Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte yaşamın bedeli!! BU kadar basit herşey türkiyede!

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
Delanoresse, 22 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
olmus bir gencin uzerinden bile hirslarinizi tatmin etmeye calisiyorsunuz
Daha olen gencin kani bile ilikken "Olay kulubumuze maledilmemelidir" diye demec verip cezadan kivirmaya calisan duygusuz, vurdumduymaz, sorumsuz yonetimden; ya da her mac kavga cikarip, bize 'dehsete dusmus aglayan kucuk cocuk ve onu kacirmaya calisirken polisten dayak yiyen babasi' sahnesini yuz kere izleten ve kendini super taraftar zanneden bir gruptan cok daha iyi insanlar oldugumuz kesin Dela'cigim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

birisi futbol maçına bıçak götürüyorsa cinayet işlemeyi planlıyordur.

bu açık ve net bir şekilde planlı bir cinayet bence. ve cezası ona göre verilmeli..

ayrıca haber dikkatli okunursa, adamlar herifi bırakıp maçı izlemeye devam etmişler. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Kasım 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gorevlıler cok ılgısız ozellıkle eskı açık kısmında besıktas gs macına bız gıttıgımızde eskı acıktan gırdık we napalım cok sıkısık dıye kapalıya atladık sonra ztn kapıları actılar we o maça ben bılet wermeden gırmıstım bjk sehırcısının ya bıraz daha sakın olması yada guvenlık onlemlerının arttırılması lazım[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 22 Kasım 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
birisi futbol maçına bıçak götürüyorsa cinayet işlemeyi planlıyordur.

bu açık ve net bir şekilde planlı bir cinayet bence. ve cezası ona göre verilmeli..

ayrıca haber dikkatli okunursa, adamlar herifi bırakıp maçı izlemeye devam etmişler.

Yahu o maça bomba bıle sokulurdu kesınlıkle eskı acıktan oyle bır yıgılma oluyokı degıl esya aramak bılet kontrolu bıle olmuyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

demin haberlerde izledimde fedarasyon klüp başkanları felan cenaze törenine felan gitmişler.Bide artık biletlerin biletix aracılığıyla satılması gündemdeymiş.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAIR PLAY RUHUNDAN HABERSIZ OLAN,STADA FUTBOL IZLEMEK DISINDA HER SEYI YAPMAK ICIN GIDEN HERKESI,BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULUP YONETIMLERINI SIDDETLE KINIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 22 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
demin haberlerde izledimde fedarasyon klüp başkanları felan cenaze törenine felan gitmişler.Bide artık biletlerin biletix aracılığıyla satılması gündemdeymiş.

nasıl yani statta satılmayacak bu ne işe yarar ki ???[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

şu biletix konusna beinmde aklım takıldı ne işe yarıcakki bu uygulama?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

eger stada giris sagliyan her bilet biletix den satilir ise, ve stadin girisinde biletixin denetleyicileri ve 2 sira polis korumasi olursa sadece para verip bilet almis izleyiciler stada girebilir

gerci gene etki etmez cunku gene yonetim biletixden alip dagitabilir

yonetiminiz suclu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

Öleyse Basketbol maçlarında neden olmuyor burda bir farklı tip fanatiklik söz konusu bence Futbol un hitap ettiği kesimle,bazı insanlar bütünleşiyor nedense maç ortamında vb toplanmalarda Erkeksi dürtüler,ego lar mn plana çıkıyor,yani biri birine omuz atıyor mesela dışarda belki pardon diek bir insan bile o ortamda bi şey demiyor öbürü belki erceği tepki bambaşka olabilirdi,bence o ortam çok fazla gaza getiriyor özellikle gençlerimize yazık.Gençliğimde böle değildi 85 lerde özellikle sadece sesimiz kısılırdı kimse stad tan ambulansla girmezdi...Ailesinede yazık,taraftarada yazık. şansen 32 yaşınadyım ve oğlum veya kızım olsun asla stad ta maç izlemerine izin vermem...[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere

[Bu mesaj Sholver tarafından 23 Kasım 2004 06:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen nba macini izlemedin sanirim. oyuncu takimini toplayip seyiricilere daldi. tama sonucta oldurme olmuyor ama basket sahasi daha kontrol edilebilir buyuklukte.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sholver, 23 Kasım 2004 06:21 tarihinde demiş ki:
Öleyse Basketbol maçlarında neden olmuyor burda bir farklı tip fanatiklik söz konusu bence Futbol un hitap ettiği kesimle,bazı insanlar bütünleşiyor nedense maç ortamında vb toplanmalarda Erkeksi dürtüler,ego lar mn plana çıkıyor,yani biri birine omuz atıyor mesela dışarda belki pardon diek bir insan bile o ortamda bi şey demiyor öbürü belki erceği tepki bambaşka olabilirdi,bence o ortam çok fazla gaza getiriyor özellikle gençlerimize yazık.Gençliğimde böle değildi 85 lerde özellikle sadece sesimiz kısılırdı kimse stad tan ambulansla girmezdi...Ailesinede yazık,taraftarada yazık. şansen 32 yaşınadyım ve oğlum veya kızım olsun asla stad ta maç izlemerine izin vermem...

Basketbolda da oluyor. Olay klup mantigi tamamen. Besiktas seyircisi Fener seyircisi GS seyircisi catir catir kavga ediyolar. Sahaya atilan sular vs... orda da cinayet islenmemesi sadece sans.

NBA macindaki olay belirsiz yanliz, herif catir catir hapse gidebilir, henuz konusmak icin erken.

Insanlarin besiktasa laf soylemelerinin nedeni, klubun yaptigi aciklamalarda sanki her seyi kontrol altinda tutuyorlarmis da, arada gozden kacirmislar hissinin verilmeye calisilmasi. Zaten bufeden almis bicagi gibi bi aciklamadan sonra adamin hyr ayakkabima gizledim ben getirdim demesi adamlarin niyetini acikca ortaya koyuyo. Gulunc bi durum aslinda, ne ceza verilir ki buna? Oteyandan bilmedigimden soruyorum, kapida duran polis Besiktas yonetimine karsi sorumlu mu ki? Bence polis suclu tamamen, dikkatli olmamis. Besiktas klubu arasa insanlarin ustunu ve gecirse hadi neyse...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...