Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen yardım edin

girl

Öne çıkan mesajlar

Işığı yayan olarak adlandırmış olabilir..
Bilge bir kişi mahayetinde anlatmış olabilir..

Ama tam cümle nedir yazarsan bir yardımım dokunabilir Sn Pati.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

1- insanların ilgilerini yeni yaratılmış ya da yeni ortaya çıkartılmış şeylere odaklar onu inceler. taa ki o şey değerini yitirene kadar ya da ortadan kaybolana kadar

2-bazı şeyler dönem dönem tekrarlanır ama ne kadar tekrar ederse etsin insanların ilgisini yinede çeker

seç beğen[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

"güneş çıkar, insanlar bakar.."

benim bundan anladığım şu; yükselmeyi ve yücelmeyi beceremeyenler ancak becerenleri tekrarlayarak birşeyler yapmaya çalışırlar, becerenlerden birşeyler öğrenirler
yada hayatta bazı şeyler olağan bir şekilde yinelenir ama aynıdırlar, önemli olan aynı kalmak değil, güncel olmaktır

dur biraz daha düşünim... sevdim bu cümleyi..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail
Sosyal ağlarda paylaş

Işık genelde yol gösterici yada iyilik olarak kullanılır . Buna göre ;
güneş çıkar , insanlar bakar için
umut vardır ancak insanlar bakmakla yetinir , ona ulaşmayı , onu takip etmeyi hiç düşünmezler gibi bişey denebilir ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu kadar cevabı bu kadar hızlı almasında isminin önemi yoksa böle oliyim
*! eliyle na böle daare işareti yapar*
aynı şey benimde aklımda geziniyodu penth[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

güneş sanırım burda fırsat olarak ele alınmış, yani
güneş doğar insanlar bakar = hayatta fırsatlar gelip giderken insanlar sadece bakar bunlardan yararlanmaz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 23 Kasım 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
girl sen hakkaten girl müsün :horace:

Bu yüzden tehlikeli işte =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Kasım 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
girl, 23 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
bizim psikopat bi edebiyatçımız var..
dediki bişey soracam bilemeyeni...
soru şu(çok saçma bi soru olduğun biliyorum) " güneş çıkar(doğar)insanlar bakar" açıkla bu cümleyi işin yoksa...
yorumlarınızı bekliyorum...

3-5 genç takılmaktadır , sabahlamak suretiyle ..
Eğlence yeni bitmiştir , ellerde biralar herkes oturup tek bir şeyi bekliyordur .. Güneşin doğmasını ..
Güneş doğar , insanlar bakar[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

belki de hocan çok basit bişey istiodur, yani güneş doğar insanlar batarın altında bi anlam yoktur.
hoca sadece sizin içinden anlam çıkarmaya çalışıcağıızı bildii için böle bişey istemiştir..

zaten psikopat bi hocaymış beklenir..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 23 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
öff heren bitirdin beni abi yaa..

hem de o biralar efes pilsen oluyor di mi :-P

haha sahilde sabahlıyosan miller , yok başka bir yerse efes , bizim sitedeyse tuborg ( başka yok bakkalda napalım :p ) , ona da zaten gecenin bi yarısı bekci gelip " Ver sevabına bi tubrog eeeehehe " diyo , içine ediyo olayın[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

off of :( canım sıkkın , güneş sahil falan dediniz moralim bozuldu :(
Ah bea yaşlı özgür , eskiden seni güldüren şeyler şimdi seni ağlatırmı oldu ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...