Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SPHERE 55r hakkında

cenavar

Öne çıkan mesajlar

evet bende sphere 55r ye geçmek istiyorum ama hangi veriyonu en sağlıklısı ?? bunu merak ediyorum 55r hakkında açılmış tum topicleri okudum (kimse boş yere topic linki vermek için uğraşmasın) ama beni tatmin edecek bi cvp bulamdım . Msl sphereserver.com dan en son All in One versiyonu yazıyodu hatta versiyonuda Sphere Server 1.0 RC17 ve yanında kendi scpleriyle .ini dosyası bile var . Ama ben kendi scp lerimi kullanacam o zamandam bir çok hata ile karşılaşıyorum hemen hemen her scp bir çok hata varmış gibi oluyor ama geçen gun rc3 ü indirdim ama internete evden bağlanmam imkiansız.İnternete bağlanmadan nasıl girerim o server a. Bide client 4.0.0 versiyonlarını (2d nereden bulabilirim) aslında buldum ama onlar açılırken ea nin videosu çıkıyo ve kendi shardıma bağlanamiyom eger downlaod linkini bilen varsa yazarsa sevinirim !
Sosyal ağlarda paylaş

clientleri emuresource.com'dan bulabilirsin. 55r iyidir fakat 55i scripti kullanacaksan bazı triggerları değiştirmen gerekiyor. Bunu anlatan tutorial, zip packin içinde ingilizce olarak yer alıyor. sphere 1.0 serisi AoS da destekler yine onun içinde vardır tutorial dediğim gibi. ha şöyle adam gibi sor sapıtmadan cevap verelim.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Sosyal ağlarda paylaş

evet cvp için teşekkurler ama hal bazı sorunlar var ya clienti buldum çektim.Ama dediğim gibi ea videosu çıkıyo bildğimiz client 2.0.3 gibi açılanm bişiy arıyorum ! Vede 55r de hangi versiyonu kullanmalyım ? rc3 mü 4 mü 7 mi 17 mi ? hangisi en sorunsuzudr ? bende 17 de var ama o apayrı bi emulator gibi duruyo .[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cenavar sphere 1.0 ile 55rc3 arasında çok fark var en belirgini script kodları değişik sphere rc4.0.2 bul onun üstünde çalış internete girmenede gerek kalmaz...

Sphere 1.0 ayrı bir emülator dediğin gibi.

Sen sphere rc 4.0.2 bulabilirsen 4.0.3 bul onlar üstünde çalış...

[Bu mesaj plus tarafından 20 Kasım 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir ara Server projesinde Owner olarak iş yapacaktim bana hostum tarafindan verilen 1.0 versiyonu vardi hatta cok kapiştim deiştirtmek icin en son deişmiyecek dendi ve oyle kaldi 1.0 versionu apayri bir emulator dil konusunda ben tr de sayili adamlar dısında en azindan suan icin bu ver. kaldiracak adam pek tanimam bir iki uc isim dısında ama sana 4.0.2 yi tavsiye ederim genede sen bilirsin[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

evet genel kannı r4.0.2 gibi galiba. İndirip bi deneyem bu arada acaba beklesemde piyasa biraz durulsamı çunku bu r serisi daha tam bitmmemniş deniyo ? Şoyle sağlam ibşiy mi çıkarmalrını beklesemmi?[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Internete bağlı değilken IP ayarlarını doğru yaptığından emin misin? O sistemde de sorun olabilir çünkü bende açılıyor.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

evet doğru yaptığımı sanıyorum en azından normalde ne yapıyorsam onu yapıyorum serverın ismini falan görüyorum girmeye çalışıyorum konsolda client connected diyor daha sonra bad msg hatası verip konsoldan disconnect olduğum gözüküyor.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

Kerhuzad bağlanmaya çalıştığında server tarafından aldığın bad message kaç numaralı mesaj ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...