SOREN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 forumun yüzde doksan dokuzu ateist. dört tane falan müslüman var forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: Flassh said: escape değil ya, banlanıp banlanıp gelen bi ergen. yahudi muhabbetinden başka bir şey yapmaya beyni basmadığı için tanınması kolay oluyor ne diyorsun ustam ne zaman geldim yahudi muhbbeti yaptım saçma sapan konuşuyonuz daha 1 hafta olmadı siteyi bulanı starcraft tur-1 den bi arkadaşım dedi al paticik oyun sitesi gir diye üye oldum geldim kaç bin mesajım var diye artislik yapıyorsun o şöyle bu böyle yasaksa yasak diyin banlayın bu bölümden gidip starcraft dota 2 de takılayımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 welcome to paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ha bide genel de şu aracı sürenlerden ileri gidemiyor buranın sakinleri asdhashdhasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 şu ana kadar bana yazılanların özeti şu BUNUN FEYKISIN BANLAAANAN SEN IĞRENÇSİN NEFRET EDİYORUM SENİN YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜRÜLMELİ SENİN GİBİLER İĞRENÇ İTİRAF ET FEYKFAKE İTİRAF ETTTTTT adam akıllı argümanlarla gelin ne öyle artis artis sen şöylesin ben böyleyim. dediklerime karşıt fikrin varsa gel konuşalım yoksa niye saldırıyon herkes seninle aynı görüştemi olucak. fenerli diye adamı döven galatasarylıdan farkınız yok bide entelim diye artislik yapıp ahkam kesiyorsunuz tawheedmidir nedir o ağır trollüyor bariz bi fake falan arıyorsanız o herif işte bu kadar mal olmayın. tam sizin kafa yapınızdan, bu sitenin sakinleri şöyle böyle diyip resim atıyor ad hominemci sizin gibi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 seninle kim niye tartışsın yaa... pff... oku öğren http://1.bp.blogspot.com/-29c_4iI0cSY/US9IEgp_FVI/AAAAAAAAcbo/msVqRx3_O7A/s1600/Do-not-waste-your-time-with-dumb-peoples+geek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: şu ana kadar bana yazılanların özeti şu BUNUN FEYKISIN BANLAAANAN SEN IĞRENÇSİN NEFRET EDİYORUM SENİN YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜRÜLMELİ SENİN GİBİLER İĞRENÇ İTİRAF ET FEYKFAKE İTİRAF ETTTTTT adam akıllı argümanlarla gelin ne öyle artis artis sen şöylesin ben böyleyim. dediklerime karşıt fikrin varsa gel konuşalım yoksa niye saldırıyon herkes seninle aynı görüştemi olucak. fenerli diye adamı döven galatasarylıdan farkınız yok bide entelim diye artislik yapıp ahkam kesiyorsunuz tawheedmidir nedir o ağır trollüyor bariz bi fake falan arıyorsanız o herif işte bu kadar mal olmayın. tam sizin kafa yapınızdan, bu sitenin sakinleri şöyle böyle diyip resim atıyor ad hominemci sizin gibi (:D kardeş sen de dün,irc ye girip bu nickle,ben cipetpetim demişsin ninja ya,ağır fake sensin sus otur yerine zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 son birkaç sayfadaki alakasız msglar temizlenip ilgili kişiler banlansın pls yönetim göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SOREN said: seninle kim niye tartışsın yaa... pff... oku öğren http://1.bp.blogspot.com/-29c_4iI0cSY/US9IEgp_FVI/AAAAAAAAcbo/msVqRx3_O7A/s1600/Do-not-waste-your-time-with-dumb-peoples+geek.jpg mark twaini bilmiyorsan, "Concerning The Jews" yazısını oku. kimden alıntı yapmadığını bilmeyen bir adam. ateistiz özgürüz bizden farklı fikri olan ya fakedir,ya gerizekalı ırkçı zart zurt . aaa ama cevap veremiyorum yönetim nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sen siyonistle yahudinin farkını öğrenip ondan sonra bugüne kadar okuduğun her şeyi tekrar oku. belki compute edersin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SOREN said: http://1.bp.blogspot.com/-29c_4iI0cSY/US9IEgp_FVI/AAAAAAAAcbo/msVqRx3_O7A/s1600/Do-not-waste-your-time-with-dumb-peoples+geek.jpg şu fotoyu facebook'uma koyup sazan avlamamak için kendimi zor tutuyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bütün yahudiler dinleri gereği siyonisttir bu net ve kesindir. o orthodox yahudiler tamamen yalan,yahudilerin uydurduğu bir durum,ki onlar yahudilerin 1% ini bile zor teşkil ederler ancak sen tabiki argümanını o 1% üzerinden ilerletirsin.şu an dünyadaki çoğu yahudi israil ve amerikada ve bu iki ülkeninde savaş suçlarını zartını zurtunu saymamı istemiyorsun herhalde? bu arada konu çok kaydı kusura bakmayın , kuzey koreye gelince yeni geçen lider babası gibi olamadığı için pek destek almıyor eski fanatik kitleden(silah zoruyla yine destek alıyor tabiki) o yüzden sağa sola tehdit savurup ülkem en iyi propagandası yapıyor başka da bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=C0CulhsQkTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bak siyonismin tanımı "Zionism (Hebrew: ציונות, Tsiyonut) is a form of nationalism of Jews and Jewish culture that supports a Jewish nation state in the territory defined as the Land of Israel" bir insan yahudiyim diyorsa siyonisttir. öbür türlü ya yahudi değildir,yada tatlısu yahudisidir ve kaale alınmamalıdır. kendilerinin seçilmiş olduğuna inanması,ve kutsal toprak inancı bütün yahudilerde ortaktır,siyonism de zaten bunu amaçlayan bir akımdır."controlled opposition" kısacası o orthodox yahudiler. yahudi olup siyonist olmamak,müslüman olup allaha inanmamak kadar saçma birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tam butun muslumanlar teroristir kafasiymis seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bi noktaya kadar teroristtirler,öyle olmak zorundalar. sen müslümansan biri senin peygamberine kitabına hakaret ederse,teroristlik yapmakla hükümlüsün. hristiyanlardada aynı şey geçerli ancak iki dindede herkes kafaya göre yumuşatıp katılaştırdığı için kim nedir konuşamıyorsunuz tam olarak. hatta o insanlarla dost olan insanlar bile öldürülebilir. "Allah Teala Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyurmaktadır: Arzu ettilerki kendileri küfre saptıkları gibi sizde sapasınız beraber olasınız.Bu sebeple onlar allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin.Eğer bundan yüz çevirirlerse yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün.Onlardan ne bir dost edinin ne de bir yardımcı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 adam siyonizmi yahudi milliyetçiliği sanıyor ya. çocuğum, her yahudi siyonist değildir ve yahudi olmayan siyonistler de vardır. wasp, ingiliz (ingiltere'de yaşayan yahudi değil, ingiliz ingiliz) siyonist var. onları ne yapacaksın peki? okuduğun beş tane kitabın fotoğrafını çekip foruma koyup ondan sonra tepki alınca "tamam, forum silinebilir" diye mesaj atınca entellektüel rpsi yapamıyorsun. kusura bakma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arkadaşım iki-üç sayfadır bana laf atıyor gülüyorsun. sonra gelip anti semitik adamdan alıntı yapıyorsun. verdiğin o wasp örneği birşey ifade etmiyor. zenci beyaz üstünlükçüleri de var. yahudi/yarı yahudi naziler var. türk olup kürt milliyetçiliğini destekleyenler,pkklılar var. bu azınlıklar üzerinden tartışamayız. yazdığın her mesaj kişisel saldırı içeriyor,başka hiç bir niteliği yok. ben vikipediden tanımını yapıştırdım oraya. "Siyonizm, Filistin'de Yahudiler için yeniden bir vatan kurulmasına destek veren uluslararası Yahudi siyasi hareketi. Söz konusu alan, Tevrat'ta bahsi geçen ve İsrail Diyarı (İbranice: Eretz Yisra'el) adı verilen topraklardır." al türkçesi buda. başka bi tanımın varsa buyur yap ondan tartışalım.Şabos goy olan azınlığı örnek vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sen okuduğun her şeye inanıyorsan o senin bileceğin şey evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yahu konuyla ne alakanız var, gidin özelde tartışın siyonizmi, hasta mısınız nesiniz yav, her konuyu karıştırıp kavga ediyorsunuz. Yahudilerin hepsi siyonist tamam hadi git şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: arkadaşım iki-üç sayfadır bana laf atıyor gülüyorsun. sonra gelip anti semitik adamdan alıntı yapıyorsun. verdiğin o wasp örneği birşey ifade etmiyor. zenci beyaz üstünlükçüleri de var. yahudi/yarı yahudi naziler var. türk olup kürt milliyetçiliğini destekleyenler,pkklılar var. bu azınlıklar üzerinden tartışamayız. yazdığın her mesaj kişisel saldırı içeriyor,başka hiç bir niteliği yok. ben vikipediden tanımını yapıştırdım oraya. "Siyonizm, Filistin'de Yahudiler için yeniden bir vatan kurulmasına destek veren uluslararası Yahudi siyasi hareketi. Söz konusu alan, Tevrat'ta bahsi geçen ve İsrail Diyarı (İbranice: Eretz Yisra'el) adı verilen topraklardır." al türkçesi buda. başka bi tanımın varsa buyur yap ondan tartışalım.Şabos goy olan azınlığı örnek vermeden. http://www.venganza.org/images/PiratesVsTemp.png derhal korsna sayısını arttırmamız lazım, data var boru diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: ırkçılık suç değil forum kurallarında yazıyormu yazıyorsa kusura bakmayın ne diyim dandik solcu avrupa ülkelerinde yaşamıyoruz gerçekleri konuşunca zart hapse tıkılmıyoruz bu konularda en azından. evet yasak, iyi oku bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 zenci varsa özür güzel müzik yapıyolar en azından :D http://www.youtube.com/watch?v=IIeSGUK-Lyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0x5ZRAVXxr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 amerika ICBM testlerini ertelemiş durum kızışmasın dahada diye, rampalara fuzelerin taşınıp monte edidiği de konfirme edilmiş hafta içinde kuzey korenin test için bitane patlatması bekleniyor, caponlar fuze atarlarsa direk fururuz demiş http://www.news.com.au/world-news/north-korea-fourth-nuclear-test-may-be-planning-a-missile-launch-on-wednesday/story-fndir2ev-1226614547853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar