LoganX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Selam. Open betada süresince rogue charla oynadim. Simdi sorum su rogue için en iyi irk nedir sizce? NE lerde rogue biraz daha avantajlı gibi.. Diğer sorumda aranizde Orc Rogue oynayaniniz varmi? b]16lvl[/b] üstü kullanıcılar yazarsalar onlara öms ile bazı sorularim olucak... Simdiden Saolun....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 NE nin dodge bonus u bence çok iyi uyuyor, ben NE derim şansen.Tabi 1 skillden bonus alırken shadowmeld gibi bir skillde gereksiz kalıyor NE rogue için ama olsun okadarı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben Rouge oynamadım ama oynuyan arkım wardı.. Ondan bilgi alarak söyliyim.. Undead çünkü avantajı sleep-confuse falan yemiyo..Buda büyük bi avantaj...Orc rouge napıcan? Axe le ekstra dmg mı koycan ?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 undead artık sleep falan hersyı yıyo, sadece kısa bır surelıgıne yememsını saglıyan bır skıll geldı kı onunda hatrı sayılır bır cooldownu var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 20 saniye undead in sleep yememesi , 2dk mı ne cool down kimse undead olmak istemiyor artık.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 20 gündür falan oynamıyorum ama var level 46 bi tane. sorarsan cevaplamaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Burdada ırkların başlangıç istatistikleri var rogue a bakarsan en yüksek agility NE lerde var yine. Irkların başlangıç istetistikleri[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Nightelfin shadowmeld özelliği daha iyi stealth yapmanızıda sağlar. ayrıca quickness da işe yarar baya %1 de olsa. ama yani bu özellikler için ırk seçmek bana saçma geliyo. insanın en sevdigi, sempatik buldugu ırkı seçmesi lazım.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Doğru söze ne denir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: tunca, 22 Kasım 2004 09:40 tarihinde demiş ki: insanın en sevdigi, sempatik buldugu ırkı seçmesi lazım. aynen, class ve ırklarımı seçerken özelliklerine bakmadım bile.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ama Ne rogue nın dıer classlar arasında en karızma oldugu bir gercek :D[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bak şimdi. Her ne kadar kişiye göre bu değerler değişecek olsa da sana bir genelleme yapayım: Allience 'da Attack bazlı olarak en iyisi Human Strategy bazlı oalrak en iyisi NightElf Horde'da ise En iyisi -her halükarda- Undead.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Banada sorabılırsın oms'den soru LEvel 22 Rogue vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla ben hem dwarf hemde elfg rogue oynadım baslangıcta bıle bellıydı armut gıbı elf rogue daha iyi agi yönünden kım ne derse desın statsların onemı yok die ama var[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sahsen rogue açsam alliance de human açarim çunku humanlari night elflerden daha çok sevdigim için.Horde da açsam kesinlikle undead açarim.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben troll acmıstım daha hızlı dıye galıba bende baskada troll acan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya olay şu elflerde dmg yonunden zayıflar ama agi iyi humanda dmg iyi ama agi biraz düşük dengeli yani ben humanların tipleri sevmiyorum güzel yapamamıslar bu arada benım arkadas trol rogue idi güzelmiş herseyin tam ortasındaydı troll rogue agi de iyi str sta da iyi[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kuru kuru ırk seçmek çok yanlış. Bazı ırklarda health yüksek, hız yavaş, bazısı tam tersi vs.. Önemli olan talent ağacında nasıl ilerlediğiniz; yani nasıl bir rogue oynatmak istediğiniz. Eğer combat ağırlıklı ilerleyecekseniz strength'i yüksek olan bir rogue yani dwarf daha başarılı olacaktır çünkü gayet göğüs göğüse (eh warrior gibi değil tabii) çarpışıyorsunuz. Ama assasination ve subtlety gidecekseniz agility ağırlıklı olan troll gibi ırklar daha uygun çünkü bu yönde ilerlediğiniz taktirde amaç kısa sürede yüksek damage verip düşmanı size karşılık vermeden indirmek. Yada talent'ları dengeli dağıtacaksanız bence stat'larınız da dengeli olmalı. Blizzard bu dengeleri çok güzel kurmuş. Karşınızdaki rogue'u nasıl oynatmak istediğinize karar verin bence öncelikle. Yoksa herkesin troll yada NE rogue oynatması gerekirdi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yukarda arkadaşlarında dediği gibi şu ırkın rogue u şu ırkın rogueunu ezer parçalar die birşey yok her class ın kendine has + ve - leri var mesela sirf immune to dryad root die ben şahsen gotten bacakli bir gnome acmam yada 1 agility fazlalik için eşşek kulakli bi NE açmam benim human hoşuma gidiyor perception gibi diger rogue lari stealth te iken daha kolay sezmeme yarayanda bi raciali var , bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\ -------------------------------Combat----------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\ ------------------------------------------------------------------------------- Improved Sinister Strike Rank: 2/2 Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5. ------------------------------------------------------------------------------- Lightning Reflexes Rank: 4/5 Increases your dodge chance by 4%. ------------------------------------------------------------------------------- Improved Backstab Rank: 2/3 Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 20% ------------------------------------------------------------------------------- Deflection Rank: 5/5 Increases your Parry chance by 5%. ------------------------------------------------------------------------------- Riposte Rank: 1/1 A strike that becomes active after parrying an opponent's attack This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 10 secs. 10 Energy, 1 sec cooldown, 8yrd range ------------------------------------------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\ ------------------------------Assasination------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\ ------------------------------------------------------------------------------- Improved Eviscerate Rank: 3/3 Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. ------------------------------------------------------------------------------- Malice Rank: 5/5 Increases your critical strike chance by 5%. ------------------------------------------------------------------------------- Lethality Rank: 4/5 Increases the damage done by your critical strikes when using Sinister Strike, Gouge, Backstab or Ambush by 24%. ------------------------------------------------------------------------------- Murder Rank: 2/2 Increases your chance to hit while using Sap, Ambush, Garrote or Cheap Shot by 6%. ------------------------------------------------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\ ----------------------------------Subtlety------------------------------------- //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\ ------------------------------------------------------------------------------- Master of Deception Rank: 5/5 Reduces the chance enemies have to detect you while in stealth mode. More effective than master of Deception Rank4 ------------------------------------------------------------------------------- Camouflage Rank: 5/5 Increases your speed while stealthed by 15%. ------------------------------------------------------------------------------- Opportunity Rank: 4/5 Increases the damage dealt when striking from behind with Backstab, Garrote or Ambush by 16%. ------------------------------------------------------------------------------- Elusiveness Rank: 5/5 Reduces the cooldown of Evasion, Vanish and Blind by 75secs. ------------------------------------------------------------------------------- Ghostly Strike Rank: 1/1 A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 15 secs Awards 1 combo point.50 Energy, 20 sec cooldown, 8 yrd range ------------------------------------------------------------------------------- Preparation Rank: 1/1 When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities. 10 min cooldown ------------------------------------------------------------------------------- Improved Cheap Shot Rank: 2/2 Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 20. ------------------------------------------------------------------------------- boyle bir talents uygulamayı düsünüyorum nediyorsunuz? birde bana orc rogue oynayan bi arkadas oms atarsa sevinirim bir quest hakkında sorum olucakda lvl 16 questi.... [Bu mesaj LoganX tarafından 22 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Herkese merhaba, Nightelft çok konuşulmuş, nightelf'in shadowmeld özelliği wow rogue forumlarında çok tartışıldı hatta insanlar testler yaptılar(lvl 50-60 playerlar) ve sonucunda bu özelliğin mod'a bir puan daha kattığı sonucuna vardılar. Dodge'da ise sanki lightning reflexes'e bir talent daha eklemişsiniz gibi %1'lik ek bir özellik söz konusu. Seçeceğiniz ırkın başlangıç statları iyiyse mesela agility'niz yüksek başlıyorsanız hızlı level atlamanızda faydalı olur.Ama lvl 60 olunca bu fark giydiğiniz armorlar sayesinde önemini yitiriyor. Ayrıca burada konuşulmayan ama bence çok önemli olan bir başka konu ise stamina. Staminanız ne kadar yüksek olursa health'iniz o kadar yüksek olur ki bu da paladinler ve warriorlar ve shamanlara karşı bence çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oyunda %'ler nasıl hesaplanıyor? mesela warrior talent'lerinde iki ayrı talentten %5 critical strike bonus aldık diyelim. bunlar toplanıyor mu? yoksa ilk biri hesaplanıp, sonra öteki mi hesaplanıyor?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 OB'da Human rogue oynadım. Stormwind'de rogue trainerın yanında aynı lvl bir NE rogue ile tanıştım. Adam o kadar iyi oynamıyordu iyi kullanamıyordu vs. ama kesinlikle benim yanımda çok daha karizma duruyordu. Ben kambur hımbıl dururken adam incecik tam bir rogue vücuduna sahipti. Bunu da göz önünde bulundur bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Benimde humanlar çok hosuma gidiyo.Yokki elflerde ilidian gibi bi tip..Bi tek night elf hatunlar çok guzel.Female açmiyicagim için Human açardim rogue açsam.Talentleride ayarlardim nasil oynuyacagima bagli[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 doğru diyorsun . Blizzard keşke erkek nigt elfleri biraz daha karizma yapsaydı.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar