Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Serverlarında Oynaması Kesinleşenler...

Eno

Öne çıkan mesajlar

WoW US - Horde Oyuncuları
01. eno - undead warlock
02. damienthorne - undead rogue
03. crizz - orc shaman
04. tharkas - undead warlock
05. nomad13 - undead rogue
06. aquila - orc warrior
07. craytotem - troll shaman
08. mendoza - ?
09. malsahibi - tauren druid
10. mrmedia - undead priest
11. mikado - orc shaman
12. befounder - undead mage
13. riglous - undead rogue

WoW US - Alliance Oyuncuları
01. eternal - human mage
02. zebani200 - human paladin
03. afterdeep - nightelf hunter
04. ceti - dwarf paladin
05. coldwind - human mage
06. delidumrul - human mage
07. darksun - nightelf hunter
08. revhas - ?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
Sosyal ağlarda paylaş

Zebani soyle bisi var seçtigin serverda ya horde açiyosun ya alliance.Mesela hem human paladin hem tauren druid oynayamiosun.Ama dersen ben once human paladin açarim oynarim,bayinca silerim o karakteri. horde açip tauren druid yaparim o olur iste.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir yani bi serverda iki taraftanda karakter açamiyosun.
Oyle bisi olsaydi zaten heryer spy kayniyicakti.Adam gidicekti sehir sehir gezicekti raid varsa haber alip tekrar diger tarafa geçip anlaticakti.. boyle seyler olucakti.Tek bi tarafta karakter açabiliosun ya alliance ya horde.Yada silersin alliance açtiysan o zaman horde açarsin[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım cd ler horde,alliance diye ayarlanmis,yani ya horde oluyosun ya alliance bunu oyunu alirken karar veriyorsun.horde cd si geldiginde onunuze buyuk ihtimal direk horde raceleri ve classlari geliyor,yani horde cd sile kesinlikle alliance a giremiyorsunuz(unoffical bi forumda okudum garantili bilgi degil).
bende bakicam ayarliyabilirsem bende giricem US e,baal i yanliz komam ben... (hl2 cekiyorum,belki onla zaman gecirebilirsem eu u de bekliyebilirim,gonul eu den yanaydi ama naparsin...)
Dwarven Hunter.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...
Sosyal ağlarda paylaş

dream abi boyle biseyin olmadigina emin olabilirsin oyunun cdsi allience veya horde diye ayrilmiyo
benim bildigim kadariyla bi serverda 8 tane istedigin taraftan karakter acabiliyosun eger boyle olmuyoda harbiden sirf bi tarafta acabiliyosan benim icin sorun degil ben bi serverda horde birinde allience oynarim nasil olsa kesin turklerin oynadigi 2 server olur
ama o cd olayi konusunda eminim o sadece gosteris icin sadece kutularin gorunusu oyle yani
yoksa sacma olur zaten
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 20 Kasım 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
sanırım cd ler horde,alliance diye ayarlanmis,yani ya horde oluyosun ya alliance bunu oyunu alirken karar veriyorsun.horde cd si geldiginde onunuze buyuk ihtimal direk horde raceleri ve classlari geliyor,yani horde cd sile kesinlikle alliance a giremiyorsunuz(unoffical bi forumda okudum garantili bilgi degil).
bende bakicam ayarliyabilirsem bende giricem US e,baal i yanliz komam ben... (hl2 cekiyorum,belki onla zaman gecirebilirsem eu u de bekliyebilirim,gonul eu den yanaydi ama naparsin...)
Dwarven Hunter.

worldofwarcraft.com'dan alıntı:

When World of Warcraft launches on the 23rd of this month, the standard edition of World of Warcraft will be available in two unique box covers representing the major factions of the world - Alliance & Horde. However whatever your box preference, you'll still be able to choose to play on the side of either faction in the game. After the initial shipment, only one of these two covers will survive on the packaging of World of Warcraft.

oyunun normal versiyonu 2 kapak halinde geliyor.

ama bu kapaklar dışında kutu içerikleri tamamen aynı. hangi tarafta oynayacak olmanız, ya da cd'ler falan hiç bir şekilde farketmiyor. çeşit olsun diye yapılmış. bir de hangisi daha fazla talep görecek diye merak ediyorlardır belki.

edit:

bir sunucuda hem alliance hem horde karakter açılamaz denmiş. open betada pvp sunucularında oynadım, ve bunu denedim. çıkan mesaj aşağı yukarı şöyleydi:

"bir PvP sunucusunda iki taraftan aynı anda karakter bulunduramazsınız." gidip de normal sunucuda iki taraftan karakter yaratmayı denemedim açıkcası. ama büyük ihtimalle bu sadece pvp sunucuları için geçerlidir. yani normal sunucularda ve rp sunucularında hem alliance hem horde karakter yaratabiliyoruz büyük ihtimalle.
[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

WoW US - Horde Oyuncuları
01. eno - undead warlock
02. damienthorne - undead rogue
03. crizz - orc shaman
04. tharkas - undead warlock
05. nomad13 - undead rogue
06. aquila - orc warrior
07. craytotem - troll shaman
08. mendoza - ?
09. malsahibi - tauren druid
10. mrmedia - undead priest
11. mikado - orc shaman
12. befounder - undead mage
13. riglous - undead rogue
14. estel_anorier - undead ?
15. baalou - troll rogue
16. lorrotar - undead mage

WoW US - Alliance Oyuncuları
01. eternal - human mage
02. zebani200 - human paladin
03. afterdeep - nightelf hunter
04. ceti - dwarf paladin
05. coldwind - human mage
06. delidumrul - human mage
07. darksun - nightelf hunter
08. revhas - humar warrior
09. bloodmaster - dwarf hunter
10. jo-jixu - nightelf hunter[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...