Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bilgisayarda sorunlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anakart suruculerini yuklesin. o sirada IDE driverlar da yukleniyor.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
baska IDE kablosuyla desesin bi bakalim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
anlamam böyle şeylerden ama IDE kablolarının yerlerine iyice oturup oturmadığını kontrol etmenin bir faydası olabilir.

anakart nedir? anakart sürüceleri de yüklendi mi elvyn'in dediği gibi?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
adam format attı demiş, hala anakart driverı demişsiniz? işletim sistemi daha devreye girmeden hangi anakart driverından bahsediyorsunuz anlayamadım..

detecting ide drives bölümünde kalmasının sebebi problemli bağlanmış ide kabloları veya bozuk ide aletleri olabilir. sizde bu ikiside yok çünkü cdrom ve harddisk sürücüleri o bekleme ekranından sonra problemsiz çalışıyor.
tek tahminim biosdan ide aygıtları bilgisayarda olmayan bir aygıtın yapılandırılması olarak gösterilmiş, veya boş olan ide yuvalarında aygıt var gibi yapılandırılma yapılmış. tüm ide aygıtlarını auto olarak ayarlayıp deneyin, aynı şeyi yapmaya devam ederse sadece aygıt olanları manuel olarak elinizle belirleyin diğerlerini none olarak belirleyin problem düzelecektir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
fark ettiysen format atti demeden once driver kas dedim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şeker şey, bilgisayarlar windows içinde detecting ide drives diyemez.. çok saolasın yardım etmeye çalışmışsın ama, bilmediğin bir konu üzerinde yanlış yorum yapmakla insanlara yardım etmemiş olursun hatanı düzeltmek isterim.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
  • Yeni Oluştur...