Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue

LoganX

Öne çıkan mesajlar

Selam. Open betada süresince rogue charla oynadim. Simdi sorum su rogue için en iyi irk nedir sizce? NE lerde rogue biraz daha avantajlı gibi.. Diğer sorumda aranizde Orc Rogue oynayaniniz varmi? b]16lvl[/b] üstü kullanıcılar yazarsalar onlara öms ile bazı sorularim olucak... Simdiden Saolun.......
Sosyal ağlarda paylaş

NE nin dodge bonus u bence çok iyi uyuyor, ben NE derim şansen.Tabi 1 skillden bonus alırken shadowmeld gibi bir skillde gereksiz kalıyor NE rogue için ama olsun okadarı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Rouge oynamadım ama oynuyan arkım wardı..

Ondan bilgi alarak söyliyim..

Undead çünkü avantajı sleep-confuse falan yemiyo..Buda büyük bi avantaj...Orc rouge napıcan? Axe le ekstra dmg mı koycan ?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay şu elflerde dmg yonunden zayıflar ama agi iyi humanda dmg iyi ama agi biraz düşük dengeli yani ben humanların tipleri sevmiyorum güzel yapamamıslar bu arada benım arkadas trol rogue idi güzelmiş herseyin tam ortasındaydı troll rogue agi de iyi str sta da iyi[signature][hline]25 Şubata az kaldı
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Kuru kuru ırk seçmek çok yanlış. Bazı ırklarda health yüksek, hız yavaş, bazısı tam tersi vs..

Önemli olan talent ağacında nasıl ilerlediğiniz; yani nasıl bir rogue oynatmak istediğiniz.

Eğer combat ağırlıklı ilerleyecekseniz strength'i yüksek olan bir rogue yani dwarf daha başarılı olacaktır çünkü gayet göğüs göğüse (eh warrior gibi değil tabii) çarpışıyorsunuz.

Ama assasination ve subtlety gidecekseniz agility ağırlıklı olan troll gibi ırklar daha uygun çünkü bu yönde ilerlediğiniz taktirde amaç kısa sürede yüksek damage verip düşmanı size karşılık vermeden indirmek. Yada talent'ları dengeli dağıtacaksanız bence stat'larınız da dengeli olmalı.

Blizzard bu dengeleri çok güzel kurmuş. Karşınızdaki rogue'u nasıl oynatmak istediğinize karar verin bence öncelikle. Yoksa herkesin troll yada NE rogue oynatması gerekirdi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda arkadaşlarında dediği gibi
şu ırkın rogue u şu ırkın rogueunu ezer parçalar die birşey yok
her class ın kendine has + ve - leri var
mesela sirf immune to dryad root die ben şahsen gotten bacakli bir gnome acmam
yada 1 agility fazlalik için eşşek kulakli bi NE açmam
benim human hoşuma gidiyor
perception gibi diger rogue lari stealth te iken daha kolay sezmeme yarayanda bi raciali var , bana yeter
Sosyal ağlarda paylaş

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\\\\\\\\\
-------------------------------Combat-----------------------------------------
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\\\\\\\\\
-------------------------------------------------------------------------------

Improved Sinister Strike
Rank: 2/2
Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5.

Lightning Reflexes
Rank: 4/5
Increases your dodge chance by 4%.

Improved Backstab
Rank: 2/3
Increases the critical strike chance of your Backstab ability by 20%

Deflection
Rank: 5/5
Increases your Parry chance by 5%.

Riposte
Rank: 1/1
A strike that becomes active after parrying an opponent's attack This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 10 secs. 10 Energy, 1 sec cooldown, 8yrd range

\\\\\\\\\\
------------------------------Assasination-------------------------------------
\\\\\\\\\\

Improved Eviscerate
Rank: 3/3
Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%.

Malice
Increases your critical strike chance by 5%.

Lethality
Increases the damage done by your critical strikes when using Sinister Strike, Gouge, Backstab or Ambush by 24%.

Murder
Increases your chance to hit while using Sap, Ambush, Garrote or Cheap Shot by 6%.

\\\\\\\\\\
----------------------------------Subtlety-------------------------------------
\\\\\\\\\\

Master of Deception
Reduces the chance enemies have to detect you while in stealth mode. More effective than master of Deception Rank4

Camouflage
Increases your speed while stealthed by 15%.

Opportunity
Increases the damage dealt when striking from behind with Backstab, Garrote or Ambush by 16%.

Elusiveness
Reduces the cooldown of Evasion, Vanish and Blind by 75secs.

Ghostly Strike
A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 15 secs Awards 1 combo point.50 Energy, 20 sec cooldown, 8 yrd range

Preparation
When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities. 10 min cooldown

Improved Cheap Shot
Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 20.

boyle bir talents uygulamayı düsünüyorum nediyorsunuz? birde bana orc rogue oynayan bi arkadas oms atarsa sevinirim bir quest hakkında sorum olucakda lvl 16 questi....

[Bu mesaj LoganX tarafından 22 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese merhaba, Nightelft çok konuşulmuş, nightelf'in shadowmeld özelliği wow rogue forumlarında çok tartışıldı hatta insanlar testler yaptılar(lvl 50-60 playerlar) ve sonucunda bu özelliğin mod'a bir puan daha kattığı sonucuna vardılar. Dodge'da ise sanki lightning reflexes'e bir talent daha eklemişsiniz gibi %1'lik ek bir özellik söz konusu. Seçeceğiniz ırkın başlangıç statları iyiyse mesela agility'niz yüksek başlıyorsanız hızlı level atlamanızda faydalı olur.Ama lvl 60 olunca bu fark giydiğiniz armorlar sayesinde önemini yitiriyor. Ayrıca burada konuşulmayan ama bence çok önemli olan bir başka konu ise stamina. Staminanız ne kadar yüksek olursa health'iniz o kadar yüksek olur ki bu da paladinler ve warriorlar ve shamanlara karşı bence çok önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

OB'da Human rogue oynadım. Stormwind'de rogue trainerın yanında aynı lvl bir NE rogue ile tanıştım. Adam o kadar iyi oynamıyordu iyi kullanamıyordu vs. ama kesinlikle benim yanımda çok daha karizma duruyordu. Ben kambur hımbıl dururken adam incecik tam bir rogue vücuduna sahipti. Bunu da göz önünde bulundur bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...