BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bir önceki post ta çok gelişme oldu ardından bu projeyi yeniden yapılandırma kararı aldık. Yeni yapılanma da windows işletim sisteminde sphere satışını ön plana koyduk. Ve şöyle bir durum aldı (Windows): Ultima Online Sunucusu (Gerekli yetkileri atanmış bir user altında çalışırsınız size bir bölüm tahsis edilir. O bölümde dilediğinz yetkiye sahipsinizdir.) + Web (Sınırsız alan + panel desteği) + Sınırsız pop3 destekli mail(Subdomain e mail açabilirsiniz) + Webden Foruma bağlı Auto Account Sistemi [ASP!] (Kodları yansıtılmaz sistem için gerekli kod sayfaları başka yerde muhafaza edilir maalesef bu kodlara erişilemez.) + Irc Sunucusu aylık 100$. Ve (Linux-Redhat Enterprise V3): Ultima Online Sunucusu (Bir user altında ftp+remote+console desteği[SSH]) + Web (Sınırsız alan + panel desteği) + Sınırsız pop3 destekli mail(Subdomain e mail açabilirsiniz) + Webden Foruma bağlı Auto Account Sistemi [PHP!](Kodları yansıtılmaz sistem için gerekli kod sayfaları başka yerde muhafaza edilir maalesef bu kodlara erişilemez.) + Irc Sunucusu aylık 90$.(Bence dolar düşüyorken hemen alın:) Sunucuların Amerika'da olması sebebiyle lag vs. gibi konular ortaya çıkmıştı bu gibi konuda ise daha önce belirttiğim gibi bir hizmet anlaşması herhangi bir ilde noter huzurunda gerekli koşulların sağlanması halinde imzalanabilir. Koşullar içerisinde yurtdışında vaat edilen hizmet sağlanamaması halinde sunucunun Türkiye'ye taşınarak hizmet vermesi olanaklıdır.(bu imkan hizmnet anlaşmasına eklenebilir.) Aynı şekilde sipariş yöntemimiz devam etmektedir, şöyle ki: Sipariş verdiğiniz 48 saat içerisinde sunucunuz hazırlanır ve kullanıma hazır bir halde size teslim edilir. Teslim edilmesinin ardından izleyen 24 saat içerisinde ödeme yapılmalıdır, aksi takdirde verileriniz tamamen silinir ve maalesef şahısla yeniden bir hizmet politikasına girilmez. Aynı şekilde gündemde olan dolandırma mevzuları için noter huzurunda imzanalacak hizmet anlaşmasında fatura kesmek zorunda olacağımız için fiyatları %18 lik kdv oranları ile sizden almak zorunda kalıyoruz. Eğer şu şekilde: "Noter anlaşması olmasada ben fatura isterim" derseniz aynı şekilde kdv oranı ile yine fatura kesebiliriz. Hizmet vereceğimiz makine özellikleri: Celeron ya da p4 (2.4) Asus v800 Mainboard 2 * 512 DDR 400 Mhz Ram 80 GB ATA HD (Bunun 15 ila 20 GB lık bölümleri ultima online müşterimize tahsis edilir.) *: Yurtdışında ki sunucularımızda 100 Mbith Uplink desteği bulunmaktadır bu sayede normal dedicated firmaların verdiği 10 Mbith Uplink desteğinin tam 10 katı hızında bir destek sağlıyoruz. Bilgilerinize... Ulaşmak için [email protected] ya da [email protected] adresine mail göndermeniz halinde anlık görüşme için adres verilerek bilgi alabilir ya da anlaşma yapılabilir...[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 22 Kasım 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 inndir.com muratmisin?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Böle ciddi bir iş yapan birinin daha akıcı ve göze hitap eden bir türkçe ile yazmasını umuyordum.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu bir ön taslak olarak düşündüm doğrudur akıcı olmayabilir ama yinede birebir paylaşım olacağı için insanlarla anlık görüşme programlarından yaralanacağımı düşünüyorum fakat yine de ben anlatmak istemediğimi iyi bir biçimde yansıtamamışsam belirtirseniz yeniden yazarım.. Teşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Şahsen ben böyle bir yazı tarzı gördüğüm zaman (bknz. paragraf ve cümle başından yoksun) okumam. Bir yazı uzaktan nasıl görünüyorsa okunabilme olasılığı buna bağlı olarak artar .[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Okay anladım göresellik açısından bahsediyorsun şimdi düzeltecektim ama maalesef 30 dk. içinde değiştirmek gerekiyormuş değiştiremedim...Teşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hayırlı Olsun Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Teşekkür ederim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Xcrack burada komposizyon sınavına girmiyoruz :) Arkadaşın paragrafları ayırıp ayırmaması durumu pek değiştirmez bu yazıdaki amaç kişilerin yapabilecekleri ha paragraflara ayırmış ha ayırmamış. Senin burada tamamen önyargılı davrandığını düşünüyorum.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sonucta cikisimi uydu oldugu icin diger sunucunun ozelligi ne olursa olsun. 1 sn gidis 1 sn geliste timeout olacaktir. Buda min 200 ms eder, buda kullanicinin pingine eklenir, modemli biri ortalama 450 ms adsl de 300 ms gibi oynar min. Yurt dışı bağlantılar için. Birde Türkiye'den veririz demişsiniz o zaman fiyatta bi değişme oluyormu ?[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Hardgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Eğer ön yargılı davransaydım arkadaş hatasını anlayıp teşekkür etmezdi. Ayrıca anlayaşı için huzurunuzda ben ona teşekkür ediyorum. Herkesin aynı anlayış içerisinde olması gerekir diye düşünüyorum. p.s. Xharloan arkadaşım ; eğer ciddi bir iş yürütülüyorsa , kişileri etkilemek için düzenli,akıcı ve duru bir anlatım biçimine sahip olmak gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Türkiye'den maalesef host açmıyoruz eğer yurtdışında ki hizmet kalitemizi vaat ettiğimiz gibi yürütemez isek Türkiye'ye taşıma garantisi veriyorum sadece. Tabii ki bu çözüm yolu yurtdışında verilen hizmet gözle görülür şekilde aksarsa uygulamaya sokulur. Ki nitekim ben aksama olasılığı olduğunu zannetmiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yurtdışı gerçekten sandığınız kadar kötü değil fakat bakım - çalışma dönemlerinde bir iki hafta süreyle sıkıntı yaşanabiliyor.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sadece merak için soruyorum. fatura kesilmesinden, noter antlaşmalarından bahsedilmiş. hangi tüzel kişilik ile yapıyorsunuz bunu? bir şirket adına mı yapıyorsunuz bu duyuruyu? ortada hiçbir güvence bilgisi verilmemiş?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 daha başka nasıl güvence bilgisi verebilirim onu anlayamadım fakat yinede şöyle açıklıyım fatura kesiminde ya da anlaşma halinde isterseniz ki yüzyüze zaten görüşme yapılır size olanaklar gösterilir sonrasında iş yapıp-yapmamak size kalmış birşeydir. Ben bireysel olarak da yapsam şirket olarak da yapsam, yapma sorumluluğunu bir noter aracılığı önünde tastikletiyorsam, hizmet aksaması halinde sizinde hukuksal yönden hak sorma olanağınız olacaktır. Daha başka nasıl güvence verebilirim ki? Şirket olsa anlaşma yapılsa da sonuç olarak yine bir noter in damgasından geçicek doğru değil mi?[signature]Hosting Line[hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 22 Kasım 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yok tartışma olarak algılamayın lütfen. bilgisayarlar veya bağlantı size mi ait de bu kadar rahat notere bu hizmeti verdiğinize dair tasdik ettirebiliyorsunuz? hizmeti siz mi veriyorsunuz? hosting şirketi sahibi misiniz? eğer reseller iseniz bu şartlar altında bile müşterinize %100 garantiyi nasıl verebiliyorsunuz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hayır kesinlikle tartışma olarak algılamadım, zaten sizde yanlış anlamayın. Fakat cümleyi başka türlü kuramadım :) [Bu mesaj BlazeS tarafından 22 Kasım 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu tür bilgileri normalde gizlemem gerekiyor anmlaşma ya göre fakat kısaca şöyle açıklıyım aklınızda soru işareti kalmasın: Bende bir şirketle anlaşma yaptım bu hususta ki bu şekilde hizmet garantisi veriyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yurtdışı demişsiniz. bir önceki mesajınzda da hosting line demişsiniz. varmı bir şirketiniz? vergi levhanız? vergi ödüyor musunuz, hizmet veriyormuşsunuz çünkü?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Şirket hosting üzerine olmasada kesitğimiz fatura grubumuzdaki bir arkadaşımızın üzerine dolayısı ile vergi ödüyoruz. Hosting Line bireysel hizmet veren bir yerdir. Ama Hosting Line bireysel adı altında yurtdışın daki şirketle anlaşması vardır. Fatura bizden size kesilirken elbetteki vergi ödüyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 siz yurtdışındaki bir şirketten reseller şeklinde resmi bir anlaşma olmaksızın hizmet alıyorsunuz ve bunu %100 garanti vererek, başka bir mali alan faturası keserek başkalarına satmayı planlıyorsunuz? doğru olmadığını düşünüyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Özgür baymadan ya. Alıcanmı abi ne kastın bu kadar :D[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yok almayacğaım da, sadece niyetli insanların zarar görmemesi için detaylı öğrenmek istemiştim..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İnsanlar açok iyi niyet gösterirsen bir süre sonra negatif tepki alırsın derler doğruymuş. Ben yaptığım sözleşmedede fatura alıyorum. Size verdiğim sözleşmede de fatura veriyorum. Reseller kavramı zannediyorum sizin kafanızda çok farklı bir kavram reseller in ne aynı işi ne mantığı ile uzaktan yakından alakası yok bu işin. Yani ben yaptığım işi size güvence ile satıyorum ve ben de alırken güvence ile alıyorum. Bunun yanlış olan tarafı nedir çözebilmiş değilim? Ki şirketlerin o zaman %99.9 olan garanti güvenceside yalan olmuş olur değil mi?(Örnek kullandıkları power: elektrik şirketine fatura ile para ödüyorlar aynı şekilde ups firmasınada elektrik voltajı çok yüksek gelmesi halinde ups e zarar verdi diyelim ups firmasıda elektrik firmasında ki anlaşmasına göre hareket tarzı izler....)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar