GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 arkadaşlar runuo serverı kurdum,net frameworkü fln da yükledim servera girdim spawnları koydum.10-15 acct açtım fakat hiçbi kişi servera giremiyo benden başka.çok karşılaşılan bi sorunmuş fakat nasıl çözülceğini bilmiyorum .yardım edin ...[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hmmz bana hiç olmadı. belki ipdendir yada firewall gibi bişey. birazdan taşırlar topici zaten emu şeyine ordan öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 delircem valla lütfen bi çare bulun...[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 RunUO.exe yi açtığında admin karakteri yarattıktan sonra( daha önce yarattıysan sorun değil zaten) 127.0.0.1 ve hemen altında başka bir ip olacak alttaki ip yi vereceksin. bunun dışında firewall veya SP2 yüklü ise server a girecek kişilerin IP lerine izin vermen gerekiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ipye nası izin vercem firewall ve sp 2 var.yardım etde halledeyim..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Uo emulatorlerı bolumune acarsan daha cok yardım alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oraya açtım.fakat cvp vermişken hemen devam ediyim dedim.fazla topic oldu kusura bakmasınlar. ip lerini nası eklicem ayrıntılı olarak anlat pls..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 lütfen yardım edin arkadaşlar..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warmode Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Gilthanas sihirlisayfalardan Gilthanasmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goktug Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sp2 yi bilemem ancak firewall 'una bir ayar cekmen gerekir.. eger firewall benim icin onemsiz dersen; *.*.*.* 'i izinli ip listesine eklersin herkez girip cikar :)[signature][hline]"Thief" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ayarı nerden ansı yapcam ayrıntılı olarak yazın lütfen...[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar