mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 valequenta said: 1 ofsayt 2 faul 3 vederson yan hakemi gosterdi cunku yan hakem vermedi 4 yan hakem vedersona 'napim verdi' diyor. super lig heyecani bitmez. olm kör gözlerinizle nası izliyosunuz maçı ben anlamıyorum bide üstüne yorum yapıyosunuz o daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gormek istediklerini goruyorlar cunku haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 old boyz title'ı boşa değil abi, zegnaya kızıyorlar bi de. ofsayt yok, faul yok, temiz gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 faul cunku kaleci topu tuttugunda dokunulmazligi vardir. itmene, tekme atmana, kafa atmana gerek yok. ofsayt ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Valla bana temiz gibi geldi gol. Yan hakem vermedi ama orta hakem yorum hakkını gol olarak kullandı. Tekrarda da ne ofsayt ne de faul göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 valequenta said: 1 ofsayt 2 faul 3 vederson yan hakemi gosterdi cunku yan hakem vermedi 4 yan hakem vedersona 'napim verdi' diyor. super lig heyecani bitmez. oldboyz gozyaslari dinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bu adamlar dropkaya çalınan penaltıların olduğu kuralları biliyolar ama napsınlar, galatasarayın kazanması için ne gerekiyorsa yapılır. tek bildikleri kural o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gözyaşlarını gördük geçen sene :) sel olmuştu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 drogba ne alaka abi, iyi ki kacirdi dedik son zamanlarda gorudugm en yalan penaltiydi. o ayri bu ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hemen gs ye laf sokmalar Hatırlatayım şu an maç bursayla gs ile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ayıp.. kaleciye faul ve yan hakem vermedi golü zaten. bu tarz durumlarda orta hakem yan hakeme bakar, ama nasıl oluyorsa insiyatif kullanıyor. eveeeet. neyse maç böyle katledilmeye devam edecek ben açıyım jahrein'in videolarını izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Eralpb said: cok kaliteli golmus, bu oynadiklari oyunun adi ne? Kurallar falan degisik hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 adamın faul yok diyo diyerek tartışmayı sonlandırabiliriz şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 tekrarını izleyip yorum yapmak lazım ama bazıları icin buna gerek yok hahah orta hakem pozisyona uzak degil bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben izledim 12 defa tekrarini, digiturkwebtv. sahaya yansidi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 escape said: ayıp.. kaleciye faul ve yan hakem vermedi golü zaten. bu tarz durumlarda orta hakem yan hakeme bakar, ama nasıl oluyorsa insiyatif kullanıyor. eveeeet. neyse maç böyle katledilmeye devam edecek ben açıyım jahrein'in videolarını izliyim. kararı orta hakem verir. yardımcı hakem adından da belli olduğu üzere orta hakeme sadece yardımcıdır. ayrıca golde faul falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 kaleciye bariz faul var bu arada sow un omzu engelliyor kaleciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 valequenta said: ben izledim 12 defa tekrarini, digiturkwebtv. sahaya yansidi bu sefer sen 120 defa da izlesen farklı birsey goremezsin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 abi neyi konusuyorsunuz, meireless ilerde. ofsayt. cahil misiniz teyallahim ayrica faul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 şuna ofsayt ve faul diyen adamın futbol bilgisindeki eksiklik sadece gsli oluşuyla bile açıklanamaz, old boyz sıfatı eksik olanlar var. yönetim gerekeni yapsın. meireles'in ofsaytta olması için sow'un pas vermesi lazım, bilyiosun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Zegna pozisyonu tekrar izlemeni tavsiye ederim. Sow ile birlikte topa yukselen carson soe'un yop yerine carson'in koluna kafa attigindan top hakimiyetini kaybediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Cok temiz gol Ayrica keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 semih cikip caner girer simdi 70 e az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Yanlışsa düzeltin, kaleci topun kontrolünü aldıktan sonra dokunulmaz kuralı var. Burada kaleci topu tutamamış. Boştaki topa da çakmış gol olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 derken 70i beklemedi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar