Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Son bi saattir goole inatla butun ugraslarıma rağmen internationaldan türkiyeye ceviriyo arama modunu, languare settingim doğru, mail'a google+ girince hersey ingilizce ama search yaptığımda anda hop sonuclat vikipedi diye baslıyo. ömür billah yasmadım bu sorunu bı sattir cözemedim, herkezde language settings yonlendirmiş internette ama sorun uczömüyor, nedir varmı yasamıs etmiş olan. https://www.google.com/webhp?hl=EN suna girine mesela arıyo ingilizce olarak, ama linkten linke gectiğimde veya images'a yine patlıyo. firefox search direk gidiyo zaten.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Tarayıcı kaynaklı muhtemelen.Önbelleği,cookie ler falan silip dene birde.
Joker Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 com.tr deyken google.com 'a geçiş yapabiliyorsun. feel lucky nin altında
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 international nasıl yapıyoruz ki bende yapam
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bende istiyorum onu ya da cookie ile uğraşmaya gerek kalmadan. iGoogle zamanında ayarlamıştım, sonra igoogle bırakınca yalan oldu. Var mı google chrome ayarlardan falan? Türkçe, ingilizce değil. Aramaları yurt dışı yapsın. Türk sitesi görmek istemiyorum ilk sayfalarda. edit: google.co.uk işimi gördü gibi.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ordasn .com yapmak yetmiyo, enn ufak ıslemde dei,ştiriyo yine türkiyeye. browserdan dırek bozuyo zaten, cookileri silmek işe yaramadı
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 mümkün, hatta ben yaptım, google mapse girince direk US bilmemne çıkıyor ordaki restoran falan, sabah bakim bi.
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 herkes kendi ulkesinde arasin arkadasim.
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://images.wikia.com/theslenderman/images/7/7a/No-meme-rag-face.jpg
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 emin değilim ama sanırım igoogle ayarlarından en tepede geçerli bir zip code girmek yeterli ülke yanına.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bir ara google.com/ncr diye girince ondan sonra elle .com.tr'ye falan girmedikçe ülke yönlendirmesi olmadan arıyordu.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 www.google.com/ncr işini görür. (ki denmiş.)
Öne çıkan mesajlar