Wyand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://i.imgur.com/Sg0FUE1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 adam allahı tehdit etmiş bak topluluk kalmayacak falan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aha "bana bak kimse kalmaz haaa" Böyle dua mı olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 galatasarayın stoperi kim olacak yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 O kadar dua yerine hamite 1 damacana su yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dany, semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 iyileşit mi ? ya da sakat değilse gökhan niye oynadı hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Eskişehir maçında kart cezalısı olduğu için oynamadı, Gençlerbirliği maçında ise haftaiçinde hafif bir sakatlık geçirdiği için riske edilmedi. Bazıları Dany uzun süredir sakat, ilk maçta da onun yüzünden yedik golü diye Gökhan Zan'cı konuşuyor medyada fakat aman diyim.Sakın. İlk maçtaki Sabri hamlesinden daha beter bir karar olur. Ha Gökhan Zan kötü mü oynadı bu süreçte? Hayır. Sabri de oynamamıştı ligde ama Schalke affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben size söyliyim ilk golü biz atmazsak gider bu maç. türkiye'de de ağır baskı var üstümüzde zaten. ama ben şöyle düşünüyorum, elensek bile üzülmemeliyiz ve çok geç kalınmadan lige adapte olup şampiyon olup tekrar avrupa'ya gitmek... yani süreklilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 şalkeyi geçelim lig önemli değil bir sonraki tur maçı zaten zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Çok net schalke dortmunt maçında ki gibi oynasın turu geçer, hele gs gençler maçındak ki gibi oynarsa işleri daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 GS Gençler maçında 15. dakika 5-0 olabilirdi maç. Öyle çok kötü oynamadı GS. Gerçi ben 2. devreyi izleyemedim ama başlangıç çok iyiydi, benzer şekilde başlarsak 1 belki 2 gol bulabiliriz daha maçın başından o da bize turu getirir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Haydi ben de tahmin yazayım. İlk golü GS atar(Burak) ilk yarı biter. İkinci yarının başında 1-1 olur 10 dakika geçmeden Şchalke 2-1 öne geçer. 80-85 arası 2-2 olur GS tur atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 muslera eboue semih dany riera selcuk hamit amrabat(melo) sneijder drogba(umut) burak şöyle bir diziliş etki yaratır kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Shalke 3-1 GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 elmander sakat olmasa umut-elmander başlardık. sonra burak-drogba. finish him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sabaha kadar oynansa bütün futbolcular ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 elmanderi satmadık mı? bizim öyle bir oyuncumuz mu var hâlâ? oha ben komple kopmuum olaydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yalnız farkında mısınız, FB-Plezen maçında bu ortam yoktu... Galatasaray elensin diye dua eden ne çok pati var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o maç benim gözümde ptt 1.lig maçından farksızdı. o yüzden pek takmadım dfs diğer arkadaşların da benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. bu arada elmander'i harcamayın hemen, şampiyonlukta en büyük pay sahibidir o. düzelince eski formuna kavuşursa drogba'nın burak'ın yanında bile oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Elmander şampiyonlukta değil de 9 puanlık regular season farkında en büyük pay sahiplerindendi Selçuk ve Melo ile doğru. Fakat herif Kadıköy'deki maçta sakatlandıktan sonra kendine gelemedi, 3 sene önceki Baros hadisesi gibi. Play-offlarda yokları oynadı, gol atamadı. Resmen Necati alınmasa geçen sezon o puan farkına rağmen playoffta verecektik şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sonuçta 9 puanlık farkta pay sahibi dediğin gibi. 34 hafta boyunca.. yani tutup bir 6 maç olmadı diye, harcanmamalı. elmander gibi hırslı ve saygılı bir adam bulmak zor türkiye'de. biliyorsunuz ki ülkemizde hırslı futbolcu çok, ama bir o kadar da saygısızlar. yakın örneklerini bilirsiniz, şimdi isim vermek istemiyorum dffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 onlar kendilerini biliyo bi adım öne çıksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bu sefer kadıköyde sakatlanmasın diye zenci aldık yani.. e bunu da kırarlarsa forvette profilo çamaşır makinesiyle çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Elmander'in maaşı uygun. Taraftar seviyor. Herif kalmak istiyor, Terim'in de sevdiği tipte bir forvet. Çift forvet çıkan bir takımda en az 2 adet daha alternatif olmalı, biri fit olduğu takdirde kafadan Elmander olur. Ama diğeri Umut olmamalı. Tam iyileştiği takdirde Drogba'yı güzel yedekler sezonun geri kalanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar