paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Selam, blogumun linkini fecebookda paylaştığımda önizleme fotoğrafı çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaştığın linki gönderiver pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 mesaj kutunu boşalt gönderemiyorum pm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Facebook da paylasmayi dene bir de. *vinnnn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ya benimde bir sorum var. Blog adminiyim ve yazar arkadaş yazdığı yazılara kendi kendine yorum yapıp duruyor elbette bloggerda OpenID dışında bi engelleme olmadığı ve comment'te ip yazmadığı için "sen nası bi şizofrensin" diyemiyorum. OpenID yapmama da izin vermiyor. Yorumun yanında ip yazma vs gibi birşey varmı? 2 saattir google'lıyorum çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar