Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome sorunu

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Çok garip bir şekilde chrome ile internete bağlanamıyorum.Chrome'u gmail adresim ile senkronize ettiğim zaman bütün bookmark'lar falan hepsi geliyor.Adres çubuğundan search yaptığım zaman da fakat sayfayı açmaya çalışırken sağ altta google.com'a bağlanıyor tarzındaki o yazı çıkmıyor ve yukarıda site isminin yanındaki şey dönüp duruyor.Bir proxy veya internete bağlanılamıyor gibi bir hata da vermiyor sabaha kadar dönüp duruyor.

Sabaha kadar uğraştım bir çözüm bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

aynı sorun bende de var
aylarca uğraştım çözemedim
mecburen mozilla kullanıyorum
çözüm bulursan yaz pls.

Ben sorunu çözdüm.Windows'u kurarken İş ağı yapacakmışsın ve eski chrome dosyalarını yenisini kurduktan sonra sittin sene atmayacaksın yoksa direk patlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bende halen çalışmıyor seve seve mozilla kullanıyorum.Bendeki sorun eski chrome'un dosyalarını attığımda olmuştu..Tekrar format attığım zaman çalışıyordu ekran kartı driver'ını kurduktan sonra anakartı kurarken ethernete geldi sıra tak gitti...Hayır madem bu kadar şikayet falan var nasıl fixleyemiyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

ya bi sıkıntı dikkatmi çekti bi süredir var ve sebebi hakkında da en ufak bir fikrim yok.. chrome çerçevesi resimdede görebileceğiniz şekilde bu tarz bir hal alıyor küçülünce büyütüyorum geçiyor sonra küçültüyorum yine bu hali alıyor ekranı oynatınca tekrar geçiyor falan.. nedir varmıdır bir fikri olan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...