riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Undead Rogue Eger baglantim el verirse, Blizzard teknik destek canla basla calisir bana cozum bulursa, 23'unde uygun server'lari yazariz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: mikado, 19 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Orc shaman tabii ki.. Muthıs bır secım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 WoW US - Horde Oyuncuları 01. eno - undead warlock 02. damienthorne - undead rogue 03. crizz - orc shaman 04. tharkas - undead warlock 05. nomad13 - undead rogue 06. aquila - orc warrior 07. craytotem - troll shaman 08. mendoza - ? 09. malsahibi - tauren druid 10. mrmedia - undead priest 11. mikado - orc shaman 12. befounder - undead mage 13. riglous - undead rogue WoW US - Alliance Oyuncuları 01. eternal - human mage 02. zebani200 - human paladin 03. afterdeep - nightelf hunter 04. ceti - dwarf paladin 05. coldwind - human mage 06. delidumrul - human mage 07. darksun - nightelf hunter 08. revhas - ?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Us de undead ya da orc olmayı düşünüyorum...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 horde olucam bu sefer daha hic girip bakmadim chr lara sifatlarina ama rogue olucam gene troll-tauren rogue troll-tauren priest buff-bot[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben human paladinenin yanina bide Tauren Druid acicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Zebani soyle bisi var seçtigin serverda ya horde açiyosun ya alliance.Mesela hem human paladin hem tauren druid oynayamiosun.Ama dersen ben once human paladin açarim oynarim,bayinca silerim o karakteri. horde açip tauren druid yaparim o olur iste.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 baaluo tauren rogue olamıyor. hatta rogue olamayan tek ırk. o öküzden rogue olsaydı pek hoş olmazdı hakkaten.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nasil abi ben istedigimiz taraftan istedigimiz gibi 8 tane karakter aciyoruz zanediyodum... bu betaya ozel biseymiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hayir yani bi serverda iki taraftanda karakter açamiyosun. Oyle bisi olsaydi zaten heryer spy kayniyicakti.Adam gidicekti sehir sehir gezicekti raid varsa haber alip tekrar diger tarafa geçip anlaticakti.. boyle seyler olucakti.Tek bi tarafta karakter açabiliosun ya alliance ya horde.Yada silersin alliance açtiysan o zaman horde açarsin[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sanırım cd ler horde,alliance diye ayarlanmis,yani ya horde oluyosun ya alliance bunu oyunu alirken karar veriyorsun.horde cd si geldiginde onunuze buyuk ihtimal direk horde raceleri ve classlari geliyor,yani horde cd sile kesinlikle alliance a giremiyorsunuz(unoffical bi forumda okudum garantili bilgi degil). bende bakicam ayarliyabilirsem bende giricem US e,baal i yanliz komam ben... (hl2 cekiyorum,belki onla zaman gecirebilirsem eu u de bekliyebilirim,gonul eu den yanaydi ama naparsin...) Dwarven Hunter.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hayir yok boyle bisi.Kesin birisi sallamistir.Blizzard boyle bisi açiklamadi.Adamin biri oyun boxlarina bakip boyle bi yorum yapmistir çunku iki box turu var birinde orc ve tauren var digerinde night elf ve dwarf var.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 dream abi boyle biseyin olmadigina emin olabilirsin oyunun cdsi allience veya horde diye ayrilmiyo benim bildigim kadariyla bi serverda 8 tane istedigin taraftan karakter acabiliyosun eger boyle olmuyoda harbiden sirf bi tarafta acabiliyosan benim icin sorun degil ben bi serverda horde birinde allience oynarim nasil olsa kesin turklerin oynadigi 2 server olur ama o cd olayi konusunda eminim o sadece gosteris icin sadece kutularin gorunusu oyle yani yoksa sacma olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Dreamfury, 20 Kasım 2004 00:21 tarihinde demiş ki: sanırım cd ler horde,alliance diye ayarlanmis,yani ya horde oluyosun ya alliance bunu oyunu alirken karar veriyorsun.horde cd si geldiginde onunuze buyuk ihtimal direk horde raceleri ve classlari geliyor,yani horde cd sile kesinlikle alliance a giremiyorsunuz(unoffical bi forumda okudum garantili bilgi degil). bende bakicam ayarliyabilirsem bende giricem US e,baal i yanliz komam ben... (hl2 cekiyorum,belki onla zaman gecirebilirsem eu u de bekliyebilirim,gonul eu den yanaydi ama naparsin...) Dwarven Hunter. worldofwarcraft.com'dan alıntı:When World of Warcraft launches on the 23rd of this month, the standard edition of World of Warcraft will be available in two unique box covers representing the major factions of the world - Alliance & Horde. However whatever your box preference, you'll still be able to choose to play on the side of either faction in the game. After the initial shipment, only one of these two covers will survive on the packaging of World of Warcraft. oyunun normal versiyonu 2 kapak halinde geliyor. ama bu kapaklar dışında kutu içerikleri tamamen aynı. hangi tarafta oynayacak olmanız, ya da cd'ler falan hiç bir şekilde farketmiyor. çeşit olsun diye yapılmış. bir de hangisi daha fazla talep görecek diye merak ediyorlardır belki. edit: bir sunucuda hem alliance hem horde karakter açılamaz denmiş. open betada pvp sunucularında oynadım, ve bunu denedim. çıkan mesaj aşağı yukarı şöyleydi: "bir PvP sunucusunda iki taraftan aynı anda karakter bulunduramazsınız." gidip de normal sunucuda iki taraftan karakter yaratmayı denemedim açıkcası. ama büyük ihtimalle bu sadece pvp sunucuları için geçerlidir. yani normal sunucularda ve rp sunucularında hem alliance hem horde karakter yaratabiliyoruz büyük ihtimalle. [signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Normalinden alsaydim tabiki night elf olanini alirdim en azindan göze hitap ediyo :)[signature][hline]Wake up time to die... [Bu mesaj Granis tarafından 20 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ok bu olayi acikladi demekki pvp serverlarda sirf bi taraf normal serverda her iki taraftada karkater acabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Türkçe anlamıyorsunuz sanırım :) Muhabbeti bırakalım, karakterleri yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Lol pardon Eno konuyu dagittik :( herneyse o zaman ben Human - Paladine olarak kalicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: DeLiDuMRuL, 18 Kasım 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Karabulut Ne Hunter Skarhan Human Paladin Wen Human Mage Diaples Ne Hunter yep[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Haha 4 arkadaşımla birlikte us de oynucaktık ama ged in yorumlarından sonra eu yu beklemeye karar verdim... (Gerçi bi ara enonun gazıyla siparişi veriyodum us için ama olmadı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sanirim birileri beni seviyor, bugun avustralya'daki son CE'yi pre-oder yaptim hadi bakalim ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Dwarf hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Undead-Mage[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kesin hunter olacak ama karar veremedim hangi taraf, büyük ihtimalle ne hunter ama.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 20 Kasım 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 WoW US - Horde Oyuncuları 01. eno - undead warlock 02. damienthorne - undead rogue 03. crizz - orc shaman 04. tharkas - undead warlock 05. nomad13 - undead rogue 06. aquila - orc warrior 07. craytotem - troll shaman 08. mendoza - ? 09. malsahibi - tauren druid 10. mrmedia - undead priest 11. mikado - orc shaman 12. befounder - undead mage 13. riglous - undead rogue 14. estel_anorier - undead ? 15. baalou - troll rogue 16. lorrotar - undead mage WoW US - Alliance Oyuncuları 01. eternal - human mage 02. zebani200 - human paladin 03. afterdeep - nightelf hunter 04. ceti - dwarf paladin 05. coldwind - human mage 06. delidumrul - human mage 07. darksun - nightelf hunter 08. revhas - humar warrior 09. bloodmaster - dwarf hunter 10. jo-jixu - nightelf hunter[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar