şey Türk karate-do'sunu en iyi şekilde temsil edeceğimiz.

Dilerim Pazartesi günü geri döndüğümde iyi haberleri buraya yazabilirim. Bir haftalık herkese mutlu patiler.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...