Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Omuz attı diye adam mı öldürülür ya.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Orada adam olduruluyor, Besiktas'li yoneticiler olayi cozumleyip hatalilari, sorumlulari bulup cocugun ailesine yardimci olacagina hala cezadan kivirma derdindeler. Stada bicak sokulmamis da adam bicagi bufeden bulmus (ne zamandir bufede doneri, kofteyi kelebek bicakla kesiyorlarsa artik, kaldi ki adam ayakkabisinda soktugunu itiraf etmis ifadesinde), bunu Besiktas kulubune ve seyircisine mal etmemek lazimmis, bilmemne.. Neredeyse her mac rezalet cikaran baskasi sanki, hala bir onlem alindigi yok. Rezalet ve yazik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Dresquin, 22 Kasım 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Heren anladık da, bunun sebebi Türk olmak değil. Sen Türk'sün diye stadta adam öldürmüyorsun, böyle olsa sadece Türkiye'de adam ölürdü maçlarda veya cinayet denen kavram sadece Türkiye'de olurdu. Sen Türkiye'nin doğu ucunda yaşayan Türk'le, batı ucunda yaşayan Türk'ü bile aynı kefeye koyamazken, nasıl tüm Türk kökenli insanları aynı kefeye koyarsın? Ayrıca o cinayeti işleyen adamın Türk olduğunu nereden biliyorsun? Irklarla, toplumları birbirine karıştırmayalım. Sonra, toplumların tamamen dış şartlara göre şekillendiğini unutmayalım. Kültür, coğrafyaya bağlı bir şey olabilir, ama eğitim, gelir ve suç oranı seviyeleri coğrafyaya bağlı değildir. Hiçbiri de ırka bağlı değildir bu arada, ırk bir boku belirlemez. Türkiye'nin fakir, Avrupa'nın zengin olması tarihin bir sonucudur, bunun ırkla mırkla alakası yoktur. Hadi o cinayeti işleyen adam Türk değildi , diğerleri , kapkaç vs. hiçbirimi Türk değil ? Hadi diyelim batı ile doğuyu aynı kefeye koymuyoruz .. Doğuda neler olduğu açık orayı tartışmıyorum bile. Ankara - İstanbul gibi şehirlerde olan bu olayları meydana getiren herkes mi doğulu , ya da Türk değil ? Bunun yanısıra ben kendimi bilen , takip eden bir kişi olarak cahil bir kimse olarak addetmiyorum , yani saydığım kimseler dışında geriye kalan topluluk içerisine kendimi de dahil sayıyorum. Ben bir omuz için değil , uçan tekme için de adam öldürmem , buradaki çoğu kimse öldürmez hatta ama maalesef toplumumuzun çoğu kesimi öldürürdü.[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Görecez yeni ceza kanununu. beşiktaş stadına sokulan bıçağın hesabını soracaklar mı? Bu çocugun ailesi,bu katil adam stada nasıl bıcakla girebilir? diye tazminat davası açsa stadı satın alır.[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bence o taraftar grubu derhal dağıtılmalı.yarardan çok zararları var.onalr yüzünden takım her zaman ceza alıyor.maça bilet alıp gelmiyorlar.biletli seyirciyi de maçtan kaçırıyorlar.serdar bilgili bunları kaldırmaya çalıştığı için yedi o kadar küfürü.bilet alıp maça gidiosun bakıosun koltugunda biri oturuo kalkarım kalkmassın biz çarşıyız kalkmayız dio adam sonuda böle bitior işte yazık oldu gencecik çocuga.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Doğru diyosun Dresq , aslında tarihe bakılacak olsa neredeyse herkes Türk . Benim kullandığım Türk tanımı şuydu : Türk külütürüne sahip , Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kimseler[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Beşiktaş Kulübü kapatılsın. (Mesaj atıp çekiliyorum siz deliredurun) :P[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: daverc, 22 Kasım 2004 09:40 tarihinde demiş ki: Holigan olarak nitelendirilen ingiliz taraftarlarin bulundugu bir stadda tel orgu bulunmuyor,türkiyede ise stadda adam bicaklaniyor,artik türk insaninin vahsi olduguna kanaat getirdim. İngiliz taraftarı bizden çok daha vahşi. Ama ülkenin yasaları "o sahaya adım atarsan kafanı uçururum" şeklinde olduğu için yiyorsa bişey yapsınlar. 80'li yıllarda, İngiltere'nin futbol yasaları çıkmadan önceki leşleri unutmuş değiliz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İkna oldum :)[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ehe aynen öyle orada sahaya atlayınca arkadan polisler değil plastik mermiler yağıyor:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Türkiye'ye gelince nasıl azıyorlar biliyorsunuz zaten.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Türk inasnı vahşidir he ya... Saçmalama alla aşkına ya...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bana sorsalar bunun cezası için ; birincisi beşiktaş yıl sonuna kadar seyircisiz maçlarını oynasın ikincisi o öldüren herife ömür boyu hapis!(sonuçta adam oraya herkes gibi kişisel zevkini yerine getirmek ve takımına tesahurat yapmak için gelmiş sen onu öldürüyorsun)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! [Bu mesaj Cornelius tarafından 22 Kasım 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 reziliktir..terördür..lanetliyorum...[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 turkiye'de yasamin bedeli yok gercekten. turkiye'de cogu sey para icin yapiliyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 fenerbahçe amblemi çıkarmış cebinden adamlarda sokmuş bıçağı.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Madem Türksün Göster Ürksün. Entry..Entry..Entry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Birini linç edelim bak bi daha oluyo mu... hayret ya bu olay beni acayip etkiledi lanet olsun yaa ![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 geçen senede bi göztepeliyi bıçaklamışlardı burda.ksk maçında.bende o maçtaydım.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Madem Türksün Göster Ürksün. Entry..Entry..Entry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben galatasaray macinda hatirliyorum olum olay,besiktas macinda hatirlayamadim.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 adam ilk defa maça gelmiş hayatında...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Birçok maçta olay oluyor ama bu sefer çlümle sonuçlandı ve tirbuünde oldu yani stadyum dışında değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Haber[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAIR PLAY RUHUNDAN HABERSIZ OLAN,STADA FUTBOL IZLEMEK DISINDA HER SEYI YAPMAK ICIN GIDEN HERKESI,BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULUP YONETIMLERINI SIDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: -Kobe-, 22 Kasım 2004 18:17 tarihinde demiş ki: fenerbahçe amblemi çıkarmış cebinden adamlarda sokmuş bıçağı. kavga omuz atmayla başlamıs. cocuk tepki vermiş itişmişler falan sora adamda "bende sapladım bıçağı demiş" sabah okula gitmek icin karla bogusurkene radyoda dinlemiştim edit :ehm mesajı yazarken link komuslar ztn [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm! [Bu mesaj Cermy tarafından 22 Kasım 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bence ise sadece stadyum da olanlar icin bakmayalim. ayni sey sokakta veya baska biryerdede olabilir. 2 hafta once 12 kisi uzerime geldi. eger ters davranan bir tip olsam bende stadyumdaki cocuk gibi olabilirdim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ilk öle demişlerdi.sonra haberi okuyunca gördüm.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAIR PLAY RUHUNDAN HABERSIZ OLAN,STADA FUTBOL IZLEMEK DISINDA HER SEYI YAPMAK ICIN GIDEN HERKESI,BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULUP YONETIMLERINI SIDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar