Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bilgisayarda sorunlar...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,
bi arkadaşıma yeni bilgisayar aldık, fakat adam bilgisayarı açınca.
Detecting IDE Drivers...
bölümünde 10 dakka bekliyormuş, sonra devam ediyormuş?
Sizce sorun ne olabilir?
Çözümü varsa nedir?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

adam format attı demiş, hala anakart driverı demişsiniz? işletim sistemi daha devreye girmeden hangi anakart driverından bahsediyorsunuz anlayamadım..

detecting ide drives bölümünde kalmasının sebebi problemli bağlanmış ide kabloları veya bozuk ide aletleri olabilir. sizde bu ikiside yok çünkü cdrom ve harddisk sürücüleri o bekleme ekranından sonra problemsiz çalışıyor.
tek tahminim biosdan ide aygıtları bilgisayarda olmayan bir aygıtın yapılandırılması olarak gösterilmiş, veya boş olan ide yuvalarında aygıt var gibi yapılandırılma yapılmış. tüm ide aygıtlarını auto olarak ayarlayıp deneyin, aynı şeyi yapmaya devam ederse sadece aygıt olanları manuel olarak elinizle belirleyin diğerlerini none olarak belirleyin problem düzelecektir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

şeker şey, bilgisayarlar windows içinde detecting ide drives diyemez.. çok saolasın yardım etmeye çalışmışsın ama, bilmediğin bir konu üzerinde yanlış yorum yapmakla insanlara yardım etmemiş olursun hatanı düzeltmek isterim.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...