Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL: FC Schalke 04 : Galatasaray A.Ş. 12 Mart Salı @ Gelsenkirchen

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Eskişehir maçında kart cezalısı olduğu için oynamadı, Gençlerbirliği maçında ise haftaiçinde hafif bir sakatlık geçirdiği için riske edilmedi.

Bazıları Dany uzun süredir sakat, ilk maçta da onun yüzünden yedik golü diye Gökhan Zan'cı konuşuyor medyada fakat aman diyim.Sakın. İlk maçtaki Sabri hamlesinden daha beter bir karar olur. Ha Gökhan Zan kötü mü oynadı bu süreçte? Hayır. Sabri de oynamamıştı ligde ama Schalke affetmez
Sosyal ağlarda paylaş

o maç benim gözümde ptt 1.lig maçından farksızdı. o yüzden pek takmadım dfs

diğer arkadaşların da benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum.

bu arada elmander'i harcamayın hemen, şampiyonlukta en büyük pay sahibidir o. düzelince eski formuna kavuşursa drogba'nın burak'ın yanında bile oynayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Elmander şampiyonlukta değil de 9 puanlık regular season farkında en büyük pay sahiplerindendi Selçuk ve Melo ile doğru. Fakat herif Kadıköy'deki maçta sakatlandıktan sonra kendine gelemedi, 3 sene önceki Baros hadisesi gibi.

Play-offlarda yokları oynadı, gol atamadı. Resmen Necati alınmasa geçen sezon o puan farkına rağmen playoffta verecektik şampiyonluğu
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta 9 puanlık farkta pay sahibi dediğin gibi. 34 hafta boyunca.. yani tutup bir 6 maç olmadı diye, harcanmamalı. elmander gibi hırslı ve saygılı bir adam bulmak zor türkiye'de.

biliyorsunuz ki ülkemizde hırslı futbolcu çok, ama bir o kadar da saygısızlar.

yakın örneklerini bilirsiniz, şimdi isim vermek istemiyorum dffd
Sosyal ağlarda paylaş

Elmander'in maaşı uygun. Taraftar seviyor. Herif kalmak istiyor, Terim'in de sevdiği tipte bir forvet. Çift forvet çıkan bir takımda en az 2 adet daha alternatif olmalı, biri fit olduğu takdirde kafadan Elmander olur. Ama diğeri Umut olmamalı.

Tam iyileştiği takdirde Drogba'yı güzel yedekler sezonun geri kalanında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...