BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Niyeti olan insan varsa, kimseden kaçtığımız-kaçacağımız yoktur.Bireysel bile olsa bütün isim ve soyisimlerimiz adres bilgilerimiz yansıtılmaktadır. Haberleşme sonucunda birebir görüşme her zaman sağlanabilir...[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 22 Kasım 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yok kaç mesajdır aynı yerde dönüp duruyoruz. bu işi ciddi ciddi yapıyorsunuz, buraya gelip fiyat yazmışsınız o zaman diyeceksiniz ki. ben x firması ile şu kadar zamandır sözleşmeli olarak çalışmaktadayım. adım soyadım, adına çalıştığım şirket budur. benimle çalışan insanlara da y firma adına fatura keseceğim diyeceksiniz. bu konuyla ilgili bilgim olmamakla birlikte noterlerdeki resmi prosedürler ve tasdik işlemleri sizin bu şekilde aracı olarak verdiğiniz hizmeti onaylamaya uygun mu? biraz isimler konuşsa daha iyi olur, ayrıca buraya herkese açık bir şekilde ilan veriyorsunuz, dah sonrada "Bu tür bilgileri normalde gizlemem gerekiyor" diyorsunuz. kusura bakmayın benim mantığım uymadı, sizi kötülemek gibi olmasın fakat bu şartlar altında kimsenin güvenebileceğini de sanmıyorum. reseller dediğimiz işler son günlerde çocuk oyuncağına döndü ve siz sanki kendi datacenterınız varmış gibi ciddi bir şekilde ilan verince ben detayları almak istedim. böyle basit birşey olduğunu bilseydim uzatmazdım. zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Benim uygulamam gereken şirket ile anlaşmamda ki gizlilik politikam ne olacak peki? Ben buna uyma zorunluluğu içerisindeyim ki rekabat ortamında bu işi yapıyorum ben buraya isimleri döktiriyim bütün insanlar gidip anlaşma yapsın ben hem sözleşmemden olıyım hemde iş yine çığrından çıksın herkez host satmaya başlasın. Hoş olur mu sence bu? Ki bir isteğini karşılayabilirim: Murat Aybars - Hosting Line Bireysel İnternet Hizmetleri adına bu işi yapıyorum. www.line.gen.tr adresi yakında aktif olacak bu bilghiler orada yansıtlacağı için bir husus ta bulunmamıştım ön-yargılı kavramlardan yeterince nasibimi aldım bu konuda yinede son derece sabırla cevap veriyorum sabrımıda inşallah kaybetmeden yapıcam bu işi bu çünkü uzaktan görüldüğü çat-pat yapılacak birşey değil lütfen unutmayın :) Gerçekten sabır gerektiyor bilginize.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben bir shard acacak olsam $ahsen yuzyuze goru$up yapardim gerekli i$lemleri. Malum bu devirde kendini uyanik sanan cok kisi var.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hiç bir problem yok benim açımdan yüzyüzede görüşme imkanım her zaman var... Para'dan öte herşeyden önce güven meselsi benim için, sunucu satın alma ama ben senin güvenini kazanıyım benim için yeterli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar