inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Çok garip bir şekilde chrome ile internete bağlanamıyorum.Chrome'u gmail adresim ile senkronize ettiğim zaman bütün bookmark'lar falan hepsi geliyor.Adres çubuğundan search yaptığım zaman da fakat sayfayı açmaya çalışırken sağ altta google.com'a bağlanıyor tarzındaki o yazı çıkmıyor ve yukarıda site isminin yanındaki şey dönüp duruyor.Bir proxy veya internete bağlanılamıyor gibi bir hata da vermiyor sabaha kadar dönüp duruyor. Sabaha kadar uğraştım bir çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 aynı sorun bende de var aylarca uğraştım çözemedim mecburen mozilla kullanıyorum çözüm bulursan yaz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 paspatur said: aynı sorun bende de var aylarca uğraştım çözemedim mecburen mozilla kullanıyorum çözüm bulursan yaz pls. Ben sorunu çözdüm.Windows'u kurarken İş ağı yapacakmışsın ve eski chrome dosyalarını yenisini kurduktan sonra sittin sene atmayacaksın yoksa direk patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Hay arkadaş gene eski haline döndü.Sanırım anakartın ethernet driverı ile çakışıyor çünkü onu kurduktan sonra patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 babs chrome mobilde nasi ctrl f5 yapioz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hee yanlis okumusum sdf.. her refreshte ctrl f5 gibi calisiyo bende =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 103 hatası verip duruyor bende bi tane siteye taktımı ona bir daha giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 java patladı bende ya. sildim yeniden yükledim düzeldi sonra tekrar bozuldu. var mı benzer sıkıntı kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 son versiyona update yaptı mı? belki o kırmıştır birşeyleri, 26.0.1410.43 m yada tam tersi, çünkü bende sorun yok javada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Sürüm 26.0.1410.43 m yüklü bende de. şimdi tekrar sildim tekrar yükledim düzeldi. ama sonradan yine bozulacak gibi. acaba eklentilerden birisi mi sıkıntı çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oof yine bozuldu. düzgün çalışan şey bugün bozulmaya başladı ya. yeni bir şey de yüklemedim. antivirüs de açık hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 64 bit windowslarda denk gelebilen bir sorunmuş, java ile bi uyumsuzluk cart curt varmış. baya şikayet eden var. firefox'a geçtim şimdilik. bakalım bu nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bende halen çalışmıyor seve seve mozilla kullanıyorum.Bendeki sorun eski chrome'un dosyalarını attığımda olmuştu..Tekrar format attığım zaman çalışıyordu ekran kartı driver'ını kurduktan sonra anakartı kurarken ethernete geldi sıra tak gitti...Hayır madem bu kadar şikayet falan var nasıl fixleyemiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya bi sıkıntı dikkatmi çekti bi süredir var ve sebebi hakkında da en ufak bir fikrim yok.. chrome çerçevesi resimdede görebileceğiniz şekilde bu tarz bir hal alıyor küçülünce büyütüyorum geçiyor sonra küçültüyorum yine bu hali alıyor ekranı oynatınca tekrar geçiyor falan.. nedir varmıdır bir fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar