Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MessageMe

escape

Öne çıkan mesajlar

Çok acaip abi. bildiğin viral dağılıyo bu app'lar. Mesela facebook'ta check-in olayı var di mi? Millet direkt ordan check-in yapmak yerine gittikçe daha çok foursquare kullanmaya başladı bu iş için.

Hayır yani, eskiden de kullanılıyodu, ama etrafımdan gördüğüm abonelik ivme kazanıyo direkt. Adamlar facebook api'ı iyi kullanmışlar, birisi yükledi mi zaten facebook ile login oluyo, üstüne bi de facebook ile login olmuş diğer arkadaşlarına otomatikman uyarı yolluyo.

Bu MessageMe de aynı hikaye heralde ama etrafımda kullanan olmazsa hiç bulaşmam. zaten 2-3 tane messenger app var yeter. Bazen aynı anda 3 taraftan mesaj geliyo, telefondan başka bişeye bakamıyorum dolaşırken. Tavuk gibi ezilecem karşıdan karşıya geçerken falan sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

sdfgdsf Twitter'a bulaşmadım bile zaten. G+ hesabı var güya ama ona da hiç bakmıyorum...

Facebook da bi yerlerde buluşulacaksa falan veya o buluşmanın fotolarını gelenler arasında paylaşacaksam işe yarııyo. Bi de arada RSS niyetine kullanıp takip ettiğim 1-2 şey oluyo. Ya da karikatür falan oluyo.

Facebook da messenger yükletti bana mesela bi ara. Sonra dedim, "ulan bunu zaten facebook app'tan yapıyorum messenger'ın ne anlamı var?" kaldırdım direkt. Halen arada "yükeyelim mi aabey?" diye geliyo mal.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne messageme, ne whatsapp TAM olmuş app'ler değiller. Her app'in bir eksiği var. biri çıkarsa hepsini barındıran bi tane problem çözülecek.

Yukarda messageme'yi yererken bile "şu için vatzap, bu için facebook mess, o için imessage kullanıyom" diyorsunuz zaten. Amaç tek bir app'in işi çözmesi.

MessageMe'nin çok büyük potansiyeli var. Eksiklerini giderse gayette güzel bir app.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ben bunun değilde wechat 'in yaygınlaşmasını isterdim. Resmen hepsi bir arada bir program yapmışlar fazlası var eksiği yok.

Resim, konum, video gidiyor. Görüntülü konuşma var. Bas konuş tarzı ses gönderme var. Hatta normalde sesi dışarı verirken telefonu kulağına götürdüğünde ahizeden veriyor sesi. Facebook gibi profilin var program içinde. Paylaşımlarını arkadaşların görüp beğenebiliyor, yorum yapabiliyor.

Web oturum açma var pc başındaysan aç oradan yazış.

Ekstra olarak şişede mesaj atıyorsun rastgele biri cevap yazabiliyor, bulunduğun konum çevresinde kimler kullanıyor görüyorsun, telefonu sallayınca karşına aynı anda sallayan birini çıkarıyor vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...